Battlefield 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jona karacsony ugyis. csomo mas jatekot lehet tolni olcson ami tavaj kimaradt...
úgy látszik inkább a quality over quantity vonalat követik, mondjuk az a plusz egy map januárig még így is karcsúnak tűnik nekem, de ha jók lesznek a pályák, akkor ezen felesleges aggódni, majd jön a kontent csak idő kell hozzá.
I met God. She's black
es ezert szetszegyel mindenkit?! akik 10 nap mulva utolernek es baszhatod?!
lol?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Sejtettem, hogy az első VH nem az én világom, de a sniper puskákon kívül egyik fegyverrel sem szeretek játszani, az meg uncsi egy idő után.
Én is fillérekért vettem, többet nem ér sajnos.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Lehet nem ők tehetnek róla hiszen ilyen nagyszámú játékosállománnyal nem tudják tesztelni így csak a piacra dobáskor derülnek ki a hibák nem tom...
Mondjuk a bf1 meg a bf4 netkodja is csinál olyanokat a mai napig hogy nem értem...
De ezeket már nem is hibának hívom hanem az online játék tulajdonságának 😄
A gta a legszarabb az viszi a pálmát online-ban....
A bf széria netkódja ahhoz képest űrtechnológia😊
Úgy tesznek az emberek, mintha nem lenne minden egyes BF launch katasztrófa már évek óta.
Utoljára szerkesztette: szabii98, 2018.10.25. 20:59:35
I met God. She's black
vagy úgy csinálod mint én, megvárod míg 5eur lesz originen 😄
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Meg itt lesz singleplayer is<#ravasz1>#ravasz1> nagyon komoly <#unalmas>#unalmas>
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Jól látom vagy én hülyültem meg?
I met God. She's black
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Én megmondom öszintèn a bf5 grafikailag szerintem ugyan az kb mint a bf1 amennyit eddig láttam belőle,de mondjuk ilyen kis idő alatt nem is várható el talán nagy fejlődès
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Hiába írja hogy 32en vannak a csapatban a valóságban sokszor jó ha 15 játszik míg a másik csapatban mind a 32.
Az egyik csapat játékosai kényelmesen gyilkolásznak a mező közepén rohangásznak míg a másik csapatban fedezékben kuporognak és ha rálőnek valakire három másik lő vissza, mivel hogy a csapattagok nincsennek bent a pályán.
Erre kellene kitalálni valamit bár én sem tudom mit...😊
Igazából tökmindegy mivel gyilkoljuk egymást csak izlések és pofonok,egyik fegyvernek sincs köze a valósághoz de mondjuk nekem a mai kor fegyverei tetszenek.
A bf4et nagyon szerettem.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
mar ki kellet volna jonnie jateknak..mit csinaltak eddig!?
ugy nezki mintha szep lenne,de inkabb nem az,meg nem realisztikus..
6:01 nel- verd le a lakatot esetleg!?
3 d spotting rulz.. not...
csak annyira szar h nem eri meg topikot nyitni neki.
egyebjent is bf1 ujra skinezve csak tobb ciberpunk elemmel... tudod...
Utoljára szerkesztette: toza, 2018.10.16. 10:39:30
Spread De Love!
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Szóval 8 alap multiplayer pálya lesz addig oké.
És lesznek "szezonok" amikor megvehetjük az aktuális(!) dlct amiben vannak új mapok, challengek, rewardok VISZONT ezek csak x hónapig vannak meg utána SOHA TÖBBÉ nem lehet azokon a mapokon játszani, csak az alapmapokon és a következő dlc mapjain?
Tehát gyakorlatilag x pályákat csak adott időszak alatt lehet játszani úgy hogy még fizetni is kell külön értük?
Ugye félreértem és ilyen nincs és én voltam ostoba? 😊 (ez még a jobbik eset, mintha az van ahogy értelmeztem <#szomoru1>#szomoru1> )
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
nezz meg par videot arrol h hogyan erdemes hasznali..
Utoljára szerkesztette: toza, 2018.10.09. 11:23:31