The Expanse (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
A halál csupán a kezdet...
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ja utólag írták ki a promó képek alapján.
Az a cucc ami feltehetőleg elpusztította az építőket/rómaiakat, az előző (előtti?) évadban is volt róluk szó mikor Holden átment a kapun és volt látomása. Duerte nem volt rajta, az a csávó a tanár volt még Marsról, Duert (szerintem) már rég átment.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
És most a sorozatról.
Alex-et érdekesen írták ki, úgy néz ki tényleg Bull lesz az új pilóta... illetve picit vicces, hogy a promó képekből nem vágták ki https://i.imgur.com/jOhhyyE.png https://i.imgur.com/eLfu0Dp.png ...
A végén az átkelés marha jól meg volt csinálva, kíváncsi leszek a kövi évad meddig megy majd el.
Richard Morgan: Valós Halál sorozat / A Fekete Férfi
John Scalzi: Vének Háborúja sorozat
Dan Simmons: Hyperion sorozat
Továbbá Alapítvány / Dűne.
A halál csupán a kezdet...
egész jó írás
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
majd ha vége lesz a sorozatnak átköltözünk valahová, mit tudom én, "menthetetlen scifi bolondok" címen <#circling>#circling>
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Csakhogy legyen némi tudathasadás: A Lucky 13 az egyik kedvenc részem az LDaR-ban. :)
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Alex-szel kapcsolatban van olyan fan theory is, hogy Bull lesz majd helyette a pilóta, könyvből nem is emlékszem, hogy ezen a szakaszon ki kormányozta a hajót.
Mindenesetre jól megkavarták az új évadban. Nagyot néztem, amikor megláttam Bull karakterét, akit a 3. évadban úgymond a main storyjából hagytak ki és gyúrták Drummerbe a szerepét, a 4. részben hátbalövetik Fredet... csak pislogok néha. De amúgy nekem tetszik ez az évad, de még mindig az első a favorit és szerintem marad is, akármennyit is toltak a látványon azóta. A hangulata annak nagyon elkapott.
Utoljára szerkesztette: cylonflatus, 2021.01.19. 23:18:12
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
https://arstechnica.com/gaming/2020/12/the-expanse-s5-review-the-show-is-bigger-bolder-and-better-than-ever/
https://theexpanselives.com/the-expanse-season-5-review/
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2020.12.07. 12:52:34
Mármint, ha erre gondolsz.
Amúgy az előkerül többször is, elvileg Holden is látja mikor átkelnek a kapun, Elvi is látja a bolygón, illetve mikor egy bizonyos hajó elsüti egy bizonyos fegyverét akkor is előjönnek.
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2020.11.30. 23:19:45
Straczynski borzasztóan feszesre írta meg a történetet, még azelőtt, hogy adásba került volna, írd és mond tényleg egy regényciklust adott le forgatókönyvnek. Michael O'Hare esetében volt csak hajlandó változtatni a stáb, a betegsége miatt. Straczynski többször lenyilatkozta, hogy csak a vakszerencsén múlott, hogy Bruce Boxleitner be tudott ugrani és minimális átkötéssel, meg egy csavarral jobbá tudták tenni a sorozatot.
más: nyilvánvaló, hogy mindenki mást kedvel, mások a preferenciái, de szerintem a B5, az filmtörténeti emlékmű, mert, meg volt írva történet az elejétől a végéig. SZERINTEM, ilyet regényfolyamban sem nagyon látni.
Hány olyan történetet ismerünk, amikor a vége nem adja ki? Lost, ME (jó én szerettem, de megértem azokat, akik csalódtak a végén) és jó eséllyel az Expanse (könyv) is erre a sorsra fog jutni. Volt egy jó ötlet, aztán, majd csak lesz valami...
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2020.11.28. 16:31:48
A Crusader film + sorozat már csak egy izzadságszagú erőlködés volt hogy erőszakkal folytassák, azt amit már tökéletesen befejeztek. De amúgy is a több millió (milliárd?) évvel a jövőben játszodó Posthumanos "utolsó" rész után ki aggódott egy percig is, hogy "jajj vajon kihal-e az emberiség 5 évvel később?"
Valami Babylon 5 Star Treket akartak összehozni ezzel a Crusader hajóval de nagyon nem jött össze.