Star Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én várom a 2. évadot. Meg az Obi Wan sorozatot is.
Az utolsó részben néhány szereplőn akkora plot armor volt, hogy még a trónok harca karakterei is irigykedve csettintettek volna ha látják.
A koncepció jó, de sokkal többet kellene kihozni belőle. Ez még nálam elég erősen közepes teljesítmény, de a potenciál benne van.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
"Nulla tenaci invia est via"
"Nulla tenaci invia est via"
Ez a steam user nem én vagyok: https://steamid.eu/profile/76561198078064992
party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo
What's inside the Millennium Falcon?
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Vannak részei amiket nagyon odatettek és részek amiknél megint a rossz fajta déjà vu fogott el.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nagy felhajtás utána meg...
Van ez így

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
―Leia Organa /Egy új remény/
Ha a Halálcsillag parancsnoka akarsz lenni, fel kell nőnöd a feladathoz:
Karácsonykor legyen olyan átható az illatod, mint egy Nagymoffé!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
[merlinw.org]
Ez a steam user nem én vagyok: https://steamid.eu/profile/76561198078064992
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2019.11.16. 10:35:27
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Az első rész szerintem teljesen jó volt bevezetésnek.
Felvázolt pár szereplőt, akikből még bármi lehet. Kezdve a főhőssel.
A Pedro Pascal által játszott főhősön egyszerre érződik, hogy vérprofi fejvadász, de ugyanakkor az is hogy bizonyos értelemben még mindig zöldfülű.
Maga a világ érdekes. Külső Gyűrűre még a fénykorában sem fordított túl nagy figyelmet a Birodalom, de a bukás után csak egy törvényen kívüli senki-földje lett, ahol a fejvadászok tartják fenn úgy-ahogy a "rendet."
Ez a lepusztult Űrwestern világ leginkább a Firefly sorozatra emlékeztet, de ugyanakkor remekül megidézi az első trilógia világát is.
Az viszont poén hogy már az első rész változatosabb világokat mutatott be mint mint az új nagyfilmek.
Ha már poén... szerencsére a sorozatban nem erőltetik az idióta vicceket (Finn és Hux párbeszéde, valaki?) inkább a szikárabb humor dominál.
A látvány lenyűgöző! Mintha egy filmet néztem volna. Ráadásul nem azon a magamutogatós módon hanem szépen belesimul a környezetbe.
A zenék jól sikerültek. Próbáltak elszakadni a Star Warsos gyökerektől, ami jót tett nekik. A credits alatt szóló zene igazán jól sikerült.
Az akciójelenetek kellően dinamikusak és pörgősek voltak.
Mivel ez még csak az első rész volt ezért a történetről sajna nem tudok sokat nyilatkozni, de az első részben elindított szálak érdekesnek tűnnek.
Eddig magasan felülmúlta az elvárásaimat.
Kíváncsian várom a többi részt.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
https://imgur.com/gallery/RfGA2DK
honnan veszed hogy 1-3ban nem zavart senkit r2d2 v c3po? ...
Meg akkor már miért nem Snoke-ot hozták vissza valamilyen csavaros módon? Úgyis azon háborogtak, hogy semmit nem tudnak róla, meg miért halt meg olyan könnyen.
Na, persze. Nyilván, tavaly írták meg az egész sztorit és fogalmuk sem volt hogy hova fut majd ki a trilógia. Azért várjuk már meg az egész filmet, mielőtt egy villanásnyi jelenetből az egészet egyből értelmetlennek tituláljuk.
Mellesleg legalább ennyire szar volt ahogy az Episode 1-3-ba belerőltették C3PO-t, R2-t, Csubakkát meg a többi ismert karaktert. Érdekes, hogy ott nem zavart senkit. Pedig rohadtul nem volt indokolt, hogy ott és akkor feltűnjenek ezek a karakterek.