Idegen lények és a kompetencia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És még egy gondolat, maga a topic címe értelmetlen, ezt a posztindítóval folytatott beszélgetésem is alátámasztja, az ürge azt sem tudta mit beszél,de te folyton hivatkozol arra, hogy legyünk on ebben a témában, de nincs miben on-nak lenni, ez egy gumiszoba lett, a te jóvoltodból...
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2018.02.23. 08:05:38
Viszont (javíts ki ha tévednék) az idegen lények kérdéskör egyelőre még nem tudományos kérdés...
Persze hallani itt ott, hogy egyre több "nagykutya" ismeri be az idegen intelligens civilizáció jelenlétét a Földön.
Ami csak azért furcsa, mert ha valóban itt lennének már, akkor valahogy ide is jöttek. S akkor valahogy mi is eljuthatunk hozzájuk...
Ám ha mindenki csak linkel - tegyük fel egy pillanatra, hogy így van - akkor viszont csak mi vagyunk itt a Földön humanoid lények. De ez esetben meg nem kompetens a témakört a tudomány szárnyai alá helyezni..
Igazam van, vagy igazam lehet? :)
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Ha a tényszerű megismerés a célod, akkor a tudományos bizonyítási rendszert használod mert egyedül ez működik a gyakorlatban, ellenőrizhető módon. A tudományban pedig nincs helye sem hitnek, sem kompromisszumnak. Nem mondhatjuk azt, hogy 1+1=2,5, mert az egyik szerint 1+1=2, a másik szerint viszont 1+1=3, tehát kompromisszumos alapon legyen 2,5! A tudományban tények vannak! Fantáziálásra és hitre alapozott handabandára nem osztogatnak Nobel-díjat...
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2018.02.22. 20:42:27
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2018.02.22. 18:40:31
(a felfedezője egy bizonyos Vic Beretton volt még a 80's évek elején..)
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.02.22. 16:50:30
De mit nektek fizika megoldatlan problémái :)
Úgy döntöttem, a Nobel-díjat átpasszolom nektek (d.quijote és s. panza) én magam megmaradok az általatok képzelt óriásnak, hajtva a szelet (mert ki szelet vet vihart arat) az idegen lényes téma felé..
Zsermi pedig még rajtam is túltesz a virtuális világával, hisz ő se nem óriás, se nem szélmalom, hanem csak egy hologram program..
Meggondoltam magam. Inkább neki passzolom a Nobelt, mert benne meg van ami belőletek hiányzik: fantázia, hit és a kompromisszumkészség..
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.02.22. 16:45:51
Bizony nem. Ti arra fordítjátok minden erőtöket, hogy meggyőzzetek engem, igenis volt Big Bang. Teljesen fölöslegesen, mert én soha nem állítottam az ellenkezőjét, csupán egyszer lányos zavaromban megjegyeztem, hogy megpittyent a Nagy Bumm. Meg arra, hogy minden módon belém kössetek.
De hogy eredményesek is legyetek, elárulok nektek egy nagy titkot.
NEM VOLT Nagy Bumm!!
Az Isten teremtette a világot, és a hetedik napon amikor kész lett azt mondta nagy elégedetten: NA BUMM kész vagyok.
Erre figyelt fel Ádám ( aki az ősi magyar nyelvet beszélte, de sajnos kicsit nagyot hallott az előző nagy tasli miatt, amit Gábrieltől kapott,), és tévesen úgy jegyezte le, hogy Nagy Bumm.
Ettől kezdve tietek a terep, lehet HÜLYÉZNI !!!!!! csak elég sértő, és hatásos legyen.
Hogy miért szólítalak meg többes számban???
Nos azért, mert tökre úgy tűnik, hogy egy gatyában jártok, már ha értitek mire gondolok:))))))
Köszönöm!!!:)))
Szerintem feltételezhető, hogy Először is NEWtonnak volt jó az elképzelése amikor azt feltételezte, hogy porszemcsékkel volt beszórt" az univerzum és abból lett végűl minden-- egy probléma van ezzel ahogy a fizikusok folytatták, hogy a"gravitációs erőnek köszönhetően" tömörültek a porszemcsék és utána következett a nagy BUMM..
Először is a gravitációt mint erőt eddig szintén nem határozták meg jól- mert a csak tömeg nem fejt ki gravitációs erőt-- legfeljebb ha feszültséggel töltött a felszine. Viszont a csak porszemcsék semlegessek voltak ?? mitől tömörültek akkor? Ki kellett alakulnia a Térben egy olyan első OKnak, amely hatást gyakorólt nem csak a Térre de a porszemcsékre is.
