Star Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2019.08.26. 20:49:22
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Per Aspera Ad Inferi.
A Thrawn trilógia leggyengébb szála volt ez...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.08.24. 19:49:58
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.08.24. 19:45:54

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Kádárnak és Aczélnak sem volt kifogása a 40 éve bemutatott Star Wars-sal szemben. (Avagy a magyar mozipremier körülményeiről.)
Ewan McGregor aláírt a Disney-vel egy Kenobi sorozatra.
Link

\"If in doubt, flat out!\"
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2019.04.14. 23:50:20
[merlinw.org]
én sokkal jobban várom az animált clone wars visszatérését.
Vajon hogy hozzák vissza, csak nem klón testbe kerül, mint a dark empire sztoriban? J J-nek bejöhetett az a történet, elvégre a galaxis ágyút is onnan nyúlta.
Látványosnak látványos lesz az tuti, kár hogy maradtak a bazári színvonalnál (átszaltózom a tie-fighter-t lul), de a megcélzott 10 éves korosztálynak tuti bejön majd 😄
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!