Battlefield 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki tudna tippet adni, hogy ez az airburst mortar hogy a bánatos lófaxba' működik? Engem rendszeresen one-shotolnak vele, de ha én lövök meg egy támadó tömeget, csak 50-60 pontnyi sebzést kapok. Vagy fejlődik a használattól és növekszik a sebzése?

lipovics
Köszi a tippeket, kipróbálom.

Szóval pár fontért megvettem az egész játékot, elmentem vele 35. szintig, leírom a véleményem.

Elég régen kezdtem BF-el játszani, '42, DC, stb. Úgy kb. a Vietnámig HC voltam, utána meguntam, majd a BF4-el megint toltam egy ideig.
SW-al akartam visszatérni a BF-hez, de sok rosszat olvastam róla, ezért kihagytam. Ezt viszont szinte ingyen dobták utánam, ezért megvettem.

A játék egy tisztességes iparosmunka. Nem tudom, milyen volt amikor kijött, most úgy nagyjából rendben van. Szép a grafika, jók a hangok. Nekem nem jön be ez az 1. VH, nagyon idegenek a fegyverek és a környezet.
Nem tudom, hogy a pályákat még mindig meg kell-e venni, én ezért is hagytam abba annak idején, mert folyamatosan lehúztak pénzzel. Most viszont sok pálya van, változatosak, stb.

Ami nem tetszik, hogy a játékmenet szinte semmit nem fejlődött, az az érzésem hogy "átszkineztek" mindent, de ugyanúgy a squad alapú hentelés a lényeg. Ami még nagyon fura, hogy iszonyatosan láma mindenki a szervereken. Rendszeresen az első 5-ben végzem, pedig nincs klánom vagy barátaim, akikkel együtt nyomnák, sima random squadokba csatlakozom be.
Ez nem azt jelenti, hogy én vagyok valami szuperhiró, hanem iszonyatosan kazuárok a társak, nagyrészt rohangásznak, mint a birkák.

Összeségében megérte megvenni. Ennyiért. Ha ezt annak idején teljes áron veszem meg, csalódott lettem volna. Sajnálattal kell megállapítanom, hogy összeségében nem sokat fejlődött a BF, pedig éveket hagytam ki.

Ettől függetlenül felnézek heti pár órára valami random szerverre, de nem tud lekötni ez a játék :I

Szerk: a Ryzen 2600 szépen viszi a játékot, pedig a vgam még csak GTX960, nem a 1070ti, az jövőhéten jön.
Utoljára szerkesztette: lipovics, 2018.10.06. 18:04:03
Jim Morrison
nem próbálgattam végig, de

gametime.maxvariablefps 60
RenderDevice.RenderAheadLimit 1

mellett 1440p low/mediumon megvan a 90% ban 60fps, proci 80-90% on megy, vga meg 35 😄 többi változattal is kipróbálom azért, de ez már játszható.
Sniper op, szinte csak azzal toltam, nagyon bejön. Még kicsit keszekusza az egész (vennem kell fegyvert meg ilyenek), de egyszer csak majd beletanulok.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

jaja. i7 2600k 40% al jobb,regit elad 16e korul,
i7 meg 22k naggyabol.

eleg lesz meg par evig bizonyost.
Nem lehet, hogy valami resolution scalet is felhúztál, amit nem kellene?
Amúgy első körben a vsync-et lődd ki nagyon gyorsan. Ha megvan a 60fps, akkor is inkább csak limitáld rá, mert vsynctől a BF1 játszhatatlan input lagot kap. A vsync 60fps, és mondjuk 120fps cap között ég és föld a különbség játszhatóságban.
Jim Morrison
hát ha nem muszáj akkor egy darabig nem, emiatt nem fogok venni az tuti 😞 kár érte

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

RatBaG
cpu upgrade...

Per Aspera Ad Inferi.

