Kiosztották az idei Golden Globe-díjakat
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki hitte volna hogy egy holomitoszt tartalmazó film díjat kap, sose szoktak ez alapján díjazni.😊
Ez kell napjaink liberális agypusztításának: Legyen a filmben buzeráns, holomóka vagy egyéb rasszok bántalmazása / szélsőséges kegyetlenség nevetséges eltúlzása és elhazudása...És máris pattannak a díjak.
Ez kell napjaink liberális agypusztításának: Legyen a filmben buzeráns, holomóka vagy egyéb rasszok bántalmazása / szélsőséges kegyetlenség nevetséges eltúlzása és elhazudása...És máris pattannak a díjak.
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Vicces látni, hogy valakit ennyire érdekel az, ami nem érdekli őt. Viszont akkor legyél képben: pont ezért nem fogják díjazni, mert semmi propaganda nincs benne (aki látta, annak nem kell magyarázni), és mert minőségi (ezt megint nem kell magyarázni). Jó eséllyel Oscar-jelölést sem fog kapni, hiszen a legjobb 9-be sem jutott be a szavazatok alapján, csak mentő jobbot kapott, de az már a legjobb 5-be kerülésért nem fog számítani.
Az egészben az a legjobb, hogy az ilyen pistikék akkor is a saját igazukban érzik megerősítve magukat, ha bejut, és akkor, ha nem. Akkor is, ha nyer, akkor is, ha nem. Mert a pistikék mindig olyan dolgokat szajkóznak, hogy bármi is legyen azok kimenetele, mindig az legyen a vége, hogy "ők megmondták".
Az egészben az a legjobb, hogy az ilyen pistikék akkor is a saját igazukban érzik megerősítve magukat, ha bejut, és akkor, ha nem. Akkor is, ha nyer, akkor is, ha nem. Mert a pistikék mindig olyan dolgokat szajkóznak, hogy bármi is legyen azok kimenetele, mindig az legyen a vége, hogy "ők megmondták".
mínusz kőkemény. mert vérszegény és langyos.
Én sem értem. Attól, mert a szereplő vicces néha és szarkasztikusságal tartja magában a lelket az a film egy kőkemény sci-fi dráma.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
a sorstalanság film se kapott sok díjat, nem is érdemelte volna meg, mert rossz
a saul fiát még nem láttam
a saul fiát még nem láttam
Reméljük az Oscart is megnyeri, akkor már mindenkinek nyilvánvaló lesz, hogy a propagandát díjazzák és nem a produkció minőségét.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
A Saul-nak annyi "elonye" van, hogy a Vajna csalad triplazhatja az alamtol lehuzott penz mennyiseget a sok szarra es magan dolgaira.
Komédia/musical: Mentőexpedíció?! WFTF?! 😊)))))))
Gondolom, valamit kapnia kellett, csak itt volt hely neki😄
Gondolom, valamit kapnia kellett, csak itt volt hely neki😄
Sault is rossz kategóriába tették, mivel fikciós ezért fantasy vagy scifi, de leginkább rémmese.
Mentőexpedíció mint komédia/musical? Csak nekem tűnik furcsának ez?
← ElőzőOldal 3 / 3