Star Wars:Squadrons

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Simán.

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

VR szemüveget valaki össze tudta hangolni a játékkal?
Marcinko
Ingyenes az EPIC-en !

Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.

AJJAJJ
Mennyire aktív a közösség még ?
Akkor ez nem a te játékod lesz, mivel a két kampány tényleg nagyon rövidke, nekem talán 2, max. 3 óráig tartott és kész is volt. Viszont a multi nagy móka tud lenni. Játszanék még vele, csak hát WoW Shadowlands meg AC Valhalla bekavart. 😊

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Papa01
Ezzel így vagyok én is, ez esetben a multi hidegen hagy. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

MerlinW
Igen, de van két rövidke kampány (rebel és emipre oldalon), ami eddig tök hangulatos. Én is csak emiatt vettem, nem érdekel a multi.

[merlinw.org]

Papa01
Pusztán kíváncsiság... 😊 Akkor ez inkább a multira van kihegyezve?

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

MerlinW
Hogy az én gépemen hogy fut az nem hiszem hogy sokat számít neked 😊 1440p, Ultra, 240fps. Szerintem minden gépen jól fut, nem igazán van benne semmi ami enné az erőforrást. Egyszerű scriptelt űrharc, némi interaktív mozival. Hangulatos cucc, kicsi single kampánnyal és a szokásos EA online megoldásokkal.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.12.22. 21:24:35

[merlinw.org]

Még talán jobb is, mert nem kap el minden kanyarban és fordulóban a hányinger. 😊

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Papa01
És hogy tetszik? Hogy fut a gépeden?

MerlinW
Ráadásul Epic is Originen keresztül tolja 😊 Egyébként én is ma vettem meg.

[merlinw.org]

Papa01
Köszi! 😊 Lehet megveszem Epicen... ott a kupon sokat nyom a latban.. kár, hogy Steam-en nincs ilyen. 😞

MerlinW
Teljesen.

[merlinw.org]

Papa01
Sziasztok!
Mennyire játszható a játék VR nélkül?

Sikerult valakinek sikerrel hasznalnia a Tie Defendert? Interceptor-class junkie vagyok es ahhoz kepest egy traktor 😊

Legutobb valaki tobbszor is elkapta az A-wingemet (amivel ritkan kapok ki) vele meg kozelharcban is, trukkosen boostolgatva.. ezek szerint nem lehetetlen.
H4x0r!
MerlinW
Néha...kipucoltam 😊

[merlinw.org]

Caliph
Hát az Y-wingre én mindig is bombázóként tekintettem,torpedók,ion ágyú stb. B -wing inkább heavy assault,és emlékeim szerint blokádtörőként tervezték,nagyobb hajók ellen
nyilván sok függ a felszereléstől,hogy mit aggatak rá,torpedó vagy rakéta stb
de itt nyílván kellett egy erős lázadó hajó a birodalmi defender ellen,mert az az über 😄
aztán a játék és balansz miatt igy alakult,meg ezek az ismertebb hajók...

persze van még egy rakás szörnyszülött ami kevésbé ismert(T wing,e wing),de a híres hajók közül kb mind bent van már a játékban,a Phantomot kivéve 😄

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Lehet, hogy rosszul emlekszem, de mintha a b-wing gyorsabb is lett volna az y-nal.. sosem akartam visszaulni y-ba, ha volt b. Ha lassabb (es erosebb), akkor jol illik majd a felhozatalba.

Az interceptor a defender kapcsan kerult oda. A defender kb mindenben ubereli az interceptort (sebesseg, gyorsulas, tuzero, hull kicsit gyengebb, de van pajzs), azert vagyok bizonytalan vele, hogy illik a kepbe kompetitiv szempontbol. Valahol csak bele kell rontani.
Caliph
kéne még egy Tie Phantom is,hogy láthatatlanul puffogtasson az ember 😄

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

MerlinW
Hát, B-wing alapvetően bombázó hajó, míg Y-wing egy hibrid vadász-bombázó. Előbbi lassú nehézpáncélos, míg Y gyors berepülő, gyengébb védelemmel. Interceptor meg gyors vadász - elfogó hajó, nem is értem hogy kerül a listádba 😊 A B/Y-wing birodalmi alternatívája a Tie bomber.