-- Nekem van egy első OK -os feltételezésem..-- Ti mit képzelnétek el első OK-nak amely mindent beinditott? Gondolkodjatok logikussan el ezen -- kiváncsi lennék-- utána én is leírom a sajátomat válaszként
Az más kérdés, hogy a robbanást kinek vagy minek tulajdonítjuk (lásd pl. a Vatikáni álláspontot, mely újabban azt mondja, hogy a BBT nem ütközik a teremtés elmélettel, mivel a robbanást akár maga isten is indithatta). Ez viszont más lapra tartozik, innentől valóban lehet hipotézis hegyeket gyártani.
Viszont ha neked van egy tudományos igényességű matematikai és fizikai modelled, levezetésed arra vonatkozóan, hogy a robbanás ellenében mi más okozhatja még az univerzum mára már bizonyított és megmért tágulását -figyelembe véve természetesen az összes többi felfedezést is-, akkor bizton számíthatsz egy Nobel díjra!
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2018.02.22. 00:19:39
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2018.02.21. 23:59:25
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2018.02.21. 22:00:32
Nos nem az isteni igazságon, csak úgy.
Mint pl ez is.
Ja, hogy ti azt szűritek le belőle, hogy ő tagadja, avagy megkérdőjelezi a Nagy Bummot??
Ugye, hogy nem??
Mert akkor tököm szúrom magam.
Utoljára szerkesztette: maki85, 2018.02.21. 21:08:56
- "Ugyanis, ha nem tévedek te sem egy szabadnapos Yale-i tudós vagy, hanem ugyanolyan mezítlábas mezei pacsirta mint én."
és itt:
- "Az egyik unokatesóm matematikus, aki azt mondta: tesó, a törvényeket, és azok bizonyításait mi, emberek gyártjuk, tehát fennáll a tévedés lehetősége."
Nehéz úgy cáfolni valamit, hogy azért igaz amit mondasz, mert a matematikus unokatesód mondta. Ugyanis ennyi volt az érv. Szóval tévedett, annak ellenére, hogy matematikus, vagy éppen ezért (mint írtam az előző válaszomban is)!
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2018.02.21. 21:03:04
Mondjátok már meg, ki hozakodott elő bármiféle tekintéllyel???
Az pedig, hogy ezt ő mondta mi köze van ehhez a megállapításhoz, habár bizonyára nagyobb értékkel bír, mint ha én mondtam volna.
Utoljára szerkesztette: maki85, 2018.02.21. 20:53:32
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2018.02.21. 18:58:21
Csak jelzem.
Befejezhetnéd már ezt a folytonos trollozgatást. Ha olyan válaszokba ütközöl amivel nem tudsz mit kezdeni, folyton ezzel jössz.
Pont emiatt a viselkedésed miatt képtelenség veled és tokrafan alteregóddal is kommunikálni..
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2018.02.21. 18:47:28
Vagyis maga a nagy bumm, amikor az univerzum "megszületett".
Ezt az állítást kezelitek tényként, holott ez jelenleg még továbbra is csak feltételezés..
Valójában nem teljesen értem, hogy mi az, amit vitatsz? A BBT nem tárgyalja isten és egyéb hasonló képzelgések témakörét, ha netán ez lenne a félreértés tárgya..
Mást hittél? :)
Gondolom most tőled is meghallgathatjuk ugyanazt a maszlagot a tény vs. elmélet kapcsán, amit az imént nagyrabecsült kollégád összehordott :D
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2018.02.21. 17:50:43
A BBT ugyanakkor nem tárgyalja, hogy a robbanás előtt mi volt, e tekintetben nem ad magyarázatot számos kérdésre. Valószínűleg itt siklik félre az értelmezésed.
A tény az tény, az elmélet meg elmélet a tudományban is.
A nagy bumm pedig csak egy elmélet. És pont.
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2018.02.21. 17:43:34
Einstein pl. nem fogadta el Fridman számításokkal igazolt elméletét az univerzum tágulásáról, pedig Fridman éppen a relativitáselmélet alapjén alkotta meg a matematikai modelljét. Einstein ekkor már modern fizika atyja volt, mégis tévedett! Jó tudóshoz méltón, volt is benne annyi becsület, ahogy amikor Edwin Powell Hubble már távcsöves megfigyelésekkel és mérésekkel is igazolta az univerzum tágulását, akkor beismerte, hogy tévedett, és hogy ezt az elméletet már matematikai úton, évekkel korábban levezette neki Fridman.
