Metal Gear Solid V - The Phantom Pain

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Reménykedem benne, hogy novemberi box updatevel a 100+ BC játék között ott lesz a metal gear HD is, mert akkor azt bepótolom.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Tatyla
tükrözte a képet dark

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

TDC Geronimo
az meg van fordítva valami oknál fogva

a fenti kepen nem 😛

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
snakenek másik szemén van! :y

TDC Geronimo
Nem tudom mi a baja pár embernek a lóval, néha belefut 1-2 dologba, de én szerettem használni. Most már hogy vannak más buddyk meg van járművem is így viszont már nem használom
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.09.12. 19:43:06

TDC Geronimo
😄D

Ma megyek érte!

Sins of the father is benne van a játékban, azt 30as mission után kapjuk asszem automatikusan

ja amugy....
you spin me round... ott az eye-patch! SNAAAAKE <#idiota>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Szerintem igen 😊 nekem mutatni szota, hogy mi az uj.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Kb tenyleg ilyen az AI. 😊

Most toltam le a hetes kuldit, tehat meg nagyon az elejen vagyok. Ezt a lovaglast jol elkurtak benne. Idegesito. 😞

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

TDC Geronimo
Ezt spoilerbe, mert mission 11es

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

TDC Geronimo

<#idiota>

Én meg dolgozok egész hétvégén,megőrülök.
TDC Geronimo
Showering gives you increased health and longer reflex.

TDC Geronimo
Playing the African/Afghan lullaby tapes out of your iDroid's speakers will put nearby guards to sleep, and playing tapes of enemies saying "Enemy Down!" in their language will end an alert. You can even fucking play "bear growling" sounds to scare guards away.
This fucking game I swear.

n000rbi
Most már oké. Fogalmam sem volt, hogy egy katona saját magát is jelölheti a térképen skilled soldierként, én meg nyilván nem 1 méterre kerestem a sárga pöttyöt. 😊 Ez így elég hülyeség, de ez legyen a legnagyobb hibája a játéknak.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

darkSectorxxx
Huh látod este nem csak játszani nem kéne. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Attól még hogy nekem unalmas a sandbox még magával a játékosokkal , a mGS játékkal, és a topiknyitással nincsen bajom, nem haragszom én senkire. 😊
Akit érdekel a játék inkább segítek nekik.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.12. 13:22:44

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
sokszor kis sárga pötty jelöli 1-1 dolog helyét. Néha nehéz észrevenni.

Tatyla
Mert néha csak szóban mondja el hogy kábé hol van

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

bugosszar akko' <#nezze>

n000rbi
Nem értem. Nyersanyagon kívül semmit nem mutat. Konkrétan egy Secure Blueprint sideopsnál szedtem ki a blueprint helyét, csak épp a térkép nem mutatta.

lehet mar interrogate elött felfedezted (vagy az inteles madafaka G-k) azt a bizonyos valamit.

n000rbi
Azt látom is, de ha pl. blueprint helyét, vagy bármi mást szedek ki egy őrből, akkor sehol semmi jelölés...

Tatyla
Nyersanyagokat is jelölhet

Tatyla
Bocsánat próbáltam nem sok mindent mondani, vagyis nem is mondtam 😊

n000rbi
Ha interrogate után azt mondja, hogy a Map updated, akkor miért nem mutat soha semmilyen új infót a térkép?! Vak vagyok?

igen, mert tovabb mentel, ahogy irtam. nekem is igy volt. tehat hianyzik a 11.?

Moby
De nálam már a 12. is kész...

Adversus solem ne loquitor

kösssssz

MGSV topik != szpojleres MGSV topik. tag itt is van.😊

Moby
A rádiót amúgy nem lehet kikapcsolni? Ennek a büdösparasztnak az ignoráns fasságait nem hallgatnám tovább feltétlen.

nos en ugy tudom hogy a missziok fix-ek. azaz nincs olyan, hogy a 11. kuldetes ne a "cloaked in silence" lenne...
neked jelen pillanatban mi a 11. kuldetes a listaban?
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.09.12. 11:57:12

Tatyla
Van rá mód hogy végleg lelépjen de te még attól nagyon messze vagy

Moby
Adam kedvéért itt, bár nem értek vele egyet:
Most azt olvasom, hogy így most talán a 14. küldinél jön megint quiet. Fasza ez a script cucc. Remélem majd ott is kiszopósodik valami, és örökre kikerül a játékból.<#eljen>

TDC Geronimo
Ma este folytatom mission 25el. Szerintem a hétvégén letolom chapter 1-et már
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.09.12. 11:29:15

irreal!!!!

TDC Geronimo
Nem

viz kifogyik?

Seth
DARK!!!

Lemaradt a "The" a címből. Szégyelld el magad! <#banplz>

PSN ID.: Beegabor

TDC Geronimo
Pont dark nyitotta? 😄

Na nekem megvan már a vízipisztoly és mint kiderült ezzel csendesen el lehet intézni a bázisokon lévő elektromos berendezéseket, mint pl a generátort. MIND...BLOWN

Pár küldetés és felnő.😊

SOHA TÖBBÉ ANDROID!

ezek szerint nem. en nem szedegetem fel az ellen fegyveret.

Szerintem tuti, hogy ha extractionnel csinalod, akkor ott lesz a bazison.

Na, vagyok en is. Igaz egyelore a budin, de ma kezelesbe veszem ezt a kigyot. 😊

A kiskutyus megvan mar, mikor tudom hasznalni?

Én már kérdeznék is.Ha szerzek fegyvert mission sőt mi több le is cserélem a küldetés alatt akkor azt nem vihetem magammal bázisra?Mert találtam frankó Snipert és se híre se hamva mikor elhagytam a régiót😞
darkSectorxxx
Ja rátok bízom, valaki írhat ismertetőt, de úgyis olyanok lesznek akik már megvették, sg-n vannak, nagyon sok idegen nem fog itt kérdezősködni szerintem. 😄
Valóban én is szoktam ismertetőül, dehát most igazából a ps4 topikból gondoltam átemelni, hogy lehesen külön látni mik szólnak általánoságban a konzolról és mi a játékbeni segítség. 😊

Online mód persze az is ide tartozik ha a játék része, egyben ......
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.12. 01:52:20

Azt csináltad rosszul ha már témánál vagyunk,hogy illik az adott topik témáról pár sort írni vagyis bemutatni és ez elmaradt.

Online együtt lesz akkor itt mivel aki megvette a játékot az kapja az online módot is.Szerintem.
darkSectorxxx
Csá sorry lehet elbaszarintottam, de mit csináltam rosszul? 😄
Külön van online?

Fogtam rámentem a konzol részre, mert pöcös van már és a kereső is csak azt dobta ki.
Mondom mivel jó sok-sok feladat van, meg lesz sok kérdez-felelek, na ez az a játék aminek kell külön hely ahol nyugiba tudtok/tudnak beszélgetni.
Gondolom én.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.12. 01:41:02

Hát ez meg miféle topik nyitás?Ilyet még nem láttam lol

Na mind1 lényeg,hogy sikerült😊

Akkor ez a Topik együtt lesz az Online résszel is?
darkSectorxxx
Mindenkinek jó játékot!