(A fentieket úgy írom, hogy sosem játszottam a játékkal, csupán az SW univerzummal kapcsolatos ismereteim alapján rizsázok😊 )
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.11.19. 14:52:03

[merlinw.org]

Szuper hir!

A bwing/defender fura valasztas.. Ki fog y-winget vagy tie interceptort hasznalni ezek mellett? Valahogy nerfelni kell majd az ujakat.. A szimmetria is borul a ket oldal kozott - mar amennyi volt - de ez valoszinuleg jo dolog.
Jon a B Wing es a TIE Defender (ingyen) Ugy nez ki sikerult gazdasagos mennyiseget eladni a jatekbol 😊
Utoljára szerkesztette: Beni521, 2020.11.19. 10:48:07

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Jött frissítés, nekem javított a VR stabilitáson, meg kaptunk ajcsit is.
Visszatérve az irányításra nem csak a tolóerő, meg az energiaelosztás a gond, azt vettem észre, hogy valamiért a kontroller joyt ha folyamatosan elhúzva tartom belassul a forgás, ha felengedem és újra húzom megint gyors. Ez szerintem valami bug lesz pedig.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2020.11.05. 00:04:07

Kontrollerrel sem veszes, a hang segit erezni, hol a toloero, ha nincs ido odanezni.

Vr-hez talan jobb, mint egy joy.
Köszönöm, akkor valószínűleg csak azt hittem, ugyanaz a tolóerő beállítás. Asszem csak fel kell konfigurálni a hotast, mert a controllerrel nagyon nem érzem ezeket a beállításokat. Szerencsére van itthon egy TM hotas warthog, csak nem volt kedvem fél órát konfigurálgatni 😊

Feature.

Ha kicsi gazt adsz, nem fordul jol, ha sokat, akkor sem. Ha fel toloeron vagy, akkor fordul a legjobban.

Ez csak a toloero, a masik az energiakiosztas. Ha tobb energiat adsz a hajtasra (a kek/kontrolleren bal gomb), akkor meg tovabb javul a manoverezes.

Igazabol ez adja meg a komplexitast a jateknak, egyfolytaban kapcsolgatni kell az energiakiosztast meg a toloerot, attol fuggoen mit csinalsz. (attack es shield overcharge) Nagyon nagy kulonbseget tesz, koroket futhatsz azok korul, akik nem csinaljak.
Adtam neki másodszorra is esélyt az epic-es akcióban kuponnal. Mivel a joy kiosztás kusza, gondoltam ez a játék is kontrollerre lett fejleszve, úgyhogy elő az xbox360 PC-s kontrollert. Alapvetően igazam lett, tényleg erre van kitalálva az alap kiosztás, úgyhogy elkezdtem játszani a birodalmi oldalon. Ami gondom van az irányítással, hogy időnként egész jól fordul, máskor viszont a le-fel irányba alig, ez főleg akkor jön elő amikor belockolok egy xwinget pl és megpróbálom követni. Máskor viszont "emelkedik-süllyed" szépen. Ez most valami bug vagy feature? Sebesség szerintem azonos mindkét esetben.

ingyenes DLC hogyan érhető el ? Mandalorian kozmetikára gondolok.
Valahogy így vagyok vele én is. Most hanyagoltam egy darabig, az elmúlt 1,5-2 hétben nem sokszor nyúltam hozzá, tényleg hiányzik pár plusz térkép és játékmód.

Volt idom picit jatszani vele.

A kampany eleg gyenge. Arra jo, hogy meglegyenek a vezetesi alapok, de koszonoviszonyban sincs a regiekkel. Nem sok komplexitas es eleg dedos a tortenet is. De ez nem lenyeg.

A gep vezetese sokkal valtozatosabb lett es jok a customizationok is. Sajnos sok autoaim van, gondolom konnyites a casual jatekosoknak.

