Metal Gear Solid V - The Phantom Pain

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én altattam 10 medvét,20 farkast,begyűjtöttem 30 kisállatot letoltam 15 Side Opst.Missziót meg csináltam 6-ot kb:DD
Open World átka számomra,hogy nem haladok:))

Se kutyám se Quiet senkim sincs még-.-

De most ráfekszek missziókra mert mellék küldik kezdenek nehezedni így..
Mocskoslassan haladok mert elkezdtem kirabolni FOB-ozva a ganéjokat...:D
Az egyik mókus nem lesz reggel boldog mert elvhoztam közel 30ezernyi olaját és az összes S+-os katonáját...:+ le se buktam ergo fingja nem lesz ki volt..:D

SOHA TÖBBÉ ANDROID!

TDC Geronimo
Innen csak ketten vittük eddig végig? Jó lenne már valakikkel kitárgyalni a dolgokat :y

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
//www.youtube.com/embed/oiSXRwlld9w

<#idiota>

TDC Geronimo
Megnéztem youtuben a kivágott véget is. Jó lett volna azt is a játékban kész állapotban látni. Decemberig még ott van Kojima, de szerintem ez már sose kerül bele. No mindegy nálam azt hiszem megvan az idei GOTY a hibái ellenére is

Köszi,akkor hagyom a levesbe,azt hittem abból is kikerekedik valami "kis" mellékes sztori.:)

SOHA TÖBBÉ ANDROID!

TDC Geronimo
Na hát. Azt hiszem ennyit mondok csak

KOJIMAAAAAAAAAAAAA

TDC Geronimo
farmolás

Van egy rakat sideops amit megcsináltam de újra jelzi hogy nyomhatò, azoknak van értelme vagy csak farmolás?

SOHA TÖBBÉ ANDROID!

TDC Geronimo
Na utolsó sárga side ops és utolsó küldetés. Leccdúdisz

Ez igaz.:)

SOHA TÖBBÉ ANDROID!

nekem is jobban bejön Kiefer hangja. irtam mar.
de ne az 5. reszre tegyek be vazze!
Kiefer != Snake / Boss. kesz

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

regi reszekben szerinted nem volt komoly resz? :)

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Nekem jobban bejön Kiefer hangja, Hayter kicsit túl volt erőltetve néha...Valahogy néha a mondatlejtése meg az elnyújtott mondatvégei olyan tipikus gizda epicnek látszani akaró pöcsre emlékeztetett....:)

SOHA TÖBBÉ ANDROID!

TDC Geronimo

TDC Geronimo
Kazettákon azért meg-megszólal. Amúgy lehet nektek akik sok részt letoltak az ő hangjával furcsa, de én pl el nem tudnám képzelni 1-2 jelenethez az ő hangját. Nekem kicsit komikus és itt van 1-2 elég komoly rész.

TDC Geronimo
:o

kb 1 hete nem jatszottam a jatekkal, csak valamelyik este elszaladtam a Tears for Fears kaziert.
azaz meg mindig 19. misszio utan vagyok, kb 40 oranal.

lofaszt nem beszel a pasas. akarmennyire is jo a hangja, nekem Hayter a Snake/Boss es kesz. nem csak hogy idegen a Kiefer, raadasul sprolni is kellett vele, mert nyilvan joval dragabb, mint David.
ugyhogy ezert sosenem fogok ujjongani. fuck Kojima. fuck Biggie. fuck Bad Boys 4 Life!
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.09.17. 21:58:36

TDC Geronimo
Tényleg slick. Mi a véleményed Kieferről így 30+ óra után?

Én csak azt sajnálom, hogy átvezetőkben alig beszél, de amikor beszél azt imádom. 43as missionnél konkrétan a kezemen is felállt a szőr.

TDC Geronimo
//www.youtube.com/embed/uBuya92SNl8

TDC Geronimo
ja oké :)

irtam mar tobbszor. elsö side op-ok egyike ez, paci meg nem szaglaszik.:)

TDC Geronimo
Múltkor itt panaszkodtatok, hogy az elveszett bárányt fél órát kerestétek. Milyen buddyval mentetek? nekem DD kiszagolta egyből.

Néztem pár MGO videót. Nagyon tetszik az online rész is. Remélem szerverekkel nem lesz gond...
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.09.17. 19:52:27

TDC Geronimo
Miért?

//www.youtube.com/embed/87YXRvfMDlM

<#banplz>

SOHA TÖBBÉ ANDROID!

Moby
Totál leálltam vele. Csak sideopokat tolok.

Adversus solem ne loquitor

TDC Geronimo
43as mission, wow... na végre. 2es chapter nagyon gyenge, lehetett volna több ilyen.

