Metal Gear Solid V - The Phantom Pain
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
Ezeknél meg meg kéne vásárolni a játékot, ha csinálsz szervert nincs admin jog, nem úgy mint régen, sokan meg rá vannak izgulva hogy ők az online császárok....
Nem szabad ebbe belemennünk, nem lesz vége.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ez sajnos csak a te sejtésed, benyomásod, percepciód. Tudnál erre bármilyen konkrét, objektív adatot, jelentést linkelni? Nem vagyok érintett a témában ,de sosem szerettem, ha emberek a személyes benyomásaikat tényként kommunikálják.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Megint szóba kerül hogy cod+kisgyerekek.
Meg a focit is kisgyerekek játszák meg az autós játékokat is, meg minden sportot, arcade meg egyszerű játékot kis gyerekek játszanak, CS GO, vagy bármi amiben csak egyszerűen élvezni kell a játékot, akár egyedül és nem feltétlen kell megszervezned egy hadsereget hogy meló után még orba-szájba taktikákkal görcsölj a kontoller előtt, vagy billentyűzet előtt. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.16. 10:18:56
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
A COD ebben a formájában a Cod 1-4 idejében (persze korhű graffal) egy nulla lett volna. Nem véletlen hogy a komoly játékosok, közösségek, klánok egytől egyig kihátráltak mögüle és a mai napig többen tolják a réges régi részeket mint ezeket az új szarokat 1-2 évvel megjelenés után... Az új COD-ok multija tipikus önjelölt pro kisgyerekek meg egyéb anomáliák gyüjtőhelye... Néha az SP rész 4-5 òrás játékideje ér valamit a rendezés miatt, és ennyi...
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
Az iparági rekordtól ez távol van, hiszen a Grand Theft Auto és a Call of Duty sorozatok már félmilliárd feletti premiereket is produkáltak korábban, a Konami szintjén azonban ez nagyon komoly eredmény - főleg akkor, ha azt nézzük, hogy maga a játék 80 millióból készült, így jókora marketing-büdzsé mellett sincs veszélyben a masszív nyereség."
Köszi!
Még annyit akkor,hogy Quiet lemaradt.Szürkék a parancsok is.Ő nem jön velem végig?
Ezt megcsinálhatod úgy is, hogy elaltatod, felrúgod, hogy felkeljen, majd lefekteted.
Ott lehet választani Descending és Ascending közül
Megkötözni nem lehet ellenséget kábítás után?Vagy valami más módszer rá?
Most is felkelt fél Afrikai falu hamar.
sok volt a 70 ora, na.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
A nagy arcok sorra elhagyták a Konamit, nem lesz itt semmi. Se Silent Hill (rég lefújták), se új MGS. Hacsak a Konami észhez nem tér de kétlem,maximum ha behasalnak a mobil és kaszínópiacon és valahogy vissza tudják csalogatni az olyan embereket mint Kojima, Merceron,stb...
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
Nem tudom enyém vagy a te infod a frissebb
mondjuk bohocok mindenkepp. hazudgalnak jobbra-balra.
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
De kész.
Az biztos,hogy DD-t többet nem viszem.Szerintem felesleges és inkább csak időhúzás vele.
Quiet kellene de nem tudom mi van vele mikor vihetem.
Ami jó,szarvam még mindig nincs,arra vigyázok:)
Afgán central base,Emmerich.Odaérek és zárva az ajtó.Sehol nem tudok bemenni.Tipp?
Silent Hill,PES,MGS minden megy tovább
SP DLC tervben sincs, ergo nem lesz.....
Csak remélni tudom hogy valamelyik hatalmas kiadó felkarolja Kojimáékat és mosolyogva fogják tolni nekik a lóvét egy következő nagy játékra, bár megkockáztatom az MGS nevet a Konami szarházi módon nem fogja kiadni a kezéből....Inkább csinálnak MGS-es nyerőautomatát...
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
ongyilkos banda ez a konami, az mar kurristen.
Vagy mi az 5.?