A tartalom nem tul sok.. azt kene felpumpalni, hogy hosszabb tavon is eletkepes legyen. Az alapok jok lennenek es ahhoz kepest, amennyit beleoltek, minimalis erofeszites lenne par uj multi jatekmod meg mission.
MarkBlade
..nem erősebb. Csak könnyebben járható az út..
A sotet oldal erosebb
Szerintetek is erösebbek a birodalmi gépek vagy csak nekem tünik úgy? Ma játszottam jó pár Dogfight-ot, ebböl az elsö kettöben az Új Köztársasággal mentem, mindkettö bukó, majd váltottam Birodalomra, ott is TIE Interceptor-ra. Na onnantól nem volt megállás, 4 nyert meccs zsinórban, ebböl 3-ban 1., az utolsóban pedig 2. helyen végeztem.

Kipróbáltam a Fleet Battles-t, hát ég és föld közte és a Dogfight között a különbség. A light cruiser-ek meg a csillagromboló pillanatok alatt lekap, pillanatok alatt változnak az eröviszonyok... ezt még szoknom kell. 😊

En kontrollerrel probalkozom.. az egerhez kepest bena vagyok vele szerintem, de lehet, hogy majd kialakul 😊 a deadzone beallitason sok mulik, ki kell centizni minimalisra.
Simán, ezért kérdeztem. Nekem a mostani beállítási és management-lehetöség böven elegendö. Most mentem egy Dogfight-ot, 30-6-ra nyertünk, ebböl 11 kill az enyém volt, 6 assist és egyszer se löttek le. És egyelöre csak egérrel játszom, a joystick még nem jött meg. 😊

Megneztem a listat, kb a harmadat lehetne kukazni ezekbol. A feleben mar nem lennek biztos, hogy lehetne a hatekonysag rovasara nelkul.
Erre csak annyit kérdeznék, mennyit használtál ezek közül ténylegesen a játékban. Én még emlékszem nagyjából, pedig nem ma volt, ezen parancsok töredékét használtam. És nem vagyok egy hülye gyerek, de mire ezeket mind megjegyzed, addigra el is unod a játékot. A mai fiataloknak ez már sok, ha ezt mind meg kéne jegyezniük, hogy élvezhetöen játszhassanak, abban a pillanatban hagynák abba (tisztelet a kivételnek). Így a készítök is rá vannak kényszerítve, hogy egyszerüsítsenek.

Na, kiprobaltam. Nem rossz ez. Jatszottam anno mindegyikkel az xwing, tie fighter, xwing vs tie fighter (kicsit), alliance osszehasonlitasi alapnak.

Az elejen meg nagyon adhoc dogfightra megy, nem tudom mennyire lesz majd kesobb kuldetes briefing / squadron iranyitas.

A gep vezetese viszont hasonlo a regiekhez, kb ugyanazok az elemek megvannak benne. Par fontos ujitas, hogy a toloero novelesevel csokken a manoverezhetoseg, meg az energia atcsoportositas tobbet csinal, mint a toltes sebessege/max sebesseg (pl befolyasolja a sebzest meg mennyire furgen fordul a gep). Ez osszetettebbe/jobba teheti a kozelharcot a regebbiekhez kepest.

Ami fura: nagyon sokat sebzodest bir a TIE - es tele van repair kittel, ami magikusan megszereli. Az regi tie fighter jatekban sokkal nagyobb para volt, ahol tenyleg 2-3 talalatot birt a gep egy egesz kuldi alatt es viszlat.. Gondolom arra gyurtak, hogy multiban is kiegyensulyozott legyen valahogy, de biztosan mashogy probaltam volna ezt a problemat megoldani - pl a pajzs gyengitesevel, a filmekben sem er szinte semmit.
Egy komplexebb repulosimhez kepest a regiek is nagyon egyszeruek voltak:

https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ugc/278469823699315066/B730DEA9352020AB5B2C164E04A2F9A7F23DAF1E/

A squadronban benne vannak ezek kb?

