Scum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont ez maga az egész játékra igaz még egy tatyót is körülményes elkészíteni. Kicsit néha túllőttek a realizmus határán.
Szerintem igen, egyedül is játszhatsz vagy barátokkal. Rengeteg egyéni beállítással rendelkező szerver van.
Kicsit összetett a karakter életben tartása, de ezt gondolom láttad. Szóval nem csak egy egyszerű lövöldözős játék.
Én a játék elejét élvezem a legjobban mikor nincs semmid és akkár egy kis élelemnek is tudsz örülni, persze ez sokban számít a szerver beállításokon.
Jó a főzési rendszer, elég hangulatos és ha akarod pecezással is el lehet ütni az időt.
Én egy német szerveren játszom, ott nem lehet autó, motort, repülőt találni csak venni. Ez kicsit érdekesebbé teszi a dolgokat. És sokat kell lootolni és a kereskedőkhöz járni és eladni a cuccost.
Nem sokára kijön az 1.0 akkor gondolom a játék is drágább lesz. És akkor modolható lesz, na az még egy nagy lökést ad majd a játéknak.
Tiszta szar a sg. Nem látom a hozzászólásom. 😞
Lényeg, hogy megéri a játék. Hosszan már nem merem kifejteni. 😞
Utoljára szerkesztette: Norbertboy, 2022.12.27. 19:58:32
A kereskedéssel van némi bajom. Nem tudok eladni. Hiába kattintok a sell feliratra, vagy a depot-ra nem engedi átrakni azt amit el akarok adni. Több kereskedőnél is hiába próbálkoztam. Hálás lennék ha valaki leírná ennek a folyamatát. De megteszi egy ilyen video is, bár én nem találtam. Köszönöm.
Asus B85M-G,i5-4460@3,2Ghz,Asrock Rx570 PhantomGaming X 4GB OC, Kingston Hyper X Fury 2x4GB DDR3,
Ha nincs nagy tárolókapacitásod (nagy hátizsák vagy jármű) akkor szerintem nem igazán éri meg, de ez ugye attól függ, mit találsz benne.
Asus B85M-G,i5-4460@3,2Ghz,Asrock Rx570 PhantomGaming X 4GB OC, Kingston Hyper X Fury 2x4GB DDR3,
A rendőrségeken vannak zárt szekrények, azokon tudsz gyakorolni.
Motorok bennt vannak.Kapott egy teljesen új Metabolism rendszert,Stat-ok megváltoztak oszthatók.
Szervereket egy időzónára tették mind.
Graf.tuningot megint kapott.Szerintem nagyon szép már a játék ill.optimalizálták is természetesen.
Bekerült a "korosodás"(választható) 30 éves kortól kezdi már nem választható életkor.
Kaja-vízszükséglet arányosan csökken.
Új sérülés animáció.
Ezek amiket észrevettem,nagyon tetszik!
Ready Player One
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Ready Player One
Ready Player One
Csaptársakat keresünk, légy csapatjátékos és rendelkezz némi szabadidővel! (pvp szerveren játszunk)
25 év feletti fiúk esetleg lányok jelentkezését várjuk. Jelige: csapatjáték
😊
Nekem a Dayz nincs meg, de a Scum nagyon tetszik. Társaságban jobb a játék mint egyedül.
Scum vásárlás előtt állok. Érdemes megvenni vagy inkább fektessek a DayZ-be?
Szerver keresőbe beírod:Hexarius (Magyar)
Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2019.04.11. 16:04:17
Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius
Ha ott kezdek akkor mindig megmarad minden?

Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.12.11. 16:15:00
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Egész jó lehet,töltöm is
Patch Notes 0.1.21.10623
Van már jármű is!😊
Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2018.12.11. 00:12:44
Tegnap nagyon durva csiterrel találkoztunk egyébként 😞. Békésen kocogok az erdőben, hirtelen nyisz-nyasz ,mintha késsel vágnának és halál. Éledek vagy 3 zónával arrébb, 10 másodperc leöl ugyanaz a player, éledek ismét, megöl megint ugyanaz. Rá fél percre megöli a barátnőm kariját is, aztán végig ment a szerveren a tag. Kb mindenkit legyilkolt, le is lépett a legtöbb játékos, hogy csiter szerver 😞 Sajnálatos nagyon, mert nagyon stabil és jó szerver volt, messze a legjobb amin játszottam. Ok.... minden játékban vannak csiterek, de hogy a rendszer egy ennyire szélsőséges csitet sem vesz észre.... kb. a manus mindenkihez odateleportált láthatatlanul és leölte a játékosokat egymás után. Mit szűr ki ha ezt sem ?
