A Burger Kingnél mesterséges intelligencia fogja figyelni, hogy udvarias-e az alkalmazott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nos az ilyen MI olcsobb es kevesbe feltuno mint egy korbacsos munkafelugyelo vagy egy fegyveres politikai tiszt, de alapvetoen ugyanarra a celra szolgal, a munkas engelmessegenek ellenorzesere es ha szukseges annak kikenyszeritesere.
Az viszont, hogy a burger king meg mindig nem erte el a meki azon kepesseget, hogy egy kieso gep vagy kifogyo keszlet azonnal modositsa a menut szegyen. Erre a konkurens mcdonalds mar reges regen kepes, sot ezen informaciok valos idoben megjelennek a globalis kozponti rendszerben is. Igy pl. azt is meg tudjak mondani, hogy eppen hany adag sultkumpli van a bolti raktarakban, mennyi sul eppen es mennyi van keszen.
Fun fact: a meki sultkrumpli beszallitja az egyik legnagyobb amerikai foldesur, Bill Gates
Az viszont, hogy a burger king meg mindig nem erte el a meki azon kepesseget, hogy egy kieso gep vagy kifogyo keszlet azonnal modositsa a menut szegyen. Erre a konkurens mcdonalds mar reges regen kepes, sot ezen informaciok valos idoben megjelennek a globalis kozponti rendszerben is. Igy pl. azt is meg tudjak mondani, hogy eppen hany adag sultkumpli van a bolti raktarakban, mennyi sul eppen es mennyi van keszen.
Fun fact: a meki sultkrumpli beszallitja az egyik legnagyobb amerikai foldesur, Bill Gates
Inkább arra figyelnének hogy ne ilyen hulladék kaját áruljanak.
Attol,hogy vannak meg vademberek ezen a bolygon, akik vadasznak, disznot vagnak, vagohidon dolgoznak, annak ellenere,hogy emiatt gyerekek eheznek,egeszsegtelen, nem fenntarthato, attol meg vannak intelligens es tajekozott emberek, akik kevesebb hust esznek vagy egyaltalan nem esznek. Nezd meg hogy rangatjak el az ukran fiatal sracokat es dobaljak oket mint egy darab hust. Ha emberekkel ezt csinaljak egyesek, csakhogy par aranyaso buta libanak villogjanak a penzzel, es a kocsival, akkor az iz miatt es a penz miatt is kepesek lesznek az emberek kegyetlen donteseket hozni. Sotet kozepkor 2026, egy butitott AI okosabb az emberek 3/4enel.
Igen. A disznóvágás meg brutális, ezért veszed a szalámit a boltban. Igaz?
Szerintem te ne vegyél semmit, a boltban úgyis csak szemetet kapni.
Szerintem te ne vegyél semmit, a boltban úgyis csak szemetet kapni.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Nem csak ennél.
A másik sem különb.
Miért nem szerelnek fel inkább kamerát, ami figyeli, hogy miként is van összepakolva a burger?
Nem az embert kell figyelni, hanem a terméket. Aztán, ha nem jó, akkor jelezni, hogy hé, az úgy sz@r.
A mekiben már nem egyszer kaptam olyan csípős burgert, ahol az összes paprika egy oldalon volt, nem pedig szépen szétosztva.
Az utolsó kinges étkezésem óta meg nem megyek kingbe, annyira rossz volt. Bár már mekibe sem nagyon az ilyenek miatt.
A másik sem különb.
Miért nem szerelnek fel inkább kamerát, ami figyeli, hogy miként is van összepakolva a burger?
Nem az embert kell figyelni, hanem a terméket. Aztán, ha nem jó, akkor jelezni, hogy hé, az úgy sz@r.
A mekiben már nem egyszer kaptam olyan csípős burgert, ahol az összes paprika egy oldalon volt, nem pedig szépen szétosztva.
Az utolsó kinges étkezésem óta meg nem megyek kingbe, annyira rossz volt. Bár már mekibe sem nagyon az ilyenek miatt.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Mondjuk elég hülyének kell ahhoz lenni, hogy valaki Burger King-es kaját vegyen és egyen.
Ennél a multinál is a dolgozókat, csak mint rabszolgákat és droidokat tartanak számon...
Ez még akár lehetne is segítőkész. De nem az lesz :D
Ez egy újabb "Amazon-mozgásmérő karkötő" lesz, ami csak a bajt hozza rád.
És szerete a BK szenyóit, de amint ezt a fejemre teszik, mondanék is fel azonnal.
Ezen felül... nehogy már én tanítsam be azt az AI-t, aki miatt majd kirúgnak pár év múlva :D
Ez egy újabb "Amazon-mozgásmérő karkötő" lesz, ami csak a bajt hozza rád.
És szerete a BK szenyóit, de amint ezt a fejemre teszik, mondanék is fel azonnal.
Ezen felül... nehogy már én tanítsam be azt az AI-t, aki miatt majd kirúgnak pár év múlva :D
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity