Foci EB 2016

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ennyi erővel a Belgák már a legelején kikaptak az olaszoktól, svédek ellen 1-0-al mákoltak, mi meg 1-0 után talán jobbak voltunk, legalábbis összeszedtük magunkat, csak nem sikerült gólra váltani a helyzeteinket, a végén, meg már nem volt mit kockáztatni az egyenes kieséses szakaszban, mindenki elől volt, és sajnos jól vissza tudtak indulni a támadásainkból. A szerencse a belgáknak játszott, ha már a szerencsét említetted, voltak kimaradt helyzeteink, Kleinheisler lesérült stb.
Nem volt nekünk tét a a Portugália elleni meccs, mégis 3-3 lett egy Portugália ellen? Magad ellen beszélsz. Sőt, nekünk még a 2.csoporthelyezett is jobb lett volna, mégis döntetlenre hoztuk ki.
És 1-1 egy Izland ellen, aki kiejtette Angliát?
Látod, minden nézőpont kérdése. Elbagatellizálod a sikereinket.
Nem mondom hogy nincs nagy különbség, de azt sem hiszem, hogy ne tudnánk egy olyan meccset játszani, ahol megszenvednének ellenünk.

Amúgy is, mit kellett volna csinálni? Védeni a nullegyet, vagy mit?

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Igen, erre mondta Dárdai, hogy lehetett volna 11-3, mert a belgáknak bizony annyival több helyzete volt... Persze lehetett volna 4-3 is, mázlival, de hogy a belgák nem lőnek legalább eggyel többet, az szerintem esélytelen volt a játék képe alapján. Egyszerre védekezni és támadni nem tudunk az otp liga sebességéhez szokott játékosokkal, ez van szerintem sajnos. Az osztrákokat lekontráztuk, az izlandiakat benyomtuk, ezek azért tényleg fegyvertények voltak.
Utoljára szerkesztette: fonak, 2016.07.01. 23:56:16
A belgák ellen 0-1 -nél Juhásznak volt egy olyan lövése, ami a kapu mellett ment el fél méterrel, ahogyan ma is volt Hazardnak. Ellenünk azon a napon simán bement volna, ma meg nem.

Ha nem sérül le Kleinheisler, akkor is mást mutathatott volna a játék képe! Nem lehet kétszer ugyanabba a folyóba lépni, ugyanúgy nem lehet két meccset sem lekopírozni.
Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2016.07.01. 23:52:59

Miről beszélsz? Azt hiszed a szerencse más válogatottnál nem játszik szerepet?

Azért ez a meccs megmutatta, hogy kellene reálisan értékelni a mieink szereplését. A portugálok és a belgák ellen nullák voltunk, csak a portugálok ellen beakadt 3 szerencsés távoli lövés, ennyi, de utána gond nélkül egyenlítettek mindig. Más csapatnak nem tudtak egynél több gólt lőni. Az osztrákok és az izlandiak elleni teljesítményünk volt csak értékelhető, a portugálok ellen nekünk tulajdonképpen nem volt tét, mondjuk hogy az nem számít, de a belgák ellen bizony leégtünk (nem csak az eredmény miatt, hanem ahogy átrohantak rajtunk vagy két tucatszor a meccsen), és nem az eb legjobbja ellen, közel sem...
Hát van. Ahogy az angoloknak is.

Lacee86
Hát, a belgáknak meszeltek... Azért ez durva. 😮

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

slRa4fV9t
Ezt a világranglistát amúgy nem értem, hogy számolják ? A játékosok értéke alapján ? Mert a válogatott teljesítménye alapján egyáltalán nincsenek a toppon, akkor már inkább a németek akik azért össze vannak rakva.

Akkor most csináljunk egy mémet és rakjuk ki arra az oldalra ahol Királyt lehugyozták. Wales csapata lepisálja belgiumot.
Délutános voltam, ez most mi, ezt hogy?
A bekapott második gólunk után feladták magukban.... mármint mi a belgák ellen, amúgy nyerhettünk volna, csak nem jött össze.
Palinko
mondtam, hogy ez a belga 2. hely vicc. mondtátok, hogy jó csapatokban játszanak, erre felhoztam, hogy az nem megváltás még erre tessék. még én is úgy gondoltam 3-4 nullára hazaküldik őket, de tényleg ellenünk hogy fölpörögtek 😞

most már attól tartok csak, hogy portugália valahogy legyőzi walest, mert nem szimpi ahogy haladni. walest szívesebben látnám a döntőben.
dave9004
Csak a portugálok ellen 120 percig kell majd 😄
Ja én is csak néztem,hogy vannak ezek 2.helyen.
Bár EB eddigi szereplésükből látszik mekkora kamu..
Shep
4-0 azért szebb lett volna .DDD

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Világranglista 2. Belgium... Az is hülye volt aki ezt ki merte számolni, meg leírni.
Egy komoly ellenfelük volt az olaszok, azoktól is simán kikaptak, és még így se jutnak be a 4-be se egy vicc ágon.

