NIOH (PS4)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Régebben csináltam már egyet :P

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Én direkt nem raktam rá attack power növelőt,de látom áttértél a katanára és a hátát ütöd.Véletlen?
Maxyka
NG+ nálam 100szintel nagyobb mission. Ha már dmg.

//www.youtube.com/embed/JKgWHe1AuKQ
Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2017.03.22. 20:08:27

Online vásárlás! Közel a j?v?.

Tatyla
New game+ főleg coopra van kihegyezve, olyan 250-300-as szintig utána már megy a farmolás egyedül is

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

darkSectorxxx
Én minden szar nélkül nyomtam, tény hogy meg lehet oldani, de ja KURVA SZAR itemek nélkül, másnak nem ajánlom...sok trükközésre volt szükségem hogy sikerüljön.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Azért, mert az az első akinél fel fogja adni a játékot. :)
Mert az az első boss, ami akkor is geci, ha tudod mit kell csinálni, és tetejében az odavezető út is csúupa szeretettel van kikövezve!!!!!!!!!!! :D

darkSectorxxx
Alap, RAGEQUIT lesz, garantáltan!
Fogadok egy sörben. :)

Ugyanaz a faszi 2x sub-main,elég sokat bénáztam de látszik a sebzésem faszán lvl140
//www.youtube.com/embed/8kPCb_FtFig
//www.youtube.com/embed/qqGHjpSapEA

Én sem értem még teljesen de nekem úgy tűnik hogy 2 db sima divineből lesz divine+1,és 2db +1- ből +2 és így tovább,elég nagy faszságnak tűnik.És igen 1 dolog az attack power mindenki csak azt nézi holott a többi tulajdonságok legalább annyira fontosak.
Tatyla
Utána kérdeztem egy 750-es havernál úgy van fel húzható a fegyver+10-ig

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Maxyka
Elvileg rá kell soul-forgelni egy másik azonos nevű divine tárgyat vagy más nevűt de legyen +1 rajta vagy afelett és akkor növelődik de én se vágom még pontosan.

Tatyla
Én 115 vagyok de ezzel a divine dologgal még nem foglalkoztam gondolom majd new game+ban lesz fontosabb, de amúgy hogy működik össze olvasztasz két fegyvert?

Maxyka
Valamelyik ruhádra vagy fegyverre van olyan passziv ami a hátulról való sebzést növeli. Meg lehet aztán pár százalékot is ad alapból a játék de erre lehet épiteni csak ritka az a cucc amire ilyen statot rollol. De pl van rá guardian spirit. Meg van egy klán ami arra ad még +8% ot ha oda csatlakozol. :) pluszba még van a Kingo armor set amit viselek az ad még +20%ot damage from behind-re szóval szépen fel lehet tornászni de kellwnw olyan ami magára a ruha darabokra is rollol dmg from behindet, mert reforge ból az istennek nem fogod megkapni. :D

Pedig jobban jársz ha elkezded használni a magic- ninja cuccokat különben kemény meneteid lesznek.
Jezusom, egy szót sem értek abból, amit beszéltek.

Ugyanazzal játsszunk?
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2017.03.21. 10:53:47

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Nem tudom miért de nálam úgy van hogy ha a hátukat ütöm kb 3x annyit vesz le nekik, mid stance ütés hátra kb1500 előről 500 sincsen.
A renevant nem azt dobja ki csak az alap cuccot divine+ nélkül.Egyébként ahogy néztem a ruhát sem árt divine+ ba rakni kevesebbet sebeznek rajtam.
Maxyka
Eldöntöm hogy kell egy set akkor az még divine is legyen és még jó statokat is rolloljon rá a rendszer, nehéz.végigvittem a játékot de max 10reforge ra való materiált adott a játék az semmire nem elég... Meg kell majd néznem hogy lehet e farmolni valahol. Azt nrm értem hogy néha találok 500szintű revenantokat és azoktól is csak hagyományos divine esik közönséhes statokkal. Most vagy azzal játszik ő is ,és akkor igazábol statnak van a legtöbb jelentősége nem a cuccoknak vagy nem azt dobja ki ami rajta van? Inkább az előbbi. Bár nem hiszem el hogy 500-600szintű emberkék nullás divine fegyverrel tolnák...

Maxyka
Én 130körül mozgok kb 1-2ezret sebezhetek az meg csak karcolgatja a bossokat. Bezzeg a youtube videókban 20-30-ezres sebzéseket tolnak.

Én ezt nem értem,115 szinten mentem át most 140 vagyok heart 55 nekem A+ fegyver de úgy darálom a bossokat hogy még meg se haltam bossnál.Nekem is divine 3 fegyver 1100 attack power.
Maxyka
Ez? Meg... :D
Nem tudom mért a béka a példa. Van annál nehezebb is. Ja és a játék way of strongon kezdődik. Kb minden one hitel és szinte semmi sebzés. Most raktam be egy divine +3fegyvert ami A+ ra skálázodik hearth ból amiből 70pontom van és még is csak karcolgatom a bossokat. Érdekes. :(

Meg sose adtam fel. Jeles minositesu diplomama van a Dark Souls-foiskolarol, raadasul Bloodborne szakon vegeztem.

