Elden Ring

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak azért mert 1 vidibe láttam 120 fps t is.
Most láttam csak videóban hogy van benne kasza, ez remek hír mert Nioh-ban is ez volt a kedvenc fegyverem. Talán könnyebb lesz átállni rá, a mozdulatok és az ütem hasonló. Több karakterrel is próbálkoztam, egyelőre Prisoner a leghasználhatóbb számomra. Amúgy nagyon nehéz megvetni a lábamat, szokni kell, jóval lassabb ritmusú játék mint a Nioh.
jarlaxxe
Nálam szaggat mint az állat, egyelöre félre is tettem a játékot mig nem jön rá patch.

Sokan még amiatt is lehúzták h nincs widescreen support...
MerlinW
Nem, az iframe-en alapuló harcrendszer miatt nem lehetséges. Mindegyik souls játék lock-olva volt.

[merlinw.org]

Fps lockot nem lehet kikapcsolni?
Dragons dogmába én is beletoltam 30+órát csak elakadtam és várom a fordítását.
wedge31
Az általad is emlitett hiba miatt van lehuzva az értékelése.
Nálam konkrétan átvált diafilmre a játék amint lóra szállok...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Kb. 3 óra játék után nehéz de nem olyan elborultan mint a DS volt ott konkrétan egy ellenfelet sem tudtam leverni úgy ment az uninstall itt meg már többfélét is persze mikor belebotlottam egy hatalmas sárkányba és halál után mégegyszer nyekk lett oda 3000 soul pont némileg nem volt őszinte a mosolyom:-/ Mikro akadások valóban vannak, de mintha 1-2 halál után megszűnnének?! Miután a Ds sorozat nekem kimaradt így leginkább a Dragons dogma érzetet hozza és azt szerettem....Ha a Lost ark steames 71%-os értékelését nézem ami pedig egy igazi ipari hulladék akkor nem is értem ez mitől csak 64%-on áll...
Tolhatja mindenki.
wedge31

Nézzétek youtubon megy élőben a gamestarral.
wedge31

Én a PS5-ös változatról csúsztam le 😞 PS4 re rendeltem elő de közbe gent váltottam és már mindenhol elfogyott 😞
cd galaxison van.
Fehercsoki
PC-re elő lehet még valahol rendelni a Launch Editiont, vagy mindenhol elfogyott?

Kijött az ajánlott gépigénye is.
wedge31

wedge31

Szokás szerint ide sem válogattak be 😞 Kapott egyáltalán halandó ember kódot vagy csak puncsos sajtó meg hasonlók...?
MerlinW

[merlinw.org]

wedge31

Elemzés
Játékmenet:
MerlinW

[merlinw.org]

jarlaxxe
" az Elden Ringben körülbelül 100 különféle képesség lesz, amiket a nyílt pályán lehet összeszedni
Mindegyik fegyverhez egyetlen képességet lehet rendelni, de ki lehet őket cserélni "

Ezek szerint lesz valamilyen képességfa?

wedge31

MerlinW

[merlinw.org]

wedge31

Voltan
Őszintén, a lovon kívül nem látok benne eddig semmit, ami megkülönböztetné a DaS sorozattól. Ugyanolyan környezet, MEGINT egy never ending curse, MEGINT egy láng, amit ki akarnak oltani, MEGINT bonfire-nél térdelés. A figurák nagy része egy az egyben mehetett volna szinte bármely DaS játékba is. Biztos nem lesz rossz, ahogy az eddigiek sem, de könyörgöm, azt hittem, a Sekiro után már nem akarnak megint teljesen visszakanyarodni. Hát de.

Persze a harcrendszer lehet még más, de igen meglepődnék, ha így lenne.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

wedge31

Bizony, egyelőre még nem látni mitől lesz ez Elden Ring, mert hangulatilag teljesen DS. Talán ha mutatnának valami konkrétabbat a harcrendszerből.
jarlaxxe
Jó lesz ez, nyugodtam lehetne Dark Souls 4 is a cime annyira arra hajaz az egész eddig bemutatott koncepció.

wedge31

wedge31

Montanosz
sajna, nézve a trailert minden lesz csak nem középkori szimulátor

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Ainz
Kevesebbért is nyitottak már topicot.
Eddig csak ennyi infó van...pár nap múlva már többet fogunk tudni, addig is lehet tippelni mi lesz ebből..
Nekem valami modern középkori RPG lenne a tippem, ami Európában játszódik és nem lesznek szörnyek vagy nem úgy mint az eddigi gamekben.
grebber
Kb semmit nem tudni még a címén kivül:

"Mind közül a legérdekesebb az Elden Ring, melyet a Dark Souls készítői a Trónok harca (illetve A tűz és jég dala könyvek) írójával közösen készítenek. Ez egy akció-szerepjáték, ami a Miyazaki által megteremtett világban játszódik. A From Software eddigi legnagyobb játékában veszélyek leselkednek majd ránk mindenhonnan, de ennél többet egyelőre nem tudni arról, hogy milyen lesz. PC-re, PlayStation 4-re, valamint Xbox One-ra jelenik meg. Könnyen elképzelhető, hogy a holnapi Xbox előadáson hallunk majd többet róla, reményeink szerint egy trailert is megmutatnak."

Next PC upgrade: 2022

Montanosz
kifejthetnéd bővebben, ha már topikot nyitol

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Ainz
A FromSoftware következő játéka, amit Miyazaki G.R.R. Martinnal közösen írt.

Utoljára szerkesztette: Ainz, 2019.06.08. 10:35:46
← ElőzőOldal 4 / 4