Moby
Bottal se... :D

TDC Geronimo
Istenem pedig jövő hónapban már akartam mással is játszani... :D

TDC Geronimo
//www.youtube.com/embed/20aMKCGVVMo

TDC Geronimo
Sírok :D

//www.youtube.com/embed/JYM-vPKyxfA

Én leszedtem. Nálam egyszerűen nem működik. A PS4 felismeri az eszközt, hozzá is adja, de azt írja maga az app, hogy nem érhető el az alkalmazás, és töltsem le a PS Store-ból. S ha ráokézok, elvisz a Ground Zeroes adatlapjára.<#levele>

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

ugy, hogy viszed magaddal. adsz neki feladatokat. meg hozzaerinted a makkodat, ha epp nem figyel.

Moby
quiet bond leveljét hogy lehet növelni?

Moby
Pc-n eleve nem megy, szal leszophatnak engem is ha már erről van szó! :)

Rage47
áhh thx! töltöm is
Amúgyis kurvannyuk, PC-re képtelenek voltak támogatást írni hozzá.

SOHA TÖBBÉ ANDROID!

MGS5 companion app iOS:

iOS 8.0-tol ill. iPhone 5s-tol felfele. csak mert up2date-nek kell am lenni. ezer eves elavult szarmocsok iPhone 5-öm menjen a kukaba!

kuuuuuuuuuuuuuuuuuuvaanyatok! <#boxer>

Tatyla
Én tegnap kifarmoltam a 150k heroismot mindjárt elkezdte utána az S-es katonákat szórni a pályákra

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Hidd el befog. Egy idő után lassulni fog a Hero szinted növekedése (pontosabban egyre több és több HERO szint kell a jobb katonákért/feladatokért) és emiatt ritkulni fognak ezek a feladatok. Cirka 4-5 millát szedtem ki 3-4 nap alatt ezekből a feladatokból aztán 2-3 napig nem volt semmi...Tegnap kaptam egyetlen egy B-s feladatot 550ezerért amikor elértem a 80ezres HERO szintet. De azóta ismét lófarok.

És így 80ezernél van az hogy elkezdte sűrűn dobálni az A+ és A++ katonákat a játék,ráadásul keverve,tehát nem csak 1 statjuk ilyen magas szintű.Rafkósak a keciek, a legkisebb gyanús eseményre vonulnak fedezékbe és árulkodnak a HQ-nak...:)

SOHA TÖBBÉ ANDROID!

Moby
Újabb 420K-s mission érkezett...Ahogy vége az egyiknek, dobja a következőt. Egyelőre nem jönnek be a jóslatok :P

Hááát,olyan 30-40 méterről már nem hallja meg. És így a mission 30-hoz közeledve volt már küldetés ahol jól jött. Ráadásul mióta Quiet és én is TQ csipával nyomulunk számtalanszor volt hogy a bázison bealtattunk 5-10 katonát...És X idő elteltével nem jelzi semmi őket,ami mocskosul idegesítő,mert hallod hogy horkol valaki de nemtalálod...:D Na ilyenkor is jól jön.:)

//A szarvnak elméletben atól nem kéne zsugorodni,lehet csak pont a Demon 2-es szintjén ingáztál,és visszaesett a pontod / ezután esik vissza X idővel a szarv.

SOHA TÖBBÉ ANDROID!

Moby
Jó tipp, erre nem is gondoltam, pedig megvan. Köszi!

ez meg az elsö nehany oraban törtent.
sonar nalam van amugy, de meg sosenem hasznaltam. ellenfelhez közel elvileg nem jo, ugyi? marmint meghallja.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.09.15. 22:24:33

Moby
Most vettem észre

Ha zuhanyzol mutterbaszinán, a szarv is összezsugorodik.

Ömmm....Nemtom milyen mancsot visztek magatokkal,de a sonaros kéz néha mocskosul hasznos ;)

SOHA TÖBBÉ ANDROID!

Te jó ég,ez a játék valami őrületesen jó:O
Ez bizony soksok év játéka nem csak idén:)
en a kecskevel jartam igy a falu kozepen. kiirtottam MINDENKIT, bejartam "minden" negyzetcentimetert hökameraval. aztan nezem videon, hogy ott hasal a büdös dög a kerites mellett. bombaktol se zavartatva.:D

Moby
Hülyékezek.

2. Legendary Gunsmith. Mindenkit elintézek. százszor körbejárom a lőteret, meg minden szart, és nem látom hol van. NINCS OTT SENKI. Videón kellett megnéznem, hogy ott fekszik az asztalok között, és egy kurva hangot nem ad ki. Meddig kellett volna ott pörögjek, hogy észrevegyem?

darkSectorxxx
"Elnézést kérek mindenkitől akit megbántottam és ráerőszakoltam arra hogy ide külön jöjjön a PS4 topikból.
Többet nem fordul elő!"

Csak mindenkit arra kérek hogy többet ne kelljen hallanom, hogy miért nyitottam topikot, miért rugdostalak titeket ide át
stb.stb.stb.
Ha páran úgy gondolják rosszindulattal önzésből csináltam. ELFOGADOM. Csak zárjuk le már a dolgot.
Inkább bezárattam volna és ha kell nyison más helyettem ha szeretne, de nem kaptam érte egy büntit. Ezt is jogosnak látom, elfogadom.

Csak elég legyen, mindenkit szépen megkérek!
Köszönöm!

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT