Metal Gear Solid V - The Phantom Pain

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hányadik küldetés környékén jön a tompítós sniper? Az kéne már nekem, de nagyon.

A legjobb taktika (persze szerintem), messziről kipucolni egy bázist, egy kis bombázással megtámogatva. Aztán ők meg hadd vonyózzanak közben, meg rohangáljanak, mint a mérgezett egér. 😊

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

n000rbi
Az nekem is jól jönne... (meg egy transport technician, hogy végre a konténereket és járműveket is tudjam fultonozni)

Szerk.: vagyis bocs, altatósniperem van, de nincs rajta hangtompító, úgy meg kb. egyszer tudok vele altatni 😄
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.09.14. 07:33:46

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Engem ez a veszely nem fenyeget. Alig van par amibe egyaltalan belehallgatok. 😊

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Az hol hol?

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Sehonnan. Annyi csak hogy minél komolyabb a katona kiképzése (például A+-os) annál esélyesebb hogy próbálkozni fog.

SOHA TÖBBÉ ANDROID!

Moby
Új lendületet kaptam a sidequestektől. Mindkettőnknek megvan az altatósniper. Mint kés a vajban.

Adversus solem ne loquitor

Azt honnan lehet tudni,hogy miután elkapom ellent elengedem fegyvert fogok rá és parancsolom kezeket fel nem ránt e kést vagy engedelmeskedik?
Utóbbi pár küldetésnél(Side quest) mindig nekem rontanak
Ez ju komper. Vonyo. <#banplz>

TDC Geronimo
Ja hát akkor értem miért unod már a játékot

Kirvara untam azt a korhazas reszt, a novert stiroltem inkabb, mint a doki faszsagait hallgassam. 😊

Valami remlik, hogy mondta, h repeszeket kapott, mutatott is felveteleket. Meg hogy nem mindet lehet eltavolitani. 😊
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.09.13. 22:21:16

Moby
A wc-n ültél amig a prolog ment? 😄

TDC Geronimo
Jól odafigyelhetsz a játékra, ha azt se tudod mi az 😄

Kb első 5 percben kiderül.

Meg valami, en eddig soha nem vettem eszre, hogy bossnak van egy kurva nagy szarva a homlokan. Az mi a szent szar? Olyan rem gusztustalan, meg szerencse, hogy legtobbszor a hatat latom

Hat igen, mar vagy 100-szor hallottam az "ez ju komper, vonyo" -t (This is CP - understood!), s mar szetvag az ideg, ha meghallom, ugy unom. :-/

Lehet, hogy van 80 fegyver a jatekban, de a missionok gyakorlatilag mind ugyanaz. Minden ismetlodik benne, a homokvihartol a vonyoig, a taborok, a lootolas...

20 ora van benne, kicsit lehet h most pihentetem.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.09.13. 21:17:26

TDC Geronimo
30as mission spoiler

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nagyon tetszett az autókázós rész, ahogy egymással szemben ült Skull Face meg Big Boss, ahogy elmesélte a motivációját és a céljait. Ráadásul a zene a legjobbkor jött, benne a "words that kill" mondattal. Annyira a helyén van minden még a zenék szöveges tartalma is tökéletesen kapcsolódik a storyhoz. Kicsit fura volt, hogy BB végig kussolt, de így is a hideg kirázott

Mindezt atom 60 fpsel, gyönyörű látvány mellett. Úgy tolnék még MGS játékot ilyen gameplayel meg ezzel a motorral a jövőben is 😞

Moby
Nem az a része kezd unalmas lenni amit én teszek bele, hanem amit ő. Namerhogy az feszt ugyanaz. Ami nem akkora baj, ha fent tudja tartani a motivációm, de az most fogyóban van.

TDC Geronimo
Nem tudom hogy lehet amúgy unni. Max akkor, ha állandóan ugyanazt a taktikát alkalmazod, ugyanazokat a cuccokat, buddykat használod. Ha elég kreatív vagy szerintem megunhatatlan. 20 után amúgy elég rendesen beindulnak a dolgok.

Moby
Én a 14-en vagyok túl, a sidequesteket leszartam. Mostanában unogatom néha már én is. Szal remélem valami hamarosan történik is, mert meredeken megindult felfelé az érdeklődésem más játékok iránt.

TDC Geronimo
Hát az még jó sokáig nem is lesz. Unod?! 😄

Kicsit változtass a taktikákon, felszerelésen és ne csináld az összes side opsot.

TDC Geronimo
fasza, kettőt már letoltam ismétlésből, de akkor hagyom 😊

Nahh, 11 mission kesz, meg az osszes addigi sideops. Hat, mostanra kezdem kicsit unni, s meg mindig nincs tompitos sniperem. 😞

Quiet vaganyul nez ki. 😊

Moby
>Tedd át 720p HD-ra, és nem lesz vele semmi gond.

