Medieval Dynasty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
A játék Steam adatlapján az van, hogy van benne magyar nyelv is. Mintha itt valaki a múltkor azt írta volna, hogy már alig van benne magyar szöveg. Lett frissítve mostanában a magyar szöveg? Köszönöm! :-)
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
- Honnan jöttél fiam ? - Normann vagyok uram. - Oké Normen, tehát honnan jöttél ?
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Valakinek tippje a Farming skill leggyorsabb fejlesztésére? Mert ez a kaszálok, kapálok történettel soha nem lesz meg a mostani 2000-ről a 10000.
\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal
Melós elindítani, de amikor már feleslgeben, és egyre több feleslegben van akkor súly/érték arányban nagyon fut.
Van pár fontos sorrendiség, ősztől zab, tavasztól rozs, valamint kisebb területen káposzta a népesség táplálása miatt. Eleinte, ahogy írod ez sok trágyázással jár, ez van.
A rye és oat gabonafajták állateleség össztevők, tehát ha úgy indítasz állattartást hogy ezek nincsenek, akkor még az állateleséget is venned kell. tehát ezek ezerrel, és amennyit csak bírsz forgass vissza...valamint ne hagyd hogy megőröljék, az nem hoz még pénzt. trágyázzanak, vessék el, arassák le, és dolgozzák fel magnak és szárnak, és csináljanak tápot belőle. Te lehetőleg ne dolgozzál ebben, csak ha az évszak utolsó napján úgy ítéled hogy lehet még optimalizálni a hozamot. Nincs értelme hogy ők álljanak mert lassabbak, te meg mint őrült melózól miközben(!) pénzt is kereshetnél.
Mellé elindítod az állattartást, tyúk, liba, malac...trágyáról le van a gond,...és az eleség is termelődik. A baromfitartásban nem is annyira a tojás, hanem a toll a fontosabb...bárki aki gyűjthet tollat az tegye.
Ezek, a magok és a toll nagyon könnyű termékek és rengeteg megtermelhető, ez nagyon sok pénzt hoz, De gabonából csak a felesleget szabad eladni.Dolgozhatnak másit is afalúban persze, a kovácsok csinálhatnak vaskalapácsot, csákányt, lehet varni csizmákat a vadász által termelt szörméből és börből...de ezek nehezek és az értékükből fájdalmasan nagyot buksz. Míg leballagsz 500 magot eladni, a súlyát meg sem érzed és bőven keresel vele.
Szal én így viszem a települést, ez a gazdaság alapja. De nagyon fontos hogy ne őröljék fel a magokat, mert bebuktatják az egészet 😊)
építettem kocsmát, vettem fel rá embert, meg vettem a főzelék receptet, ott van a ládába minden hozzávaló, és még tányér is, mégse főz nekem magától.
amúgy milyen pénz kereseti lehetőség van most, ami jól hoz? mi a trükkje?
régebben tán dárdát csináltam fából, hogy legalább táskát tudjak venni valakitől, ami drága volt, de "nagy nehezen" megoldottam 😄 most máshogy akarom csinálni.
a cél, hogy lovat tudjak venni, amivel meszebb is gyorsabban el tudok jutni, nem megy el vele a fél nap ... :\
ami meg van kevéske pénzem, trágyát kell belőle vennem 😄
Egy ideje már kell adni szerszámokat a népnek ahhoz, hogy dolgozzanak. Tegyél a raktárba fejszét, akkor talán nekirugaszkodik az erdőirtásnak az embered.
Egyébként megint jól összekutyultak egy csomó dolgot a játékban 😞
Főleg a kaja részen vannak nagy változások. Van már annyi recept, hogy a Ritz-ben is csak néznek irigyen... Ráadásul a régi recepteket is átvariálták és halmazatiként edény is kell hozzájuk.
Az állatokat is etetni kell... Még nem jöttem rá, hogy hova kell rakni a kaját ahhoz, hogy az állatgondozók automatikusan etessenek és ne nekem kelljen körbejárni feltölteni az etetőket.
Szóval van gond ott a toronyban akik a fejlesztési irányokról döntenek.
