Rammstein
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elég szarul tudok angolul németül meg sehogy😄
Your suffers will be legendary even in hell!
váváváváváv iiimmmáááádom !!!
oké értem...<#nyes>#nyes>
sztem ez a trendiség egyre inkább borzasztó és félelmetes is(nézzétek meg a megasztár stilist-ját)
de inkább haggyuk ezt a témát s vmi más értelmeset írjunk a Ramms+einnel kapcsolatban...<#wink>#wink>
Egyébként meg csak ha megnézed a mai divatot, ugyanolyan cípõt hordanak a férfiak, mint a nõk, (>> Till tûsarkúja) ugyanolyan színkollekcióval rendelkeznek. Ezzel akarnak kitûnni, csak azt nem veszik észre, hogy ezzel pont átlagossá válnak, mert körülöttük már annyian ugyanazt hordják. És sokan esnek a divat és a "trendy" dolgok ezen csapdájába.
1ébként itt mit keres a buzi téma?
Ramms+eint vissz
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Nekem a mann gegen mann vége jött be a legjobban, akkor amikor Till felé nyújtózkodik a "nép", vagy valahogy így volt<#vigyor3>#vigyor3>
""Mann Gegen Mann" (German for "Man Against Man" or "Head-To-Head") is the 3rd single from the Rammstein album, Rosenrot. The song is about the benefits of homosexuality, however all band members are heterosexual. The band members noted the ease of which gay people meet each other whereas heterosexual couple have to go through all the usual dating rituals. The song is critical of societies close minded attitude towards homosexuality. This song will be the third single from Rosenrot. Till repeatedly screams "Schwuler" in the background, meaning homosexual in German."
Igazuk van
apocalypse
Múgy most tudtam meg, hogy még nem láttam a links klipjét, ezért gyorsan le is szedtem. Jók benne a hangyák<#smile>#smile>
Ha a nagy lemezekre gondolsz, nekem megvan a rosenrot.
<#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1>
PePeP
\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"