A sim/fizika/realitas ami korabban felmerult, alapbol erdekes kerdes, mert a starwarsban az urhajok ugy mozognak, mint a vadaszrepulok atmoszferaban. De jatekhoz filmhez igy erdekesebb.
Az egyetlen fegyvermanagement, ami anno a régi játékokban benne volt, hogy tudtad állítani X-wingnél, hogy egyesével, kettesével vagy az összes ágyúval egyszerre tüzeljen, illetve a többi repcsinél is, hogy egyesével tüzeljen vagy az összes ágyúval egyszerre. Több nem volt benne. És mint elöttem többen is mondták, shield management van itt is, pontosan be tudod állítani, hogy elöl-hátul-kiegyensúlyozott legyen a pajzs. Energiamanagement is van, ha a beállításokban átállítod, akkor minimális változtatásokat tudsz eszközölni a különbözö energiaszinteken.
Én mint gyerekkorom óta nagy SW-fan nagyon élvezem a játékot, sajnos a Thrustmaster T16000-t vissza kellett küldenem, mert rossz volt, de már megrendeltem az újat, VR tetszik, bár még szoknom kell, a multit is csak most kezdtem, eddig 4 meccset játszottam, ebböl 2 bukó volt, de amit eddig láttam, az nálam egyelöre elég ahhoz, amit szórakozásként ettöl a játéktól elvárok.

Novemberben úgyis jön az új Assassins Creed meg Cyberpunk 2077, szóval ha esetleg el is menne a kedvem, lesz mivel játszani. Illetve remélem, hogy a kiadó valamit csinál a Marvel Avengersel is, mert nagyon szeretnék már vele rendesen játszani, de inkább abbahagytam, mert amilyen állapotban most van, az kritikán aluli. 😞 De ez már nagyon off. 😊

Illetve korrigálnám magamat, hogy még mindig nem értem mi lenne végül is még ennél is szimulátorabb mint ami benne van <#vigyor2> Talán ha neked kéne felszállnod a bázisról, majd visszatérni a bázisra a küldetés végén, de ilyet a régiekben sem kellett, ha jól tudom, illetve ahogy mondod Caliph a gameplaynek sem tenne jót. Eddig akkor irányításilag csak a fegyver management-el volt több a régi, ahogy látom.

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Van shield management is a Lázadó gépekben, pontosan úgy ahogy leírtad. Pl az X-Wing cockpitben a műszerfal fölötti jobb oldali kör alakú kijelző mutatja hova van fókuszálva a pajzs. A birodalmi gépeken pedig ehelyett az van, hogy a teljes energiát át tudod vezérelni vagy a hajtóművekre hogy azonnal visszatöltsön a boost, vagy a fegyverekre amik akkor egy rövid ideig nagyobbat sebeznek, mindezek a standard engine és fegyverek közti energy management mellett.

Harc közben fegyver management tényleg nincs, de upgrade-ként tudsz választani olyan lézerágyút ami pl gyorsabban lő, de rövidebb távra vagy lassabban tölt vissza, vagy olyat ami ritkábban lő de sokkal nagyobbat sebez. Minden fejlesztést igyekeztek úgy megtervezni, hogy ne legyen egyértelmű upgrade a meglévőtől, hanem az előnyök mellett hátrányokkal is járjon, így tudsz minden gépet a saját játékstílusodra szabni.

Szerintem egyáltalán nem árkád olyan mértékben mint a Battlefront 2 űrcsatás része. Nem is egy IL2, szerintem egy nagyon jól eltalált balanszban van a szimulátor és árkád között. Teljesen szimulátorra nyilván nem csinálhatják, mert nem lenne gazdaságos. Mivel Star Wars ezért eleve nagy közönségre kell lőniük, mert ha túl bonyolult lenne az is felháborodást keltene bizonyos rétegnek. Illetve igen, irányíthatónak kell lennie egy controllerrel, szintén gazdasági okokból. De szerintem jól meg van oldva, mert kényelmesen el lehet irányítani egy controllerrel is, ha nem vagy annyira maximalista az energia managementet is le lehet egyszerűsíteni, ha meg többet akarsz kihozni akkor arra is van lehetőség. Még konzolokon is lehetővé tették a joystick támogatást, szóval a játékot tényleg törődéssel csinálták a klasszikusok alapján. Vszeg limitált budget-ből, ami érződik a kevés tartalmon, de jó eséllyel ez a Squadrons csak egy óvatos teszt, hogy mennyire lehet eladni 2020-ban egy Star Wars-os űrhajós játékot, aztán ha csinál az EA vele annyi pénzt amennyit elképzelt simán lehet h következő E3-on gyorsan be is jelentik a Squadrons 2-t immáron teljes árú játékként ami akár mind3 filmes korszakot lefedi.