Jim Morrison
Na kipróbáltuk. Single elég szépen futott 1440p ben, nem kell hozzányúlni. Majd jött a multiplayer. Egyszerűen olyan szarul ment, hogy az nemigaz. 1440p ultra ról váltottam fullhd lowra, és ugyanúgy alig volt meg a 60fps (szinte mindegyiknél 25 és 50 között mozgott). Egyszerűen nem tudom mi baja. Valahol azt olvasom, hogy cpu limit (de single nagyon szépen megy), máshol hogy minden patch el rosszabb lett. Mit próbáljak meg (ami nektek bevállt), hogy játszható legyen a multi?

toza: ty

teljes valtozat ugy tunik 10euro most igen.
Jim Morrison
Hali!
Olyanokat olvasok, hogy Sept 18 ig ingyenes az összes premium cucc BF1-hez, de jelenleg storeban még mindig azt írja, hogy ingyenes. Szóval ha most megveszem és aktiválom a premium passt, akkor teljes bf1 meglesz ugye? (Amibe beletartozik az összes dlc, kivéve a red baron pack meg 1-2-t?)

+ par flare a flir-es satganosokat vakitani...
s0n1c
Pedig füst gránát és rush egyszerre, kevés tereptárgyas pályákra más nincs.

Menübe meghívod party-ba és bejelentkezel operation-be. Majd ő nyom egy backspace-t ha jön az inv (nem a party, az operations inv).
Brusilov pályán pl. remek... annyit érsz el vele, hogy mindenki odanéz a füstre, és így 5 helyről lőnek rád egyszerre 1-2 helyett. Ha nincs fedezék, a füst sem ér xart se. Ráadásul ez még mindig nem oldja meg az a gondot, hogy a 32 fős ellenséges csapatból van 40 sniper meg 30 support.
Utoljára szerkesztette: jocking, 2018.09.19. 22:04:32

fustgranat?

Utoljára szerkesztette: toza, 2018.09.19. 18:58:26
Nekem perpillanat csak annyi a gondom a játékkal, hogy nincs limitálva a spawnolható classok száma a csatában. Nyíltabb pályákon esélytelen bármit is csinálni, mert mindenki scout és nem lehet megmozdulni, mert egyből kapod a fejest 500 méterről.

Btw, kérdés. Hogy lehet megoldani, hogy a barátlistámról egy játékos és én ugyanabba az operation-be kerüljünk be?

RatBaG
ma pont az ellenkezője történt. uáá enemy mögöttünk!!! kommandózók a fa mögé, megsorozom... jaaa, bokor.

Per Aspera Ad Inferi.

Blekk Síp
Azért PUBG-ben elég idegesítő, amikor elmész egy bokor mellett, az meg kis idő múlva hátba lő. :/

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Running
Igen, azt látom, hogy sokat fejlődött, magával a játékkal olyan nagy gondom nincs, de a játékosokkal annál több. A PUBG-t pont ezért szeretem, egyszerű és mindenki számára érthető a játékmód, nem tudják elbaszni a játékélményt. A két játék ötvözete lenne a tökéletes időtöltés. (Az nem lesz az, amit hirdetnek BR-nek.)

TDC Geronimo
Pedig jó a gameplay nagyon

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Running
Nem volt sok esély arra, hogy megvegyem ezt a játékot, de a videót végignézve, főleg a 10 perc környékét, most már biztos, hogy teljesen kizárt. Hiányzik a francnak ez a sok idióta. 13 éve minden játéknál könyörgött az ember a DICE-nak tegyenek már bele egy training funkciót, hogy legalább az alap dolgokat tudják az emberek, de nem, nem kell.

lipovics
London.
Most updateltem a gépet 4 év után.
Nem rossz, igazi Battlefield, elég jól fut most (Ryzen 2600x, vga még régi: gtx960), kíváncsi leszek majd a 1080-al milyen lesz.
Alig van szerver, ez bosszantó, meg az is, hogy néha alt+tab után nem tudom visszahozni, beragad a tálcára 😞
Font? Honnan tolod? 😊

lipovics
Megvettem az egész pakkot, négy font volt az alapjáték meg az összes dlc.
RatBaG
simán.

