Horizon Zero Dawn PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merre van Frostclaw site és Fireclaw Site?
Néztem a CUT-ban északon jobb felül fele és középen felül is, de nem vannak.
YT videóban arra mutogatják.
El kell jutnom a játékban egy szintig, hogy ott legyenek?
Köszi!
Battletag: coolpet#2467
Van a Naming Cliff nevű hely, ahol nevet kaptam.
Láttam egy videót, hogy Aloy ott sétálgat és tolja a monológot.
Oda hogy lehet eljutni, hol van?
Spoilerbe teszem mert nem közvetlenül ide tartozik.
09.01-én esett 1%-ot a kondíciója, 97%-éról 96%-ra.
Transfer Rate Information
Total Data Read,"378 104 MB, 392 052 MB since installation (2019. 02. 21.)"
Total Data Write,"305 020 MB, 321 507 MB since installation"
Average Reads Per Day,"698,84 MB"
Average Writes Per Day,"573,10 MB"
Current Transfer Rate,136 KB/s
Average Transfer Rate,499 KB/s
Maximum Transfer Rate,427 050 KB/s
Current Read Rate,104 KB/s
Current Write Rate,32 KB/s
Current Disk Activity,0 %
Average Disk Activity,"1,25 %"
Estimated Max. Transfer Rate,487 256 KB/s <423x DVD Write Speed>423x DVD Write Speed>
Mivel nem ezt az adatot néztem, nem tudom megmondani a múltkori óta mennyit írt az SSD-re és ebből mennyi a lapozófile használat.
Másik meghajtóra nincs értelme áttennem, mert ott is több írás van, akár napi GB-ok.
Üdv, P
Használo a Tearblast arrow-ot, hogy leszedjem róluk a fegyvereket, utánna meg a Hunters Bow-hoz való páncéltörőt.
A Sharpshoot igazából nem is tudom minek van most, de messzebbre lő és nem vesznek észre.
A sámán útján vagyok, megkaptam a rázós speart a fénypuzzle után, most majd el kell nyernem a Werak-ok bizalmát, hogy elengedjenek a halál útjára. Lol, miért ne mehetnék ha akarok.
Mindegy, én nem ölök mindent, csinálgatom a mellékküldiket, és gyűjtögetem a bluegleam-ot :)
Majd az OP bow-okkal lemegyek Midoriánba.
Szerintem is inkább Tomb Raider szerű, nekem a Witcher eszembe se jutott.
Én ma végeztem a Frozennel is, az alapjátékkal meg pár napja. Annyira sokat nem adott hozzá, de jó a története, érdemes letolni. Összességében nem rossz játék, de az ölj meg 5 fireclawn vagy mi a neve a vulkángrizlinek küldinél azt mondtam, hogy na jó, grindelni nem fogok. Ledaráltam kettőt aztán meg a játékot az SSD-ről :D Jó volt, szép volt de szerintem nem fogom újra elővenni. Nem egy Witcher 3, na. Inkább Far Cry-os, vagy Tomb Raideres, hogy egyszer lenyomod, élmény, szép meg minden, de nem akarod igazából újra játszani. Örülök azért, hogy kiadták PC-re, ha lesz 2. rész jöhet.
Harchoz, a Frozenenben pimpelhető lesz a spear, két lila sebzővel feltuningolva elég durva sebzést oszt le, a végén simán azzal gyaktam a nagyobb behemótokat is. Egyébként a csúzli is meglepően erős.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2020.09.01. 23:35:32
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Szóval ásó robottal még nem találkoztam.
Stalkerre ráálltam a tearblast arrov-ra, lerobbantottam róluk mindent, csupaszon futkostak. Írta, hogy nem szeretik a tüzet, de hiába gyújtom ki őket, alig kopik az életük.
A Sharpshoot bow-al 3 precision arrow is alig sebzi őket.
A legjobbnak hunters Bow zúzó nyila tűnk, 3 vessző egyszerre a pofájukba, és ezt ismételni, vagy 5x.
Elég szívós dögök.
A foldalabujos robotnal le kell robbantani tearblast-al a labairol az asomodult es akkor nem tud tobbet lebujni sehova, tuzes nyillal kigyujtod(addig lovod ra a tuzes nyilat amig felstackel a heat es tulhevut a robot) rinse repeat...
A Frozen Winds kiegészítőben amikor Walk teh Saman path van, és megyek keresztül a barlangon, rohadtul nincs mentési pont? A 3db stalker elé rak visza, még akkor is, amikor kiérek a barlangból és van a billegős híd. micsida szívás...
5let? 4.-szer állok neki...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Utoljára szerkesztette: caps lock, 2020.08.30. 13:25:23
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Az ancient armory küldit próbálom megcsinálni, amihez 5 power cellt kell összeszedni a térképen. A problémám az, hogy az egyik power cellt nem tudom hogyan szerezzem meg.