Caliph
mondom ezt úgy hogy a squadronsal nem toltam,de videók alapján ami nincs benne:

shield management,fegyver management. ezalatt azt értem hogy a pl egy xwing vs tie fighterben volt lehetőséged a pajzs variálására. alapból volt egy szintű pajzsod ami körben védte a hajót,de képes voltál pl előre irányítani a pajzsokat így elől dupla védelem volt,hátul semmi.
fegyver management: pl egy xwing négy lézerágyúját tudtad linkelni,és egyszerre lőni a néggyel,vagy átlósan 2-2 vel.

nem mondanám hogy ezek miatt a régiek komplexebbek,de pl ezt a VIDEÓK alapján nem láttam ebben.

aztán cáfoljatok rám ha mégis benne van.

ez a játék az ami,egy árkád lövölde,a szórakoztatás a célja amit úgy gondolom elért. jobban örültem volna egy szimulátorosabb változatnak,ezért sem vettem meg ezt,majd megveszem azt ha csinálnak.

úgy gondolom,és ez a saját véleményem,hogy ez egy tucatjáték,olyan mint egy battlefronts 1-2 csak az űrben űrhajókkal,bár annak is volt ilyen része és nem sokban tér el ettől,itt van egy kis power management,kicsit komolyabb sztori,de ugyanúgy nyomod a "skilleket"(pl javítás) mint a battlefront 2 ben nyomtad.
De amíg erre van kereslet,és abszolúte az kell a népnek hogy hazamegy meló vagy suli után,kikapcsolja az agyát és lövöldözik,addig ez lesz.
A másik véglet amit írsz hogy propeller szög állítás meg üzemanyag keverék il2 meg a másik véglet,nem akarok realisztikusan 3 órát repülni a csatorna fölött hogy elérjem a német célpontot aztán 5 perc bombázás,és még három óra egyenes repülés vissza a bázisra. valahol a kettő kőzé kéne belőni egy jó játékot.

És újra,mindezt videók alapján,mert ez nincs meg,de mint mondtam cáfoljatok rám,hozzátok meg a kedvem,és talán még meg is veszem... 😄

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Gondolom továbbra is csak a single alapján mondod ezt, lentebb írtad, hogy főleg azt játszottad. A story mode szerintem is "meh", de engem kicsit hidegen is hagy, csak tutorial gyanánt végig akarom gyorsan tolni. Ez szerintem elsősorban multinak megálmodott játék, meg ott jön ki igazán, hogy a lehető legoptimálisabban kell kezelned az energiát, manőverezned stb, h legyűrd a többi játékost. AI botokat lövöldözve tényleg elég lapos az élmény, és rá se vagy kényszerítve a power-management-re mert balance-on hagyva is kacsavadászatosan szétkapsz mindenkit.

A controller kiosztás alapból nekem is kicsit szuboptimális és azzal kezdtem az első küldetéseket hogy állítgathattam be vagy 1 órán át, hogy jó legyen, de tekintve, hogy rengeteg joystick van a piacon, illetve egyénenként is eltérőek lehetnek a prefereranciák gombkiosztásra, szerintem ez nem jelentős gond. Mondjuk IL2 után elég fura hogy a joy X tengelye alapból Yaw-ra van rakva Roll helyett <#buck>

Még bele tudnék kérdezni sok állításodba, de ami igazán érdekel még mindig, hogy irányításban miben jobbak a régiek, annyira, hogy nem is mérhető? Konkrét példákkal. Milyen + irányítási funkciók vannak? Futómű behúzás, vagy külön gombbal kell indítani az X-Wing mind a 4 hajtóművét? Komolyan, nem tudom elképzelni, mi kellhet még, vagy mi hiányzik. Targetelésre rendelhetsz 3 gombot (előtted levő célpont, célpontok közti lépegetés, mögötted levő célpont) + target wheel, pajzs fókuszálható előre-hátra, a TIE-oknál meg engine-t vagy a weaponokat tudod túlhajtani. Energiát tetszőlegesen szétrakhatod, ha az egyiket kimaxolod akkor arra + funkciót kapsz, pl engine-nél boost és drift. Ha nem akarsz szarakodni vele akkor meg kirakhatod, hogy egyből tolja maxra azt a cuccot amire tolod az energiát. Szóval mi az amit nem tud a játék a régiekhez képest?

