Rammstein

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

foxpal
Huh emberek nagyon durva volt..:D
Az elõzenekar is nagyon ott volt de ez fergeteges volt..:D

Phyisikus
Nem lett az gyenge csak ez már nem egy Reise Reise, ami elviszi csak a hangzással. Ehhez már kell egy kis "FÁNNNTÁÁZIII". Persze valakit eleve nem érdekel azért nem törõdik ezzel, csak az meg ne hallgasson ilyen zenét. Reise Reise egy jó album, de a LIFAD inkább Rammsteinesebb. Azért a Reise Reise hozom fel mert az emberek nagy része azt tartja a legjobbnak. Ami nagyon jó is ,de mint mondtam Rammsteinhez egy Mutter szintû sokkal közelebb áll. És szerintem a LIFAD is hasonló helyzetbe van mint anno a mutter. Ennek az albumnak idõt kell adni és utána kiváló. Egy ITDW vagy egy Waidmanns Heil. Arról nem is beszélve hogy koncerten az új album annyira durva hogy elmondani nem lehet. Szerintem ott sokaknak meg is tetszene az album ,de hát. Ki maradnak a jóból 

Liebe ist für alle da

Phyisikus
23:00ra már vége lesz.

Liebe ist für alle da

Phyisikus
Persze a személyes véleményed a tiéd. Nem tetszik van ilyen. Csak az a "akkor már inkább metallica" ütötte az én szemem.

Liebe ist für alle da

Phyisikus
Már bocs ,de a Metallica és a Rammstein ég és föld kategória szerint hiába metál vonalon halad mind kettõ. Ebbõl látszik hogy gõzöd sincsen egyik zenekarról se. Saját mûveletlenségedet villogtattad meg. Gratulálok érte ! Így tovább.

Liebe ist für alle da

foxpal
Valaki megtudná mondani, hogy meddig fog tartani a koncert mert nem találtam én csak annyit tudok, hogy 20:00 kezdõdik:P

Falconer
Én is így vagyok vele, de ilyen szar albumért nem adok pénzt, akkor már inkább metallica. És Mo-on megkapta az év rockalbuma díjat, szánalmas.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Tényleg nagyon gyenge lett az új album! És koncerten elnyomják majdnem az egészet! De azért megvan a kiemelt álló! Eddig fiatal voltam egy ilyen koncerthez, most muszáj ott lennem hisz szerintem ennél már csak rosszabb jöhet! Nagyon sajnálom évekig a kedvenc zenekarom volt, meghatározták az életem !
evildamien gondolom már túladtál a jegyeken, most szólt pár haverom h jönnének õk is rammsteinre...
Elég nagy szarban vagyok, úgyhogy úgy döntöttem h eladom a Rammstein állójegyem:( Ha vkit érdekel, akkor írjon pm-et a részletekért, természetesen olcsóbban adnám!

Amúgy én se vagyok nagyon megelégedve az új albummal, de a Rosenrotnál szerencsére jobb lett, az nagyon nem tetszik nekem. Mutter a kedvenc:)

magyar rajongók nagy része csak "divatból" szereti õket

most nézem már kb az összes értelmes ülõhely elkelt, bezzeg középen elöl a vip állohely (igaz borsos áron) de még mind szabad! :DDD

lets rock... }:ÐÐ

-tRs-Landor

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Falconer
Eddig nagyon nagy Rammstein fan voltam, de most lehet, hogy nem fogok kimenni a koncertre. Szvsz ez eddig magasan a legszarabb Rammstein album, elég nagyot csalódtam bennük.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

feuer frei!
BANG BANG!!!!!!

kb erre:D
Még én sem voltam a koncertjükön, de az új album nagyon tetszik. Bécsbe nem tudok kimenni, de talán a budapesti koncertet én is becélzom.

Végre megvannak a márciusi jegyek a koncertre. <#nyes> Nagyon-nagyon kiváncsi leszek hogy milyen lesz. Még nem voltam Rammstein koncerten.
Aki volt már, mire számíthatok?
jaja nagyon messze van még március.......addig nem bírom ki egy kis tombolás nélkül! már alig várom milyen színpadi õrületet találtak ki megint<#nyes><#hawaii><#nyes>
Én is mennék Bécsbe, nem bírok várni márciusig!! Imádom az új albumot!! Tessék hallgatni!!!
wáá Bécsbe is elkéén menni! nagyon rápörögtem, hogy most is az új album szól<#eplus2><#eplus2><#violent>
Sziasztok!

Akit érdekel, még a magyarországi koncert elõtt Bécsben lesz a Rammstein! - Bécsi Stadthalle, Bécs, Ausztria november 21-én!! <#vigyor0>
I.C.ram
Jó, de a buli épp úgy függ a rajongóktól, mint a bandától.
Nem a rajongókért kellene menni, hanem a banda, na meg a buli miatt...