A következő történt:
Az Anyák szivében a hely mélyén van az egyik power cell. A gond az, hogy én a storyt csinálva már kijöttem a faluból miután kineveztek Seekernek, és a kapun már nem tudok visszamenni (zárva van), hogy megkeressem a power cellt (mert persze elkerülte a figyelmemet az a kis oldaljárat a barlangban, ahol a power cell van).
Igy viszont nem tudom mind az 5 power cellt összeszedni a küldihez.
Valaki tudja esetleg hogyan tudok visszajutni és megszerezni a hiányzó elemet?
az 1.02-es patch nekem javitja, hogy ritkan kell mar tenyleg kilepnem ujrainditanom, az akadozas miatt. A dlc hatalmas volt onmagaban is volt szerintem vagy 8-10 ora. Eleg kemeny harcokkal. Ami jol ki van talalva, es ellenben annak amit irtak, hogy hiaba mesz vissza level 50-es szinttel egy level 10-es kuldetesre, az ijjad ugyanannyit sebez, szoval ott sem leszel daralogep. Persze a az eleterod tobbszorose, de amugy mindig marad kello kihivas a harcra, barmilyen fegyvert szerzel meg. pl a kiegeszito enhanced stormbrinegeret, vagy hogy is hivtak sem okoz panikot az emberek kozott.
Igazabol par aprosagot valtoztatnek, hogy tokeletes jatek legyen, pl ezt a sok hajolgatas a cuccokert kivennem, mert a jatek felenel ki gondolta volna, hogy valaha keves lesz az alap gally vagy mi amibol az ijj keszul. de nagyon eltaltaltak, a hangulatat, az elvezetes harcot, hogy ne tegye le az ember.
es valoban nehaol kicsi lowpolynak tunik, a varosokban, meg nem eleg reszletesek a texturak ott, de ezt leszamitva siman rdr 2 gyonyorusegre lehet szamitani, ejjel vagy nappal, fele/harmad akkora gepigennyel, sokkal valtozatosabb kornyezetben rohangalva.
Leszamitva, pl az rdr-ben pont a korites ami elviszi az egeszet, maga a harc valami baromi unalmas, konnyu, repetitiv, 0 kihivas. Itt meg ez az egyik erossege, es hat azert jatszunk mert kihivast keresunk, legalabbis en.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2020.08.29. 15:46:46
szerintem
Eddig 2 Power Core van meg, a Mothers Hearth-i és az Ancient Ruins, ahova először beleestem.
Eljutottam Mothers Crown-ba, és megcsinálgattam a küldiket, most indulnék észak felé a Power Core-okért, de lvl20-on még úgy érzem, az elején vagyok :)
Utoljára szerkesztette: bunny, 2020.08.28. 21:40:35
PSN ID.: Beegabor
Adnak skillpontokat is, hogy minden képességet meg tudjak tanulni?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Most néztem csak, hogy jövőre PS5-re jön a 2. rész, hát az a grafika, az kemény. Ha lesz PC-re később eskü kirakom az 55-ös oled tv-re és becsurgatok szép csendesen. :)))
A mellékküldetések témájában, szerintem egy sztori alapú nyilt világú valamit a witcher 3 után nem lehetne így kiadni, de azért a védelmében legyen szólva 2 év van csupán a két játék között és 6 évig fejlesztették a Zero Dawnt szóval mire egyáltalán lett volna lehetőségük látni a witchert már javában készen voltak rengeteg dologgal más az egész játékot befejezi 4 év alatt, szóval nem csoda hogy inkább maradtak az eredeti terveknél és a hátralévő 2 évben finomhangolták. Viszont most már eltelt 5 év a witcher óta szóval az innentől megjelent játékokban ha továbbra is ötlettelen side questeket kapunk már reklamálhatunk :D
Az animáció rándulások továbbra is nagyon zavartak, majdnem hogy használhatatlanná tették a focust, ránagyítok várom hogy felhúzza az ijjat, elé célzok a célnak látom hogy oda fog érni kb mire felhúzom lövök, rándul az egész karakter egyet ezért nyilván páncélt találok el. Majdnem hogy focus nélkül játszani spammelni a kritikus pontra a nyilakat több értelme van, mert úgy ellősz 4-5 öt rövid idő leforgása alatt és majdcsak 1-2 betalál...Lehet hogy csak a lassítás miatt látjuk ezeket a hibákat, vagy én nem tudom de nekem frusztrálóvá tette a harcot.
Nagyjából ezek az én gondolataim de 8,5/10 simán a játék.
A karakterek meg tényleg nem a legemlékezetesebbek a főhős meg Sylens esetleg, nem tudom, azért a Teersa meg a többiek sem rosszak stb, ami inkább nekem feltűnt hogy kicsit úgy éreztem magam mint Jézus a közel keleten aki az egyetlen fehér csávó :D Mert bár ha lista nézetben nézzük elég nagy a diverzitás, de a beszélgetések közben sokszor feketékkel vannak a dialógusok, gondoltam egyik törzs majd ilyen, a másik meg amolyan, de nem másik területen is kb az volt :D
Eddig talán 1x ha használtam, nincsenek olyan messze egymástól a küldetések.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.