Na, én VR-szemüveggel játszom a Squadrons-t, mivel "SW fan"-ként is nagyon vártam ezt a játékot, + azon kevesek közé tartozom akik aktívan játszottak az X-wing vs Tie-fighter-el, valamint a "sima" X-wing-el, de inkább a Tie-fighterrel.
Tehát mint a témát ismerő ember mondom, hogy a Squadrons még VR-játék szinten sem kiemelkedő, az XW vs TF-hez meg nem is mérhető, az jelenleg irányitásban, történetvezetésben messze felülmúlja...
Persze a VR-élmény nagyot dob a hangulaton, majd meglátod, (mondjuk én "VR szűzként" nem ezzel kezdenék a helyedben, mert hányingered lesz) de én mint több éves szemüveghasználó kurvára nem vagyok szétájulva a játéktól...
HOTAS, kontroller, és egyéb kiosztás és beállítás gondok, átgondolatlan hülyén megoldott menü és kezelési rendszer, -főleg az elődhöz képest- , technikai problémák, optimalizálatlanság, és ehhez még jön a kő egyszerű feladat és történetvezetés, a hülye 5-éves szintű npc-k...

Nem rossz ez a játék, nem arról van szó, VR-ben a hangulat azért megvan, de en inkább egy erős közepesnek tartom amivel pár hétig elszórakozom, azután visszamegyek Elite Dangerous-al, meg a No Man Sky-al játszani,-ajánlom ezeket VR-ban neked is - de még egy Skyrim is jobb élményt nyújt hoszabb távon mint ez...
Ha ez a játék nem a "SW-univerzumhoz" tartozna, töredéke figyelmet kapott ( és egyebkent érdemelt) volna, mert a kategóriájában sem alkot túl nagyot...

Majd ha már nem lesz émelygésed, és ezzel játszva elmúlik az első eufóriád hogy : " hűbazz'háromdékurvajó", majd meglátod...XD
Kezdőként én is még a szemüveg oktatóprogtamjától is szét voltam ájulva...XD

Na, én VR-szemüveggel játszom a Squadrons-t, mivel "SW fan"-ként is nagyon vártam ezt a játékot, + azon kevesek közé tartozom akik aktívan játszottak az X-wing vs Tie-fighter-el, valamint a "sima" X-wing-el, de inkább a Tie-fighterrel.
Tehát mint a témát ismerő ember mondom, hogy a Squadrons még VR-játék szinten sem kiemelkedő, az XW vs TF-hez meg nem is mérhető, az jelenleg irányitásban, történetvezetésben messze felülmúlja...
Persze a VR-élmény nagyot dob a hangulaton, majd meglátod, (mondjuk én "VR szűzként" nem ezzel kezdenék a helyedben, mert hányingered lesz) de én mint több éves szemüveghasználó kurvára nem vagyok szétájulva a játéktól...
HOTAS, kontroller, és egyéb kiosztás és beállítás gondok, átgondolatlan hülyén megoldott menü és kezelési rendszer, -főleg az elődhöz képest- , technikai problémák, optimalizálatlanság, és ehhez még jön a kő egyszerű feladat és történetvezetés, a hülye 5-éves szintű npc-k...

Nem rossz ez a játék, nem arról van szó, VR-ben a hangulat azért megvan, de en inkább egy erős közepesnek tartom amivel pár hétig elszórakozom, azután visszamegyek Elite Dangerous-al, meg a No Man Sky-al játszani,-ajánlom ezeket VR-ban neked is - de még egy Skyrim is jobb élményt nyújt hoszabb távon mint ez...
Majd ha már nem lesz émelygésed, és ezzel játszva elmúlik az első eufóriád hogy : " hűbazz'háromdékurvajó", majd meglátod...XD
Kezdőként én is még a szemüveg oktatóprogtamjától is szét voltam ájulva...XD

Oldal 1 / 2Következő →