Gondolod egy beka megallit? <#beka3>

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

darkSectorxxx
Én meg látni szeretném hogy nem lesz igazam, és nem adod majd fel nála. :D
Ja közbe nekem is feltűnt, majdmegpróbálok valamit. :D

Mar ezt a bekat varom. Akarhogy is nez ki, es akarmit is tud.

Draky, ennek a topiknak elkene egy banner...
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2017.03.20. 21:22:01

darkSectorxxx
<#nevetes1>

Koszi. Igazad volt, ez rem egyszeru boss amugy.

Az EON becsodolt, elfogyott az elektromossag.

Látom mégis volt,szép gratula.
Maxyka
Azt hiszem dupla katana a legjobb a komboi miatt, de ha nem nézzük akkor egy szinten van az egykezessel.

Valahol farmolnom kell mert 112. Szint kevés lesz a way of stronghoz.

Az a bajom hogy nincs skálázodó fegyver , eddig csak egykezesből találtam olyat ami spiritről skálázodik plusszba. De a spirit maga nem jó stat hogy amiatt betegyem. Minden fegyver alapból B- s skálázású egy adott statra. Pl a spear B skálázású body ból. De esik olyan amin A + van . na az kéne. Lehet reforgelni kellene, de kinek van erre pínze.

Szerintem mind jó kivéve spear axe.Én sima 1 db kardal megyek ng+ lvl 125 eddig úgy mint kés a vajon.Az első 3 régió main kipucolva.
Tatyla
A kérdés arra irányult melyik a népszerű fegyver

Láttam boss ellen 1 db ütést 54000 hp.le a boss 5 másodpercet élt és mivel ketten voltak így a másiknak is jutott még 5 sec.
Tatyla
Akkor mivel lehet a legnagyobb leggyorsabb dps-t kiosztani?

Mondtak ott, hogy van valami Nioh-szeminarium, be kene neha oda is ulni, de lusta voltam.

Most megvan az eredmenye! :-D

Turelembol van a legkevesebb :)

Plusz mivel villámot okád, ezért a vizre fokozottan érzékeny. Mondjuk ez igaz majdnem az összes boss-ra, ha az arra érzékeny elementállal támadod, akkor hamar kifekszik.
darkSectorxxx
Menni fog ez neki, csak tudod ezt csak akkor lesz jó, ha nyugodtan játszik, most volt dolga, gondolom az miatt sem tudott nyugodtabban játszani, úgy nem is lehet, magamról tudom.

Az egyik legegyszerűbb boss,csak menekülj amíg nem lő aztán gyorsan odafutsz balról fejbebaszkodod aztán menekülsz,türelemjáték.
darkSectorxxx
:D Vért kell izzadni a DS főiskola után is. :D

darkSectorxxx
Nem csak Lajcsinak van . :D

Békáig ellesz, utána szerintem RAGEQuit. :)

Kapjatok be!

Van áramkedvezménye?
darkSectorxxx

Maxyka
Ja utólag rájöttem.
Az volt kelley (fő szarkeverő mestere) És azért mondja hogy "mindegy hányszor halok meg újjá születek" mert a tata klónozza Vagy valami ilyesmi. Sok átvezetőt skippeltem, meg story-t nem is figyeltem de majd most way of strongon

Maxyka
111.szinten végeztem a játék első végig játszásával. :DD epic volt és a végén kárpótolt az egész szopásért amit a játéktól kaptam. Gondoltam elkezdem elejéről Megyek londonba furcsán nem oda rakott ahova kellett volna aztán felmegyek a toronyba ahol a játék elején kezdödött a boss fight erre nincs ott semmi. Találtam egy laboratoriumot kb 3 kelley támadtt rám mondom ez wtf. Erre jött egy ezer szemű boss. easy volt másodszorra meglett. De érdekes hogy ezt a stáblista után rakták. :D Na mindegy. Jöhet a way of strong!!

darkSectorxxx
Ja majd utánanézek, ha vége lesz a Horizon meg MEA-nak. :D

darkSectorxxx
Na végre. :D

Én még skálázódást nem tudtam reforgolni azok általában kötöttek nem engedi, legalábbis azt ami skillre heartra dexre vannak.
Maxyka
fegyveren a skálázódást hogy lehet változtatni? csak ha egyik atribitumot elkezdem reforge-lni amíg be nem adja?

Spear high stance nagyon messzire elér ha egyesével ölöd a mobokat gyakorlatilag hozzád sem érnek,viszont a bossok azok nehezebbek.