NIOH (PS4)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez tetszik hogy nem hagytad abba mostmár végig megy az tuti.
Maxyka
Megnéztem pár videót. És ott elmondják hogy jelenleg a spear a legkevesebbet sebző fegyver-class a játékban. Viszont én szeretem mert jó combokat és mozgásokat lehet vele produkálni ami növeli a játékélményt, még ha félholtra püfölnek is -emiatt.

Online vásárlás! Közel a j?v?.

Darky az sem mindegy hogy a skill amit megveszel be van e rakva,ahol állítod a kombokat ott ugyanarra a kombinációra több dolgot is be lehet állítani de mindig csak azt használja amit beállítasz.
Próbáld meg sima 1- es karddal meg kell hozzá venni külön a skill-t és védekezés közben a kis ütést használni.Human ellenséget csak azzal ölök illetve az összes renevantot is,ma volt lvl 750 renevant 3 parry és földön leszúrás kellet neki mire elfeküdt.
Streamen visszanezheto.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Maxyka
Erre a parry dologra visszatérve nyomkodom mint az örült de legtöbbször be se adja, pedig próbáltam ütés előtt ütés közben sehogy se jó így is 5-6ból talán egyszer beadja. Erre szerintem kár is építeni.

Maxyka
Beteg :D

Deneverasszony elfekudt. Bomladozo, buzos pinajat patkanyok ragcsaljak az arenaban.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

darkSectorxxx
Akkor megnézem, mert nekem szinte minden ki van unlock-olva, de eddig nem tűnt fel, de erről beszélek, hogy el van dugva, azt vagy megtalálod és tudsz róla vagy nem. :D

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Hát baszki Darky amikor a skill pontokat rakosgatod 90%-ban ott van a háromszög megmutatja videón hogy mire is raktad a pontot.Ugyanaz mint das.champion parry.
darkSectorxxx
Ja igen, csak hogy ezt pl a játékban ha nem tudod hogy ilyet lehet akkor honnan? Most ezt pl én sem tudtam hogy lehet ilyet, és még azt sem hogy hogyan....mert a tutorial-ban ezt pl nem is magyarázta el a gép...szóval ezt nem sokan tudják hogy ilyet lehet a játékban...de tény hogy így sokkal könnyebb.
Már értem a dupla boss-okat hogy kellene megölni.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Várj, melyikre gondolsz, hogy nincs 30 sec boss?

Maxyka
ezeket én is leverem de a többi démonförmedvény a nehéz. vámpír csajjal se lehet ezt megcsinálni szerintem....

https://youtu.be/YwJVYsqfs4s
Én konkrétan erre gondolok persze a bohózat nélkül.
Én a sima kardal ezt szoktam csinálni.
Maxyka
jah knock down-ol de azokat az ellenfeleket én is kivégzem láthattad a videón , mert az megoldom spearfall ból. A probléma az hogy kb csak a bossok felével játszhatod ezt el

https://youtu.be/1YPHCKnh1JA
Tatyla
Helyet jelentés 65h10m level 100 és még sehol a vége

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Maxyka
skill listben nincs ilyen és videóban se láttam.

Dehogynem.egyébként védekezés közben r1 vagy r2 de én átállítottam das-ra a gombokat.
Jat, meg a denever sajjal kuzdve azt mondom, hogy a Bb, de a dasnal ez nehezebb. Bar egyelore tul se jutok a kurvan. :)

Na majd holnap delutan lesz kozvetites, hanggal :)

Maxyka
Amúgy main missionben itt sincs 30másodperces boss. Ez csak ez sub mission ne ez legyen az érv.

Maxyka
És ez az érv? Pedig mindent kitanultam spearben nem emlékszem hogy lenne parry-m. nem a sima block ra gondolsz véletlenül?

Fenét Darky ott NG- ben nem nagyon van 30 sec. Boss.
darkSectorxxx
Amelyiket legelőször játszod. :D

Human ellenfelek akár bossok is amik fegyvert használnak mind paryzható.Ha belassítod akkor annyi nekik.
Maxyka
ez :D ez a boss easy de amik a main missionokben vannak meg a duók azok brutálak. Főleg azzal szivatnak a human ellenfelek ha éppen nem támad akkor védekezik akkor meg én nem tudok támadni. wtf :D

Na most melyik a nehezebb a bb- das vagy ez?
Na akkor most mi is a helyzet? Sokat nem kellett dodgeolni és még jó reflexre se volt szükség.
Maxyka
13.szintel nagyobb sub boss :)