Vagyis, attól, hogy valaki valamiben kiemelkedő, még nem tévedhetetlen! Éppen ezért van szükség a bizonyítási metódusokra, amit a topiklakók egy része ugye nem tart szükségesnek!
Viszont akkor meg minek linkeltél egy relativitás elmélet videót a makihoz írt hozzászólásra válaszként?
Viszont a linkből, nem derül ki milyenekre gondolsz?
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2018.02.21. 05:59:00
Én ilyenekre gondoltam.
Az egyik unokatesóm matematikus, aki azt mondta: tesó, a törvényeket, és azok bizonyításait mi, emberek gyártjuk, tehát fennáll a tévedés lehetősége.
Ezt arra a felvetésemre válaszolta, hogy én azt mondtam, hogy a matematikánál nincs egzaktabb tudomány.
Arra válaszoltad te a relativitás elmélet videót.
Nem így volt?
Dehogynem: köszönjük Emese :D
Közben meg is tenném az első hivatalos bejelentést is a látogatóknak:
1000 hozzászólás! :)
Tehát várom a bizonyítékot! Ha nem hazudsz, könnyű dolgod lesz mert a fórum hozzászólásai visszakereshetők! Egyéb esetben ismét magadat járatod le azzal, hogy:
1. szövegértésed nulla
2. kizárólag a te fejedben létező tévedéseket tényként idehazudva torzítod a valóságot, ahogy minden más esetben is
Én is pont emiatt vagyok itt :)
De ha a "hüllôjeim" is érdekelnének, ôket is megtalálod a 58:00 - 1,05 között... na az aztán tényleg nem vidám.. <#szomoru1>#szomoru1>
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
Továbbra is egy elmélet a bizonyítékod arra, hogy a nagy bumm elmélet az tény?<#hehe>#hehe>
Ezt nem hiszem el..<#falbav>#falbav> Hol a kijárat? Egy pici friss levegőt kell szívnom..(és még én beszélek baromságokat..<#worship>#worship>)
Ha már úgyis 15 éve erről beszélgettek, áruld már el nekem légyszi, hogy konkrétan mit is lehet tenni mondjuk a glizofát globális mértékű levegőben történő szétszórása ellen? Mert ha lehet, akkor miért nem tettetek még eddig semmit sem, ha meg amúgy sem lehet, akkor meg mi a fenének bosszantjátok saját magatokat ilyen hülyeségekkel?<#falbav>#falbav><#nyes>#nyes>
Hülyeség alatt nem azt értem, hogy növénypermetezésre amúgy sem használják, mert biztosan használják ha kapható, így szórják is ez logikus, hanem azt nem értem, hogy totálisan teljesen felesleges dolgokkal miért kell foglalkozni egyáltalán?
Remélem ezt is megvitattátok a 15 év alatt..<#nevetes1>#nevetes1>
Vagy van valami rejtett mondanivalója is a vidinek, amit elsőre nem szúrtam ki..?<#nezze>#nezze>
Másodszor mi az, hogy rutinjukkal? <#nevetes1>#nevetes1>
Tegye fel a kezét, aki nem azért jár ide, hogy a mások véleményét elolvassa, és a saját véleményét leírja vagy megossza...
Aki most nem jelentkezik, az eltévedt..<#nyes>#nyes>
Az NWO-n már 15 éve errôl beszéltünk..
https://www.youtube.com/watch?time_continue=122&v=SM1vLWcDiDQ
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
De hogy te a nagy durranást bizonyított ténynek tartod, az aztán abszurd. Ennyi erôvel bizonyított ténynek tarthatnád az "én" holografikus világelméletemet is, ahhoz még kevesebb képzelôerô is elég. Nem egyszerûbb az, hogy amit látni vélsz az csak egy holografikus illúzió, mint az, hogy egy tûhegynyi "energiából" keletkezetek a galaxisok milliárdjai ?
Egyébként a hozzászólás nem neked szólt, mivel rólad még annyira sem feltételezem a videóban látottak megértését, mint zafírról.
Téged már békében meghagylak a saját kis primitív játszóterednél az intergalaktikus űrhajóiddal, az üreges Földeddel, a kicsi zöld gyíkembereiddel, és a többi hasonszőrű elmebeteg képzelgéseiddel.<#nevetes1>#nevetes1>