Per Aspera Ad Inferi.

lipovics
Megér 5 eurót a játék?
TDC Geronimo
premium pass meg ingyenes 1 hétig, de én BFV beta után nem tudnék visszamenni BF1et tolni
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.09.11. 20:56:53

jaj,vege a betanak?! 😞

cserebe 10 euro a full bf1 ..
Utoljára szerkesztette: toza, 2018.09.11. 20:47:06
Bogdogege

大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯

TDC Geronimo
Felvétel közben is simán lehet lőni... Nekem nagyon tetszik ez a BF. Gameplay szempontból az utóbbi BFek egyik legjobbja.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.09.08. 15:43:20

RatBaG
fazerus
1060 6GB-om van.. 😊
__Jacek__
juj bekapcsoltam a dx12 LOL darabol mint a szar dropok 40 fps, megáll , kifagy.. remekül sikerült😄DD
Vadnokedli
Nálam tökéletesen fut; 90-100 FPS körül teljesít "csutka" beállítások mellett (GTX1070) - Lehet az a ATi X1650Pro ma már nem elég. <#alien>
Utoljára szerkesztette: Vadnokedli, 2018.09.07. 17:06:57

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

szabii98
ha már veszek akkor inkább az előző szériát venném, 1060on gondolkodtam vagy az új 2060on ha lesz, meglátjuk mi lesz belőle.

I met God. She's black

__Jacek__
GTX1080 QHD-ban 80 alá nem megy max grafon.
970 most olcso hasznaltan.boven eleg sokmindenre.

multit csak massziv vassal illik ultran tolni. ugysem a gyonyoru fuvet v tukrozodo feluletet nezed ugysem.

Utoljára szerkesztette: toza, 2018.09.07. 13:48:18
fazerus
Nem annyira nagy durr grafban.. BF1 ment faszán, itt komoly optimalizálatlanság van.. 😞(
szabii98
Jöhetnének már az új kártyák, szegény 950-em még lowon sem tudja a 60at 😄
mondjuk egy i3 van mellette, nem csodálkozom annyira

I met God. She's black

fazerus
Ritka egy optimalizálatlan szar ez.
Nekem vsync=on beállítással ez olyan mint a BF1, nem tudok lelőni senkit.
Vsync off, és eleresztem 120 fps-ig, akkor ég és föld közelharcban.
Bár gondolom az 1060 nem nagyon tud fhd ultrán 60 fölé menni.

vagy sok squad pontot raktok ossze es akkor

Utoljára szerkesztette: toza, 2018.09.06. 19:59:29
Ezt a V1 repülő rakétát hogyan kell hívni a BF 5 Bétában?
Ami a videón is van: Battlefield 5 V1 Rocket Compilation

TDC Geronimo
fullra tweakelve lesz a respawn idő

JaSoN HuNTeR

Nálam igy fut, mondhatni bugos a játék de nekem tetszik, jobban átjön a WW2 mint a WW1

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Azt lehet tudni, hogy ennek a 'bleeding out' screen-nek ebben a formájában mi értelme van? Lelőnek úgy, hogy körülöttem van 4 enemy, sehol a közelben nincs aki resselni tudna, de azért még 8 mp-ig püföld feleslegesen az egeret, hogy aztán megint 8 mp-et kelljen várni, mire újra tudsz spawnolni. Ha már nem tudják olyan 'okosra' megcsinálni a rendszert, hogy tényleg csak akkor adja be ezt a bleeding out screen-t, amikor van rá reális esély hogy valaki fel is fog tudni szedni, legalább 1 kattintással skippelhető lenne, vagy akármi. Így, csomószor 2x8mp-et várni egy spawnolásig elég gyatra
scomcomputers

* Scomcomputers the future of computing!*

ja. geci unalmas...
Konkrétan ott is kevés. Én szívesen látnék ott is oldalanként 3 tankot. Lehessen mondjuk kategóriánként egyet-egyet kivinni egyszerre, mindkét oldalon.
A másik pályán meg aztán főleg, akár 2x ennyit is. Nem 1db...
Nem mintha nem élvezném az infantrys tunkolást, csak az gyorsan unalmassá válik.
hat 30 perc csatlakozas szerverhez vagy squadba-aztan 40 perc "jatek" utan is unalmas..

ha beta ha nem . tok bf1 uncsi az egesz.
bugos szar a egesz.. mindenki rohangal ossze vissza es kesobb is igy lesz es kesz.
fosh. majd ha leertekelik meg bugfixnek akkor esetleg..

joszorakozast hozza.
Utoljára szerkesztette: toza, 2018.09.06. 15:15:38