😄DD Ez most valami vicc, ugye? 😄DD Jó fej vagy, bírlak! 😊

Tedd át 720p HD-ra, és nem lesz vele semmi gond.
Alapból 360p-be indítja a YouTube, pedig a PS4 720p HD-ba rögzít.
Nincs semmi gond vele szerintem, plusz egy kattintás a YouTube lejátszon. <#buck>
Tatyla
így van,azok nem fontosak,ad majd sárga mellékeket meg sima mellékek után is lesz átvezető néha

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

TDC Geronimo
Chapter 2ben vagyok. Akkor azt mondod a chapter 1es ismétlések nem is kellenek a true endinghez? Side opsokat kell tolni, amíg nem jön a köv új storymission?

Moby
Én már sajnos korábban belefutottam máshol, szal nekem nem, de tedd már az egészet spoilerbe, hátha más még nem akarja tudni hány küldi van.

Tatyla
de durva basszus:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a fulton full verziója a féreglyuk,bárhol nyithatok a kuncsaf felé már nem kell lufi
eddig playtime 70 óra körül van bár szerintem csal a gép 117/157 side quest kész,és megnyílt mind az 50 quest kivéve fő 45 és mellék 150 46. a story vége extrém újra questeket egyelőre hagyom platina nagyon sok idő lenne és a Mad Max is vár...

Utoljára szerkesztette: Tatyla, 2015.09.13. 20:29:00

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Moby
Belenéztem az elsőbe. Egyetlen gondolatom volt közben: a ps4 mentés minősége az üvöltvehányás kategória, és ez csak egy 60fps-es játéknál jön ki igazán.

TDC Geronimo
bleh. 3 beadott missionből 2 chapter 1es, nehezebb fokozaton -.-

Néhány GamePlay:

TDC Geronimo
Ja és 20 felett beindulnak szépen átvezetők. 25 után már mindegyik missionnél van

TDC Geronimo
Nyomok, de mértékkel

Na pörög chapter 1 credit. Hideg kiráz. volt kis rage 31es missionön, de aztán simán meglett. Na jöhet az összecsapott chapter 2 :y
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.09.13. 16:38:45

Moby
Magyarán kár belé a fulton. (kakkantom az online mókát).

n000rbi
Szerintem a báziselfoglalós online mókában lehet majd szerepük... persze csak tipp.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Moby
Triviális kérdés tudom, de az extractolt fegyvereknek mi a szerepük azon kívül, hogy eladhatom őket?

Moby
Sidequestet is nyomsz?

Moby
ok, hülye is vagyok, meg még kapkodok is...

TDC Geronimo
30as mission...atyaég. Hideg is kirázott. Kojima nagyon tudja, hogy mikor, hol és milyen zene kell

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.09.13. 15:20:20

A-ha. 😊
Moby
Alphaville Take on Me-jét gondolom mindenki bezsákolta 😊

TDC Geronimo
Nem szabad ilyeneket olvasni 😞

félszavakat már én is elspoilereztem magamnak, de nem vészes
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.09.13. 12:21:05

szerintem is teljesen nyilvanvalo, hogy mivel a jatek mar van vagy !!!2!!! hetes, bizonyara mar mindenki befejezte. ezert nem nagy deal, ha az ember rakattint egy hirre, ami elvileg arrol szol, hogy lehet ki lett vagva a jatekbol egy komplett utolso fejezet, es arcomba BASZNAK a masodik bekezdesben csak ugy random egy atom-szpojlert. persze, hiszen mar mindenki latta!
rohadt kurva anyatokat! ennyi volt, ezt a topikot is -fav-ozom, amig be nem fejeztem, mert sose tudni milyen kep / video-kep / rosszul fogalmazott mondat pottyan a fejemre.

na majd kesöbb skacok!
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.09.13. 10:48:20

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
Végén a rádió 😄

TDC Geronimo
Na ezt is tudja már Quiet nálam 😄

TDC Geronimo
Végre volt 2 mondatnál több Kiefernek. Nagyon jól áll a szinkronja BBnek

TDC Geronimo
hóli frikkin sit. Mission 28 eddigi legjobb volt. Fülessel így este nem kicsit volt adrenalinbomba <3

Moby
Ne bántsátok már! Ő csak segíteni akart!
<#banplz>

TDC Geronimo
if you fire your water gun at the crotch of sleeping guards they will wake up thinking they have pissed themselves

this game...

Seth
Dark, egy feladatod volt, azt is elcseszted !!!! <#banplz>

PSN ID.: Beegabor