The Last of Us Part II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Part1 kérdés: Én elég alaposnak éreztem a végigjátszást, de közel sem tudtam minden fegyót felfejleszteni.
Ez követelmény a platinához?
Ha igen, akkor hogy lehet megcsinálni?
Valamint van egy trophy a fegyver szétszedésre, azt hogy kell?
Battletag: coolpet#2467
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ki akarnám platinázni, kb 40 óra volt az első végigjátszás, és nem szeretném a következőre is ha elmaradna 1-1 dolog.
Meg lehet nézni valahol mi hol van nincs meg mint a God Of War-ban?
Köszi!
Eszementen túl volt húzva, amikor az, amit mondani akart már Ellie 3. napjának végéig tökéletesen lejött.
Nekem legalábbis simán, nevezetesen, hogy mennyi értelme van a bosszúnak és mibe kerül.
Az első résznek nincs topicja?
Olyan kérdésem lenne, hogy van e valami olyan menüpont, ahol meg lehet nézni az adott terület progresszét, mint megtalált erekjék, shiv doors, levelek, xp tabletták, csavarok, széfek stb. Mint a Tomb Raiderben mutatja a mapon a progresszt.
Nem próbáltam gorunded-ben, de sehol nem láttam, hogy ne kapnál pontokat érte ugyanúgy a végén.
Köszönöm
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ASRock Z370 PRO4, Intel Core i7 8700, 2x8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX, ASUS GTX 1070 8GB, EVGA 650 GQ táp, Samsung 850 EVO 120GB SSD, WD 2TB HDD, Win 10 Pro
Ezért most ilyeneket nézek:
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Egyébként
Sajnos nem hibátlan, volt néhány illúzióromboló bug, kár érte, a nótitól nem ezt szoktuk meg.
Jöhetne egy folytatás, de ne kelljen 7 évet várni rá :)
Még a játék jobbik felénél tartasz. Legalábbis szerintem. Abbynél nekem a játékmenet jobban tetszett, de a történet olyan túlnyújtott mellékküldetésszerű volt. Szóval az meg nem annyira.
Ha a grafikára, meg a játékmenetre koncentrálsz, akkor le tud kötni a játék. A sztori az más tészta.
Szóval amúgy eddig tökre élvezem, de annyira azért nem, hogy amikor jön a Csucsima, ne váltsak rá azonnal (lassan játszom amúgy is, és kevés az időm mostanság) Jó játék, de messze nem az a definitív azonnali legenda, mint az első része volt. Nehéz a villámot kétszer palackba zárni, még a ND-nak is.
Az meg azért eléggé vicces, hogy Ellie-ből olyan iszonyat brutális mészáros lett, hogy John Rambo, és a DoomGuy egy emberként elsápadna, és beiratkozna egy agyagozó szakkörbe ezt látván. Gondolom, Abbie-vel is hasonló lesz a helyzet, ott még nem tartok :)
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
1. olvassam el a kisdolgozatot és válaszoljak rá ("Pedig ha vennéd a fáradságot, hogy elolvasd...")
vagy
2. "Fejezd be. Elég volt. Értjük, Nem jó. Lépj tovább."
Melyik legyen?
"Az olyan argumentumokra, minthogy látszik, hogy utólag találták ki a sztorit hozzá, csak legyint az ember"
Ami rendben is van, miután én ezt sehol nem írtam. Hogy ez lenne a bajom. Hogy a folytatás történetét utólag találták ki.
Te ezt biztos nekem akartad írni?
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2020.07.07. 16:00:24