Deadpool 2 - na így kell Kábelt fektetni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudtam megnézni a második részt, de hamarosan meg fogom nézni :D
Az első igen magasra tette a lécet és valóban az újdonságát veszítette el, éppen ezért nem szabad hasonlítani az előző filmhez. Szerintem nagyon jól ültek a poénok, a szinkron is rendben volt. Az akciók odab@sztak és a habra az epret az öniróniás jelenetek adták számomra. Nagyon jól szórakoztam, bár még mindig kicsit soknak ítélem a káromkodás/perc arányt.
Kicsit sok volt a behatás, sokat kellett tompítani rajta, de azért nem volt rossz, sőt.
Igen messze elmaradt az első résztől, de azért nevettem rajta, főleg a vége volt könnyfakasztó, az idősíkok helyrehozása :)
Igen messze elmaradt az első résztől, de azért nevettem rajta, főleg a vége volt könnyfakasztó, az idősíkok helyrehozása :)
Nekem annyira nem jött be mint az első
kissé ripacs lett, és önmaga paródiájává silányult.
kissé ripacs lett, és önmaga paródiájává silányult.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
Kábel meg nem gonosz... csak a céljai nem túl jó szándékúak a kölyökre nézve.. az emberiségre már annál inkább.
"Mikor két évvel ezelőtt Ryan Reynolds immáron második alkalommal magára öltötte a piros jelmezes, nagypofájú bérgyilkos, Deadpool szerepét,"
Csak éppen "először" a Wolverine filmben még csak közelében sem volt a piros jelmeznek.
Csak éppen "először" a Wolverine filmben még csak közelében sem volt a piros jelmeznek.