Rammstein
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az elõzenekar is nagyon ott volt de ez fergeteges volt..:D
Liebe ist für alle da
Liebe ist für alle da
Liebe ist für alle da
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Amúgy én se vagyok nagyon megelégedve az új albummal, de a Rosenrotnál szerencsére jobb lett, az nagyon nem tetszik nekem. Mutter a kedvenc:)
most nézem már kb az összes értelmes ülõhely elkelt, bezzeg középen elöl a vip állohely (igaz borsos áron) de még mind szabad! :DDD
lets rock... }:ÐÐ
-tRs-Landor
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
BANG BANG!!!!!!
kb erre:D
Aki volt már, mire számíthatok?
Akit érdekel, még a magyarországi koncert elõtt Bécsben lesz a Rammstein! - Bécsi Stadthalle, Bécs, Ausztria november 21-én!! <#vigyor0>#vigyor0>
\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"
Sok igénytelen barom, szobanáci, stb. Sajnos a magyar rajongók nagy része csak "divatból" szereti õket. Ezért nem valószínû, hogy elmegyek a koncertjükre. :( Pedig érdekelne.
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
320 KBPS
16 tracks, 1 hour 8 minutes 14 seconds
1. Rammstein - Rammlied (5:1
2. Rammstein - Ich Tu Dir Weh (5:01)
3. Rammstein - Waidmanns Heil (3:32)
4. Rammstein - Haifisch (3:44)
5. Rammstein - B******* (4:14)
6. Rammstein - Frühling In Paris (4:44)
7. Rammstein - Wiener Blut (3:52)
8. Rammstein - Pussy (3:59)
9. Rammstein - Liebe Ist Für Alle Da (3:2
10. Rammstein - Mehr (4:10)
11. Rammstein - Roter Sand (3:59)
12. Rammstein - Führe Mich (4:33)
13. Rammstein - Donaukinder (5:1
14. Rammstein - Halt (4:20)
15. Rammstein - Roter Sand
16. Rammstein - Liese (3:55)

elõször nagyon szomorú lettem, mert azt hittem, hogy gyenge. Aztán meghallgattam még kb 3x és rájöttem, hogy baromi jó! :)
Ajánlom mindenkinek.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
a viva buziknak valo
androka666: náci? sátánista? szerintem nem egy zenét hallgatunk:) attól, hogy valami német, még nem náci... na, de nem akarok vitatkozni. Amúgy szerintem Till nagy betûvel írja a nevét.
till kinyirna biztos az osszes ciganyt ha tehetne
igaz vannak satanistabbak is naluk, de amikor till verte a faszat a koncerten az eleg satani volt
a kemenyseg sose art
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
szeretem az ilyen kemeny metalokat
anyam megoruul mikor hallgatom azt mondja satan fia vagyok nem az ove