Rammstein

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt lessétek:
Tudtok sját southparkos figurát csinálni !(Na de mivel Rammstein.. a játékban lehet pólóra rakni Rammstein jelet és feliratot)!!!
A játékban itt találjátok meg:Stuff,Shirt motifs és az 5.oldalon.
Itt a GAME:
South Park Studio<#eljen><#nevetes1><#integet2><#pias><#vigyor2>
Krezga
jaja, ezt írták a hivatalos oldalon is, most már pár hónap múlva piacra is dobhatnák:D
lpmaskmancick
egyes álíttások szerint csak év vége fele fog megjelenni :(( (nem megerõsített forrás, neten olvastam régebben vmi külföldi zenei oldalon)

facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop

Falconer
Hát ajánlom is nekik :)

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

I.C.ram
Allitolag mar az uj album nagyreszet felvettek studioban. Remelem hamarosan megjelenik :)
Krezga
Egyenlõre semmi ilyesmit nem hallottam, csak azt hogy készül az új album.
Tiszteletem!Lehet már tudni valamit lesz valamikor koncertjük itthon?
RAMMSTEIN vorever!!!!!!!!

Krezga
Elvileg industrial metált.
Wiki szerint: "industrial hard rock, heavy metal and electronic music with influences of punk rock, pop music and gothic rock"
Mayu Misery
Nah szóval..Szeretnék kérdezni valamit tõletek...egy "ismerõsöm" szerint a zenekar rockot és punkot játszik,de szerintem(amit sok helyen is olvastam) metalt és industrial-t..kinek van "igaza"?elõre is köszönöm a választ.

Mayu Misery...Nem érdekelsz..

Falconer
Az nem is lenne baj, a baj az, hogy a Rammstein elég inaktív.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

elég inaktiv ez a fórum

Falconer
Semmi hír. Elvileg dolgoznak rajta, és vmikor õsszel lesz új album.

lpmaskmancick
tud valaki valamit az új albummal kapcsolatba vagy miujság a bandával?

lpmaskmancick
fájlcserélõkön vmelyikén biztos megatlálod...

Dj káka
sziasztok!
nem tudjátok megmondani hogy honnan tudnám letölteni a ICH WILL-t?

Sziasztok!
MEg udná mondani valaki honnan tudok Rammstein koncert DVD-ket letölteni?
Nemrég volt alkalmam megnézni ezt a DVD kiadványt (Volkerball).
"Enyhén" durva... A Mein Teil rész nagyon beteg, de jó :)
Meg az egész nagyon nagy show. Kiváncsi lennék kinek, hogy tetszik!

Mop
Köszönöm, ez megnyugtató... :)
Nekem õk a #1 és nem szeretném, ha feloszlanának. :)

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol

Falconer
Még május végi hír, hogy azért nem koncerteznek idén, mert dolgoznak ezerrel az uj albumon. Egyebet nem tudok mondani. Fan forumon biztos több az info, de az 18€/év.

Mop
Hi!
Nincs vmi kósza hír új album kiadásról.
Elég nagy csalódás volt számomra, mikor tavaly kiadtak egy DVD-t sutdió album helyett. :/
Remélem ez nem a vég elõjele...
Végülis elég rég vannak már a szakmában és rohamosan öregszenek. :(

Valami pletyka, esetleg spekuláció?
Ki mit tud?

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol

Falconer
Akkor jo hogy mekerdezted :)

apocalypse0
gondoltam :D

apocalypse

Falconer
Rammstein - Böse. (Nemhivatalos cucc)

apocalypse0
milyen Bose címû számot?

apocalypse

Falconer
Bazz.... Ugy rohogok.... Most kezdtem el ugy hallgatni a Bose cimu szamot, hogy figyeltem a szovegere... Hat megegy ekkora faszsagot <#idiota><#idiota><#idiota><#banplz>

!RAMMSTEIN for ever!
Bence51
Rammstein = tökéletes

Kössz. Meg van oldva :P
apocalypse0
torrentrõl
http://thepiratebay.org
http://torrentreactor.net

apocalypse

Sziasztok!

Nem tudna valaki segíteni hogy honnan tudnám leszedni a Rosenrot albumukat?
Egy linket pls.
Köszi elõre is.
Kosz a linkekeket,majd ujev utan belenezek
Es egyben b.u.e.k.

Falconer
Itt van nehany magyarul.
De a Muter a legujabb.

apocalypse0
angolul:
http://www.herzeleid.com/en/lyrics

apocalypse

Ezek szerint nem en vagyok aki igy gondolja :)
Amugy tudja vki,h honnan lehetne letolteni rammstein szovegeket ami le van forditva magyarra.De jol lesz az angol,szerb,horvat is?

Falconer
Izekre szednem mindet :D
Foleg a Rosenrotban nez ki jol a csaj.

Ja,mikor vmi pap a ficko.Inen le lehet szedni:
http://www.mininova.org/tor/166608
Van 38seeder ugyhogy gyorsabban lejon mint az en hofeherkem:)

Beast Machine
vann rosenrot klip is? nekem ez valahogy kimaradt...

...vágod?

torrentrol szedem,de se a piratebay,se a mininova se a torrentspy-on nincs vagy pedig mar halott.Talatam valami nemet torrentot ott legalabb van 2seeder,majd csak lejon,megvan mar 30%.Nem birtam ki beleneztem,de ez a hofeherke egy ojan ki_aszott jo picsa h ijen mar nincs.Meg nagyon regen neztem,el is felejtettem h mijen.Amugy ez a hoferke van benne a azt hiszem a rosenrot,meg a du riechst so gut klippben is.Pedig en alapbol a technot halgatom de ez a rammstein vmi tokej,meg a faterom is szereti,pedig o meg a 70-es evek rockjat halgassa,deep purple,acdc,pink floyd stb.

apocalypse0
ahoi!
Igen a Sonne a hófehérkés video

torrentrõl próbáld

apocalypse

Sziasztok
A sonne az a hofeherkes video?Mert azt akartam leszedni es hejette az ich will-t szedtem le.Esetleg tudja vki,h honnan lehetne lehuzni?

Krezga
Köszi, akkor majd késöbb begyüjtöm õket:D
Zillo
seemann ;)

nekem bejön a szam es a klipp is

ja meg a feuer frei

Alah Alik Ya Sidi!

Zillo
en ismerem,es szeretem is.:) na meg a rammstein-t is,persze aregebbi albumokat,ugyanigy oomph-nál is

Alah Alik Ya Sidi!

Sheke
aham jó lehet lenne pesten ááááhhhhhhh pogós napom lenne:Dsztem:D

Le Parkour

apocalypse0
Egy francia koncert
Angolból egy részlet
Sonne
Rein Raus
Feuer Frei
A Tokyoiból egy részlet:
Mein Teil
Du hast
Los(Trailer)
És Moszkvából egy kis speciál:
nem fogjátok kitalálni:
Moskau

Én már megnéztem, nagyon nagy

apocalypse

Visitor
köfffff <#integet2>

THE HUNTER coming soon ^^

Sheke
tudjátok má mik lesznek az új völkerballon?

Le Parkour

apocalypse0
Bück dich

apocalypse

Falconer
Ez esetben nehezebb dolgod van

Visitor
az a baj hogy kb. 0 szót tudok németül és ki se tudom hallani :)

THE HUNTER coming soon ^^