Viszont a Portugál-Wales jó kis elődöntő lesz. Ez a Wales nem játszik sokat, de amit csinál, azt nyomja keményen 90 percig. És a 2. gólt elnézve még egy-egy nagy villanás is bennük van.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

A káröröm a legőszintébb öröm, nincs benne irigység. <#vigyor1>

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

[HUN]FaTaL
Ezek a szar belgák is csak ellenünk tudtak felpörögni...

http://goo.gl/gd6Zi5

Devv
Illene megszórni ezt az impotens Portugáliát is...
Shep
Haha, búrahajúék kikaptak, ellőtték a nagyja puskaporukat ellenünk .)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Devv
Hehe, jól megadták nekik! 😊
ReszegKoldus
hahahaha van mit tanulni a magyar válogatottnak Walestől 😄

Utoljára szerkesztette: ReszegKoldus, 2016.07.01. 22:52:21

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Palinko
a vesztésre álló belgákat sem sikerült... én már nem bánom, hogy nem jutottunk tovább

néz meg 2 fejes góljuk van, mi fejelés terén voltunk a leggyengébbek 1 veszélyes fejes szögletünk nem volt, beadásból is ritkán... megvertek volna minket a levegőben.
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2016.07.01. 22:52:40
Rockynhooo
Ezt a Walest simán vernénk!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Tuvok
Eddig csak sört ittam, mostmár nézek valami mást...

Hehe kinyíltak a belgák. <#hehe>

Palinko
hát az első kettőre se lehet panasz. de nem úgy alakul a meccs ahogy számítottam azt hittem 3-4-el kibélelik walest és nem kapnak tőle gólt, erre tessék.
REALista
Hajrá Wales!😊

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Atyaég, mekkora gól!

REALista
Aztakurva😄

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

molnibalage83
Aztakúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúrva. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

LasDen
Lil Wayne is a terrible left back.
He should stick to music IMO... 😄DDDD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

molnibalage83
Eddig jó meccs. A belga kapus meg itt is kivéd mindent...
A portugálok meg akkora szardarabok, hogy lassan az a kérdés, hogy Wales nem csapná őket -e szét...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

bakkerman
Nagyon remelem a belgak tovabbmennek ma es ledaraljak majd a portugalokat,ha ez a portugal csapat DONTÖT jatszhatna az egy kurva nagy vicc lenne

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

molnibalage83
Mitől is trollfoci az izlandi...?

AnuluWork

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Azért Dévíd Bekem sem volt kisebb futball celeb, na! 😊

Megj. az a baj a mostani portugál focival, hogy Ronaldora épül a csapat, köré tervezik meg a többieket. Ő a foci Hamiltonja. Ha nem rá építenének, tudnának ők értelmesen kinéző focit is produkálni, bár az angolok fosához, vagy az izlandi trollfocihoz képest ez még azért nézhető is.

Azért én nem írnám le a portugálok ellen, különösen, hogy még a belgáknak is tovább kell jutni. De azért röhögnék egy Portugália-Izland döntőn ... 😊

AnuluWork

Palinko
ja a belgák már helyreteszik őket, szóval sztem meg is van a döntő egyik résztvevője, a másik meg valszeg a német-olasz győztese lesz
molnibalage83
Ez a portugál válogatott egy vicc a többi továbbjutóhoz képest. Remélem előbb utóbb jól elkeni a száját valaki. A belgák az eddigi játékképük alapján szétcincálják őket.

Palinko
szerintem ez firstdown
Muki100
Én például nem utálom őket, de különösen az előző, látványosabb és jobb focit játszó portugál csapathoz képest elszomorító amit bemutatnak. Ezeket most a valaha élt legnagyobb futball-celeb vezeti, és eddig még képtelenek voltak meccset nyerni az EB-n, Egyszerűen minden meccsük után azt juttatják eszembe, hogy ezek nem érdemlik meg a továbbjutást.
Az lenne a realitás ha ez a válogatott is le lenne nullázva mint a spanyol egymás után most már 2x, CR7 ide vagy oda.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

ReszegKoldus
Csak tetszik, hogy mennyien utálják őket és valahogy mégis továbbmentek
Döntőbe úgyse fognak jutni, de legnagyobbat egy portugál-izland döntőn röhögnék 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Mármint mi olyan nagy? Megérdemelték szó se róla, de mi az a nagy?
Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2016.06.30. 23:50:08

Jim Morrison
szerintem még osztrákok is eljutottak volna idáig, csak a kva belgium nem enged át mást :C

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

ReszegKoldus
sose kedveltem a portugálokat, de ez most nagyonnagy 😄
hahahahahaha <#mf1>

[HUN]FaTaL
Úgy látom nem vesztettem sokat, hogy nem néztem. De azért az egészen szánalmas hogy 5 döntetlennel az elődöntőbe lehet jutni.

http://goo.gl/gd6Zi5

benõmenõ
Hát ez nem így indult. 😞
Fú, de gyenge csoportban lettünk elsők! <#banplz>
Tuvok
Nem hiszem el. 😞

Jim Morrison
ez borzasztó

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/