Foci EB 2016
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ha kiesnek a németek körülmetélem magam....
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.07.02. 23:24:03
Boateng meg felemelte a kezét, feltette a kezét, hogy nem csinál semmit a csatárral!!??
De bent a 16oson belül.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Simán kiesnek a németek ha nem rúgnak gólt...
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Meg akkor jó is lenne a meccs, mert az olaszoknak menni kellene....
De így 0-1 lesz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
http://goo.gl/gd6Zi5
Szar Bayern, szar Bayern :)
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
viszont Wales semmikepp nem jatszott bunker focit, de voltak nehez pillanataik...egyszeruen jol hasznaltak ki a helyzeteiket es megerdemelten jutottak tovabb...
Wilmots szerintem gyenge...Chris Colemant regen szerettem mikor a Fulhamnel volt gratulalok a sikereinek!!!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
A fene, a walesi csapat is öngóllal meg imígyamúgy tudott tovább jutni, mi a fene történt velük tegnap?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
úgy is az nyeri az eb-t aki a mai meccset
http://index.hu/sport/futball/2015/07/24/fifa-vilagranglista_atveres/
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
első gól a 7-esükön ment el, oké védő nem fejelhet mindig elsőként, néha elfejelik, az benne van, de hogy a 7-es mit csinált? be lett téve a kapufa mellé, pont ahová a gól ment, pont azért hogy védje a kapufa melletti részt ahová a labda ment végül... erre ő fogj magát és odaáll a kapus mellé középre, aztán meg rúg egy kétségbeesettet a labda felé, de akkor már mindennek vége. mi volt a funkciója, hogy a kapus mellé menjen? semmi, esetleg hátráltatta a kapust, hogy még balra sem tudott elugrani, nem végezte el az elég egyszerű feladatát a játékos.
a második gól is mi volt már, mit csináltak azok a védők? konkrétan mintha lefagytak volna pár másodpercre, végig nézték a walesi játékos vajon mit csinál... vicc volt az egész, a harmadik gólt talán a kapus nyakába lehet varrni, de az sem kifejezetten potya volt. kb úgy védekeztek a belgák a walesiek ellen mint mi a belgák ellen. nem a játékos meg a labda között volt aki fogta az embert, hanem a túloldalon... aki meg figyelte, hogy ne szaladjon 1:1 ben a kapura az meg nem érte el. ez sztem 50% védő 50% kapus hiba, de nem lehet a kapusra fogni sztem a kiesésüket.
Vagy visszahozzák Venablest, akivel nézhető focit játszottak a 1996os EBn, vagy olyat raknak oda, aki tényleg harapni akart. Shearer ilyen, de fakk se tudja, hogy, mint edző milyen.
Glenn Hoddlet nem kellett volna polkorrektség miatt elküldeni anno. Hogy Venables miatt vagy sem, de vele is szépen játszottak. 😞
De nézzük akkor a másik oldalt is. a portugálok vér komolyan vették, azt mondták "döntőként" kezelik, mert muszáj továbbjutniuk. Legerősebb felállás és hajtás a győzelemért. Nekik a győzelem volt elfogadható és ezt a hozzáállást és célt hozták ki egy döntetlenre. A végén meg már nem támadtak, hogy be ne nyeljenek még egy gólt.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
A vb selejtezők kemények lesznek, a svájci csapat kb. a belgával azonos erőt képvisel szerintem, a portugálokat meg ismerjük. Persze feladni nem kell, ha szerencsénk van az egyiket megelőzhetjük. Bár akkor is kaphatunk verhetetlen ellenfelet a pótselejtezőben, szóval azzal még nem jutottunk ki.
Utoljára szerkesztette: fonak, 2016.07.02. 00:06:56