//www.youtube.com/embed/r70L0SBXwqQ

darkSectorxxx
Ez így is volt. :)

darkSectorxxx
+ hozzáfűzve még annyit hogy:

"szóval pont hogy a többi kockázatos, a kockázat nálad nem az ő támadása volt eddig hanem az, hogy még a szökkenés és futást nem használod jól, nagyon át kell állnod még erre a játékra, mert ez a boss még lassú ahoz képest ami a játék második felében lesz, és itt azért nem ütheted összevissza a boss-okat, mert ellenállnak, kivve ha lement a staminájuk és piros lesz a csikjuk, akkor tudd sorozni, mert akkor nem tudnak visszaütni.... :)

darkSectorxxx
:D

darkSectorxxx
Szólj mindenképpen, mert látni akarlak, holnap egész nap leszek, meg ma este is. :)

Végülis mindegy melyik támadás után ütöd, nekem azért ez volt a legkézenfekvőbb, mert ilyenkor megáll kicsit és én 100%-osan védve vagyok a forgás ellen.
A forgása soha nem ér el, vagyis szinte oda sem kell figyelnem, lazán megy...tuti módszer, de ha neked más fekszik, akkor nyomd, a lnyeg a győzelem, csak a többi támadása veszélyes, mert sokkal gyorsabb a többi támadáskor, mármint közvetlen a támadás után indítani tud egy újat.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.03.18. 15:52:51

Maxyka
Persze, látszik japó játék. Ki a tököm tud Ki pulse közben fegyvert és stancot váltani egyszerre. Hát én nem tudom egy másodperc ilyet így lenyomni. Ha tudnék a tekkenel játszanék és nem a nioh val.

https://youtu.be/d6-lQ6eJ1Rk
Nesze kombo.
Egyébként tegnap streameltem Darky látta lvl 200 tvilight
Kb 30 sec.volt a boss.én lvl. 115
Kellett 1 dojos küldetéshez spear használat addig használtam de nem volt gondom vele,csak high stance nagy ütés mobok ellen aztán a bossoknál jól elraktam.
Más, farmolom a renevantokat de baszki hogy mindenki red demon armorba van már a küldetésben lepakoltam a földre vagy 500 db divine cuccot.
Maxyka
lehet csak a spear ilyen szar :D

Próbáld meg hogy az ellenfél hátát ütöd nem biztos hogy jó lesz de nálam ami szemből 1000 sebzés az ha a hátát ütöm 4000-5000 attól függően hogy mennyi a védelmük.
Pl.nekem 1 bármilyen renevant úgy meghal hogy kap 1 hátbaszúrós paryt meg leszúrom a földön.
Maxyka
//www.youtube.com/embed/Rav9z-EMnok

1:40től nézd darky a boss harcot. ha ilyen sebzésem lenne nekem is easy lenne

Vagom, de itt inkabb nem megyek neki, :) tul kockazatos. Elso fazisat mar lenyomom, megvan a ritmus, a masikban maikor felrepul, na azt meg nem ismerem...de hamarosan meglesz. Velhetoen holnap megy a stream hanggal. <#worship>

Van olyan is ami ha meghalnál akkor beindul a guardian és mehet a dara, illetve van olyan tekercs a ninjába ha meghalsz dob 1 füstbombát és visszajössz kb negyed élettel,bossoknál jól jöhet.
Maxyka
Van egy ötletem. Van egy Guardian spirit ami buffot ad ha amritát kapsz és van egy talismán ami amritát ad ha betalál a támadásod.
Ma elkezdem tesztelni ez működhet -e :D elvileg high atk ban valami +60%atk dmg-et ad
Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2017.03.17. 23:05:21

darkSectorxxx
Ulthanito.... gyártottam neked személyesen egy HELP GIF-et... Na valami ilyesmiről írogattam végig neked. :)

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.03.17. 22:58:43

darkSectorxxx
De nem jól vette azt amit írtam neki, mert ő sétál és nem fut az x-el....

és akkor kell megütni, azután, mikor azt a tornádó támadást lenyomta, azt a pörgést, akkor utána oda kell ugrani és ütni, majd futni el az X-el. :)

Maxyka
Ez az első játék ahol megfordult a fejembe hogy szétcseszem a kontrollert. Ds ben ilyen nem volt. Bármilyen nehéz is volt nem érezted úgy hogy unfer a játék. Itt igen

Maxyka
Szerintem most uninstalálja :D

darkSectorxxx
Stream-et!, Stream-et!, Stream-et! :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.03.17. 21:20:16

Maxyka
Pls stream, hangal :D

darkSectorxxx
stream lesz? :D