Metal Gear Solid V - The Phantom Pain
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Open World átka számomra,hogy nem haladok:))
Se kutyám se Quiet senkim sincs még-.-
De most ráfekszek missziókra mert mellék küldik kezdenek nehezedni így..
Az egyik mókus nem lesz reggel boldog mert elvhoztam közel 30ezernyi olaját és az összes S+-os katonáját...:+ le se buktam ergo fingja nem lesz ki volt..:D
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
<#idiota>#idiota>
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
KOJIMAAAAAAAAAAAAA

SOHA TÖBBÉ ANDROID!
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
de ne az 5. reszre tegyek be vazze!
Kiefer != Snake / Boss. kesz
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
azaz meg mindig 19. misszio utan vagyok, kb 40 oranal.
lofaszt nem beszel a pasas. akarmennyire is jo a hangja, nekem Hayter a Snake/Boss es kesz. nem csak hogy idegen a Kiefer, raadasul sprolni is kellett vele, mert nyilvan joval dragabb, mint David.
ugyhogy ezert sosenem fogok ujjongani. fuck Kojima. fuck Biggie. fuck Bad Boys 4 Life!
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.09.17. 21:58:36
Én csak azt sajnálom, hogy átvezetőkben alig beszél, de amikor beszél azt imádom. 43as missionnél konkrétan a kezemen is felállt a szőr.
Néztem pár MGO videót. Nagyon tetszik az online rész is. Remélem szerverekkel nem lesz gond...
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.09.17. 19:52:27
<#banplz>#banplz>
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Adversus solem ne loquitor
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
iOS 8.0-tol ill. iPhone 5s-tol felfele. csak mert up2date-nek kell am lenni. ezer eves elavult szarmocsok iPhone 5-öm menjen a kukaba!
kuuuuuuuuuuuuuuuuuuvaanyatok! <#boxer>#boxer>
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
És így 80ezernél van az hogy elkezdte sűrűn dobálni az A+ és A++ katonákat a játék,ráadásul keverve,tehát nem csak 1 statjuk ilyen magas szintű.Rafkósak a keciek, a legkisebb gyanús eseményre vonulnak fedezékbe és árulkodnak a HQ-nak...:)
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
//A szarvnak elméletben atól nem kéne zsugorodni,lehet csak pont a Demon 2-es szintjén ingáztál,és visszaesett a pontod / ezután esik vissza X idővel a szarv.
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
sonar nalam van amugy, de meg sosenem hasznaltam. ellenfelhez közel elvileg nem jo, ugyi? marmint meghallja.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.09.15. 22:24:33
Ha zuhanyzol mutterbaszinán, a szarv is összezsugorodik.
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
Ez bizony soksok év játéka nem csak idén:)
2. Legendary Gunsmith. Mindenkit elintézek. százszor körbejárom a lőteret, meg minden szart, és nem látom hol van. NINCS OTT SENKI. Videón kellett megnéznem, hogy ott fekszik az asztalok között, és egy kurva hangot nem ad ki. Meddig kellett volna ott pörögjek, hogy észrevegyem?
Többet nem fordul elő!"
Csak mindenkit arra kérek hogy többet ne kelljen hallanom, hogy miért nyitottam topikot, miért rugdostalak titeket ide át
stb.stb.stb.
Ha páran úgy gondolják rosszindulattal önzésből csináltam. ELFOGADOM. Csak zárjuk le már a dolgot.
Inkább bezárattam volna és ha kell nyison más helyettem ha szeretne, de nem kaptam érte egy büntit. Ezt is jogosnak látom, elfogadom.
Csak elég legyen, mindenkit szépen megkérek!
Köszönöm!
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT