Metal Gear Solid V - The Phantom Pain
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Az is a baj, hogy időm nem sok van a játékra, nem mindig tudok egy 60-70 perces küldetést végigvinni ültőhelyben, és most csak egy side-opsról beszélünk. A méhecskés meló nekem kb. 3 órába telt, és ott is felrúgtam a bilit, szóval full rambo módon kolbászoltam egy idő után.
Mindenesetre a jó szándék megvan :D
Remek lenne a quicksave opció, valami időlimittel, vagy valami. Értem, hogy az megölné a játékot, de így meg sokszor egy óra játékot elvesz az autosave, legalábbis nekem.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2015.09.24. 01:13:42
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Én mondjuk szeretek lapulni.Rambózás nehezebb szerintem.
Meg lesznek társaid is
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2015.09.23. 23:57:44
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
Fire supportot is ki kellene már próbálnom!Nagy műsort rendez?Mennyire hatásos?
Asszem ennyi volt felidegel
Ez a gyors menü nekem nem nagyon nem jó de ez van:(
PSN ID.: Beegabor
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
:D
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
De köszi a tippet figyelni fogom.:)
Addig is aki nem kell az kap Brennanból....:D
Utoljára szerkesztette: R0GUE, 2015.09.22. 22:13:10
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
PSN ID.: Beegabor
Akkor össze kell majd kapnom magam:))
Apropò csipázás, nagy távolságnál ajánlott hallgatni kazettáròl Quiet dúdolászását, sokat segít amikor 2-300 méteres lövéseket adsz le és már fekvés közben is probléma a pontos lövés.;)
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
Vagy a türelmetlenségnek köszönhetem vagy csak simán elbénázom..
B és C általában ahogy végzek.Majd ha lesz kábító Sniper akkor lesz a tuti!
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Egyébként 50 òránál is hasonlòak voltak az érzéseim. A 30-as küldetésig a prològon túl 1 kezemen tudom számolni hány epic rendezésű mission volt...
Imádom a játékot, számomra a witcher 3 mellett az év címe. De ahogy mondani szokták: a kevesebb néha több. Feleennyi komolyan megrendezett mission-el nagyobbat szòlt volna ez mint így...
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
Amúgy meg tök mindegy, a 3 millió, ami a boltokba ment, az eladott példány, ugyanis a boltok már kifizették a kiadónak. A kiadót az meg már nem érdekli, hogy az ott rohad meg a polcon, vagy eljut-e a játékosokig.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
90 óra után már rég illett volna végigvinni. Állandóan csak side opsokkal pöcsölsz megértem, hogy kicsit unalmassá válik. Nekem 50 óra után lett meg utolsó küldetés és azóta csinálgatom tovább side opsokat, fejlesztgetek stb.
90 óránál járok Mssion 30 után....Marhára élvezem a játékot de sokszor ráunok,és elrakom másnapra mert tudom hogy ugyan azt kell csinálni a következő órákban is...
Az MGS 4-nél azért sírtak sokan mert rengeteg volt a videó.... Most meg azért sír mindenki mert alig van videó....:D
Kojima az arany középutat igazság szerint rohadtul nem találta el... Ugyanakkor az MGS4-et amiben jócskán kevesebb volt a szabadság, jobban élveztem a rendezés és a történemesélés miatt....
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
You’d very much expect the game to hit these numbers, of course, but the further from launch we get the less Konami is likely to make from each sale. Forbes added that the launch numbers are similar to predecessor MGS 4, although that game launched on just one platform as opposed to Phantom Pain’s five platforms.
Hát értem már, hogy Kojimanak miért nem adtak erre még +1-2 évet + egy rakat pénzt, hogy befejezze rendesen...
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.09.21. 10:34:04
Adversus solem ne loquitor
Side ops vagy főküldi, annyi a különbség, hogy az egyik végén van cutscene, a másikon nincs. De gyakorlatilag ugyanaz. Infiiltrate, rescue, interrogate, eliminate. Ugyanaz a forgatókönyv. Nálam az elég sovány érv, hogy na de mindig másképp csinálhatod meg a küldetést, más fegyverekkel, társsal és eszközzel. Attól még a core activity ugyanaz.
Mèg egy kèrdèsem lenne...
Nyersanyag szerzèsre valami jó tipp?
Mindenhez fuel kell, pont amiből alig akad...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Fegyvereket pedig magától osztja el, de egy rakás cucc eladható mert felesleg (járművek például).
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
Illetve a fegyvereket maga helyezi el a bázison?
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.09.19. 22:41:14
Egy kicsit azzal a hátsó szándékkal síránkoztam, hogy hátha majd írtok valami felemelőt, ami még előttem van.
Ez bejött!<#eljen>#eljen><#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.09.19. 22:23:58
/nem, nem ez a meghatározó élmény, de már bőven ottvan ez nekem a látótérben. És nem most írom először.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Kiballonoztam vagy 6-8 birkát...kikerült egy kép egy birkacsordáról,meg egy ballonozott birkáról...Kiballonoztam 4-5 szamarat...Róluk is kikerült kép....:D
SOHA TÖBBÉ ANDROID!