"Azt mondani, hogy nem érdekel a magántitokhoz való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekel a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód." Edward Snowden
Többieknél sincs fa? Mert akkor hasogass 40-60 tűzifát azzal ellesznek 😊)
egyébként be lehet álítani:
amúgy ott jártam, hogy vagyunk 4-en , és be raktam az egyik lakót a fáskamrához, hogy gyüjtse a fát, erre beközli, hogy nincs fa. akkor mit csináljak hogy gyűjtse a fát, botokat, stb hogy ne nekem kelljen ? 😄
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2021.02.13. 17:27:48
Termeszetesen itt is fejlodik a karakter es minnel magasabb szintu annal jobban teljesit. Nekem azt hiszem csak 2-es szitu van bent es az kurva lassan, irrealisan lassan keszitette a kajat.
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2021.02.13. 17:11:46
Még egy érdekes kérdés: minden alapanyag rendelkezésre áll, de még sem készítenek a falu lakói ételt. Miért? Hová kell vinni az alapanyagot, hogy fel is használják?
Köszi a segítséget!
Péter
Írtam is, hogy nem mostanában játszottam vele és mivel elég sűrűn összekutyulnak benne valamit, el is ment a kedvem tőle egy időre...
"Azt mondani, hogy nem érdekel a magántitokhoz való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekel a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód." Edward Snowden
zee75
Nem elég az épület, hozzá is kell rendelni az embereket. Ha kettes szintű a Woodsheded, akkor max. két embert. Eszköz nem kell nekik. (Legalábbis amíg játszottam vele kb. egy hónappal ezelőttig, nem kellett.)
A fát csak látszólag vágják, fizikailag nem döntik ki. Csak odamennek egy fához, úgy csinálnak mintha baltával csapkodnák a törzset aztán odébbállnak. A fa log formában kerül be főleg a raktár, kisebb mennyiségben pedig a woodshed ládájába.
De nem történt semmi, eltelt egy év azóta, és nem esett teherbe, nincs utód, és már a gyerek opció sincs ott többé.
Járt már így valaki ? Gondolom ebből válás lesz.
Kell egy Woodshed épület és hozzárendelt munkások ahhoz, hogy vágják a fát.
Feleséget azt hiszem, hogy mindegy honnan választasz.
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
Nálam még senki nem dobta föl a talpát, így hát tág fogalmam sincs, hogy meddig élnek.
A családonkénti két gyermekről sem tudnék mit mondani, mert szigorúan a kínai családmodell szerint minimalizálom a szaporulatot😊 Ezért csakis a legkisebb kérókat pattintom fel nekik, ahol ugye max. egy puja lehetséges.
Rohadtul mérges is vagyok amiatt, hogy belefejlesztették az elmeroggyantak, hogy nem lehet egy kecóba csak nőket vagy csak férfiakat tenni, hanem csak vegyes párosban lehet indítani a bulit és persze ezek meg azonnal szögelnek egy purdét és rágyúrnak a GYES-re és ha nagyobb putrit adnék nekik akkor még a CSOK-ra is. Én meg oldjam meg, hogy milyen melót adjak nekik aminek van valami értelme is, mert ugye a raktárakba elküldhetem őket álldogálni, csak minek? Szóval nincs szükségem a sok kenyérpusztítóra, mert csak a baj van velük.
Nekem csak közel 16 000 Dynasty pontom van, mert nem ugrom minden idióta küldetésre. Nem vállalom el az olyan küldiket, mint az éjszakai vadászat, mert nyugtalanul alszanak a vonyítás miatt és persze az egész térképen alig találok tizennégy farkast, nemhogy a falu körül... A hozzak a némbernek csizmát, természetesen a map túlsó végéről. Meg nyavajog a paraszt, hogy túlszaporodtak az állatok a környéken, de ott a falu körül nincs egy árva nyúl sem, nemhogy 14...
Szóval az évek számához képest viszonylag kevés a dynasty pontom, de nekem bőven elég az amennyi NPC-m és épületem ennyi pont alapján lehet.
A település helyének kiválasztásakor azt vettem figyelembe, hogy nagyjából egyforma távolságra legyen a legtöbb hasznot ígérő településektől. Így most nagyjából 500 méteren belül öt falu tíz kereskedőjét érem el. A maradék négy falut szinte egyáltalán nem is látogatom. Jezericában és Lesznicaban jó ha két-háromszor voltam. Hornicaban és Rolnicaban valamivel többször, de oda sem én jártam ki az utat...
- Honnan jöttél fiam ? - Normann vagyok uram. - Oké Normen, tehát honnan jöttél ?