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

I.C.ram
Imádom a rammsteint, de nagyon nem azokat, akik szeretik itthon õket. :(

Sok igénytelen barom, szobanáci, stb. Sajnos a magyar rajongók nagy része csak "divatból" szereti õket. Ezért nem valószínû, hogy elmegyek a koncertjükre. :( Pedig érdekelne.
lpmaskmancick
há jólenne elmenni, végre élõben is megnézni õket. ha már eddig 2x voltak szerény kis hazánkba, meg kellene tisztelni õket ha már harmadjára jönnek hogy elmenünka koncertjükre.

facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop

Bandee1987
Ismét fellép a Rammstein Budapesten. A népszerû német együttes 2010. március 16-án koncertezik a Papp László Sportarénában. Jegyek október 22-tõl kaphatók - tájékoztatta pénteken a Független Hírügynökséget a budapesti koncert szervezõje, a Live Nation Hungary.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Ikovacs
Rammstein - Liebe Ist Für Alle Da <2009>
320 KBPS

http://rapidshare.com/files/293687943/Rammstein_-_Liebe_Ist_Fuer_Alle_Da__Deluxe_Edition___2009_.zip

16 tracks, 1 hour 8 minutes 14 seconds

1. Rammstein - Rammlied (5:1
2. Rammstein - Ich Tu Dir Weh (5:01)
3. Rammstein - Waidmanns Heil (3:32)
4. Rammstein - Haifisch (3:44)
5. Rammstein - B******* (4:14)
6. Rammstein - Frühling In Paris (4:44)
7. Rammstein - Wiener Blut (3:52)
8. Rammstein - Pussy (3:59)
9. Rammstein - Liebe Ist Für Alle Da (3:2
10. Rammstein - Mehr (4:10)
11. Rammstein - Roter Sand (3:59)
12. Rammstein - Führe Mich (4:33)
13. Rammstein - Donaukinder (5:1
14. Rammstein - Halt (4:20)
15. Rammstein - Roter Sand (4:07)
16. Rammstein - Liese (3:55)

I.C.ram
Kecijó lett az új album! Imádom!

elõször nagyon szomorú lettem, mert azt hittem, hogy gyenge. Aztán meghallgattam még kb 3x és rájöttem, hogy baromi jó! :)
Krezga
Jó lett szerintem is^^
bujcsik555
Új album marha jó, 2szer hallgattam végig. Elsõre vegyes benyomást keltett, de másodikra már nagyon bejött :D
Ajánlom mindenkinek.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Krezga
azzal de en nem azzal irtam es mi a bajod
a viva buziknak valo
Krezga
Jah, elég kemény lett az új videó, de nem rossz, tetszik. Mondjuk viván biztos nem fogjuk látni:D:D

androka666: náci? sátánista? szerintem nem egy zenét hallgatunk:) attól, hogy valami német, még nem náci... na, de nem akarok vitatkozni. Amúgy szerintem Till nagy betûvel írja a nevét.
*attól leszel kemény

ne haragudj h megsértettelek, akkor divatmetálos vagy...:D nem attól leszel metálos, h nácinak hiszed magad, és nem azért leszel kemény, mert metálos vagy...:D majd felnõsz...

lpmaskmancick
lehet csak szimplán LOÁL vagy? arra nem gondoltál? <#zavart2><#mf2>amúgy meg szerintem moderáld magad, mert ha azt a modi teszi meg, akkor sírás lesza vége.<#ejnye1>

lehet a rammstein nem naci de en biztos az vagyok
en metalo svagyok nem rocker te metszett pocsu
egyetértek:D:D:D androka, rajtad látszik h divatrocker vagy:D rammstein, mint sátánista, náci banda:D LOL

ramm lied meg kemenyebb szam
ugy seggbe ruglak hogy a segged lyuka fog fajni kocsog
lpmaskmancick
hahhah ennyi hülyeséget egy rakáson régen olvastam már a R+-rõl, sátánista meg náci hahahahh ez má fáájt<#idiota><#idiota><#zavart2>

Falconer
<#nyes><#nyes><#nyes><#pias> looll

es meg az a jo a rammsteinba hogy jo naci
till kinyirna biztos az osszes ciganyt ha tehetne
az is
igaz vannak satanistabbak is naluk, de amikor till verte a faszat a koncerten az eleg satani volt
a rammstein aztán kemény metál... :\ meg übersátánista

igen kemeny de lehetne kemenyebb is
a kemenyseg sose art
Bandee1987
kemény az új videóklippjük :)

aki még esetleg nem látta (18+)

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

nagyon jo a rammstein
szeretem az ilyen kemeny metalokat
anyam megoruul mikor hallgatom azt mondja satan fia vagyok nem az ove
zuzmoo
kedvencem :D aki jobban tud angolul

http://www.youtube.com/v/hhDRwqUkSH4

no pain no game

zuzmoo
hát nekem se tetszett túlzottan, de én azér meghagytam :D

no pain no game