- Honnan jöttél fiam ? - Normann vagyok uram. - Oké Normen, tehát honnan jöttél ?
Az egyik szerón kísérletezgetek a ládákkal. Nem tudom mennyi idő lehet, de ha nem mentem felé sokáig, elkezdett lebomlani. A tartóssága lement 30%-ra. Tettem mellé egy másikat, abba átpakoltam, de azóta egyik sem kopik tovább 😄. Szal nem értem a ládás dolgot még most sem 😊
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2018.09.18. 12:18:00
- Honnan jöttél fiam ? - Normann vagyok uram. - Oké Normen, tehát honnan jöttél ?
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.09.17. 21:12:42
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
Már jócskán beletettem 70 óra körül, és még mindig lenyűgöz a terep részletessége a táj szépsége. VAlami eszméletlen jó munkát végeztek ezen a téren. Kiválló munka volt.
Rainbow Six Siege se indult olyan jól és mára hogy kinőtte magát. (tudom, nem a legjobb példa, mert az tripla AAA-s termék)
De akkor ott van a Red Orchestra 2. Az se mai csirke már és még mindig van egy 500-1000 fős közössége akik folyamatosan játszanak vele. Az európai szerverek mindig teli szoktak lenni este tájékán. Nem muszáj hogy egy játék rohadt népszerű legyen, 1000-2000 fő teljesen egészséges tud még lenni.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2018.09.08. 17:50:55
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Hihetetlen amúgy milyen dolgok tudnak megtörténni. Előző nap kiloggoltam egy bunkerben, kacskaringós járatok végén egy budiban, egy "box" ajtaja mögött, a csészén ácsorogva (Tudjátok.. 😊 "Az egész világ egy nagy vécécsésze". Szal másnap beloggolok, és amint betölt a képernyű már jön is egy muksó a sloziba és éppen az én ajtóm előtt áll meg AK val, az ajtóra célozva. Kilátszott a fejem búbja, nyilván tudta hogy itt vagyok. De mi esély van arra, hogy az egész hatalmas bunbkerban, pont a budiban van amikor beloggolok, ahol semmi loot nincs kb. Volt egy Shotim, azon vacilláltam én nyissam az ajtót vagy megvárjam míg ő. Végül nyitottam én, egyszerre kezdtünk el tüzelni, ő AK val tolta a sorozatot én Shotival lőttem és 50% HP val én maradtam talpon 😊. Riot mellény és sisak volt rajtam, rajta meg az a mellény amibe van 8 slot pakolni való hely. Jobban jártam a Riot-al 😊. Elég jó lootja volt. Aztán elindultam kifelé, hallom lövöldöz a robot valakire, a kijárat előtt bevártam az új tagot. Az a durva h lándzsával jött, de jól fejbevert vagy 3-4 szer mire kilőttem a cipőjéből, belelőttem vagy 4-5 shoti lőszert. Jól mozgott alig találtam el, közben a fejem püfölte a lándzsával. Ezúttal is jól látható volt eltűnés és teleportálás nélkül a palyer, szal ez a szerver egész jó tényleg. A sztorihoz hozzátartozik, hogy kifelé menet agyig pakolva lőszerrel, fegyverrel, cuccal, gyógyszerrel, kajával... Mondom, no a robot háttal van simán kiszaladok a kerítésen túl... hát nem 😊 Leradírozott és újra gatyában éledtem a térkép másik sarkában 😄. Sajnos nem volt csak 45 pontom, így nem tudtam az adott zónában éledni 😊. Valahogy mintha jobban céloznának a robotok az elmúlt 2 napban.
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2018.09.07. 09:24:11