Rammstein

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Abban a Texas énekesnõje is énekel. Értelmszerûen az angol, nõi részt 😄
Beast Machine
Flake a legnagyobb arc! Dö beszt! Amit koncerteken lenyom, azt tanítani kellene.

...vágod?

Beast Machine
Rammstein, Rammstein, über alles...!

...vágod?

Krezga
hát jó lenne már vmi ujdonság😊
apocalypse0
Állítólag készül a klip a Strib nicht vo mir-hez

apocalypse

Dying Soul
Szidják 😄 ill. nem szidják, csak ironizálnak, a szidás azért kemény lenne, de ellenzik, maradjunk enyiben 😄

Herr Lehrer
na most ezek szidják a buzikat vagy védik?
elég szarul tudok angolul németül meg sehogy😄

Your suffers will be legendary even in hell!

eeehhhh rammstein
váváváváváv iiimmmáááádom !!!

fdi-brutal
szerintem jo

-FDI-Brutal-Hooligan

Dying Soul
Egyetértek.

<#wow2>
oké értem...<#nyes>
sztem ez a trendiség egyre inkább borzasztó és félelmetes is(nézzétek meg a megasztár stilist-ját)
de inkább haggyuk ezt a témát s vmi más értelmeset írjunk a Ramms+einnel kapcsolatban...<#wink>
Dying Soul
Ha visszaolvasol rádöbbensz, hogy a buzi téma a "Mann Gegen Mann" miatt jött ide. Nekem tetszett a klip, mások írták, hogy szörnyû, én ellentétben velük utánanéztem, és teljesen letisztáztam ezt, itt, elõttük is.
Egyébként meg csak ha megnézed a mai divatot, ugyanolyan cípõt hordanak a férfiak, mint a nõk, (>> Till tûsarkúja) ugyanolyan színkollekcióval rendelkeznek. Ezzel akarnak kitûnni, csak azt nem veszik észre, hogy ezzel pont átlagossá válnak, mert körülöttük már annyian ugyanazt hordják. És sokan esnek a divat és a "trendy" dolgok ezen csapdájába.

sztem csak egyre inkább magukravállalják az emberek, h buzik s ezért ilyen feltûnõ....
1ébként itt mit keres a buzi téma?
Ramms+eint vissz
apocalypse0
jaja

apocalypse

Falconer
Tényleg.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Dying Soul
Kihagytad az "is" szócskát 😄
Mármint én azzal értek egyet, hogy tényleg buzul a világ

Falconer
Szerintem pusztuljon a sok buzi. Egyébként ez a buzi téma megjelent már a Spiel mit mir c. számban is.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Krezga
😄Itt elég kegyetlenül néz ki😊
Nah jó éjszakát!
Dying Soul
Jah, az már igencsak a vége, nem is tudtam amúgy, hogy Till ilyen nagydarab, ruhában vhogy nem tûnt fel 😄

Krezga
A legvégére gondolsz?
Dying Soul
Mikor tépkedi a haját, az tetszik 😊

Krezga
Most arra vagyok kiváncsi, hogy mi lesz a következõ klippjük.
Nekem a mann gegen mann vége jött be a legjobban, akkor amikor Till felé nyújtózkodik a "nép", vagy valahogy így volt<#vigyor3>
Dying Soul
Dying Soul
Huhu, láttam a Mann Gegen Mann klippjét, nagyon bejött.

""Mann Gegen Mann" (German for "Man Against Man" or "Head-To-Head") is the 3rd single from the Rammstein album, Rosenrot. The song is about the benefits of homosexuality, however all band members are heterosexual. The band members noted the ease of which gay people meet each other whereas heterosexual couple have to go through all the usual dating rituals. The song is critical of societies close minded attitude towards homosexuality. This song will be the third single from Rosenrot. Till repeatedly screams "Schwuler" in the background, meaning homosexual in German."

Igazuk van

apocalypse0
illetve lesz

apocalypse

apocalypse0
a rammstein.com-on van egy stream (Mann Gegen Mann)

apocalypse

Krezga
Jó, tényleg nem kicsit<#smile>
Múgy most tudtam meg, hogy még nem láttam a links klipjét, ezért gyorsan le is szedtem. Jók benne a hangyák<#smile>
Krezga
Sajna nem tudok adni, mert fájlmegosztó progival szedtem le.
Krezga
Nyugi, egy perc alatt senki sem bír válaszolni<#vigyor4>
Ha a nagy lemezekre gondolsz, nekem megvan a rosenrot.
berczelypeter
mi van kihaltatok
<#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1>

PePeP

berczelypeter
Kinek van meg a legújabb lemezük?<#vigyor3><#integet2>

PePeP

apocalypse0
méghogy kicsit, inkább nagyon.
Ennél a klipnél azért csalódtam bennük

apocalypse

Annakin
Rammstein dalszövegek nyelve: NÉMET. Egyértelmû. Így van rendben. S jó. Nagyon jó. Herzeleid, Live aus Berlin, Sehnsucht. Nagyon átgondolt lemezek.

\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"

Német ipari rockzenekarhoz német dalszöveg illik.

Falconer
Kár? Sokkal jobb sztem mint az angol.

Falconer
Linket tudnál adni?

Krezga
Nah már semmi, mivel megszereztem a kilppet. Szerintem kicsit buzis😊
Krezga
Üssetek meg, ha rosszul tudom, de mintha hallottam volna valami a mann gegen mann videóklipjérõl, és a hivatalos oldalon is olvastam vmit, hogy febr 1-én az MTV leadta. Szóval akkor most már van hozzá videóklip?
Krezga
Szerintem pont az a jó benne, hogy német.
koryne
Ehh... Ha szuahéli lenne, jobb lenne? 😊

Xbox Live gamertag: kilencnad

flippy
sztem jó a Rammtein, csak kár, h német😛 😊)

Falconer
Na Grammyböl nem lett semmi?

Falconer
Én is ugyanerröl a filmröl beszéltem! Nekem is fennakadt a szemem egy ideig, aztán elkezdtem röhögni.

Till-t én is láttam, a film+-on. (Elég érdekes, mert apám hozta egyszer csak haza a rosenrot-ot eredetiben. Mondom mivan. Születésnapom? Apám is csípi õket.) na mind1. Én ebben a pingvines faszságban láttam, és mikor megláttam nem akartam elhinni. Egy hülyét játszott, néhányszor szerintem még el is esett is a filmben. Kár hogy a magyarhangja ilyen szar volt.

Hajrá RAMMSTEIN !!!
apocalypse0
wow, ezt meg kell néznem <#vigyor1>

apocalypse

Falconer
Beszarok, most van a Till az RTL Klubon, a Kincs ez a pingvin c. német családi kalandfilmben! Vmi gengszter mellékszereplöt alakít. Tuti hogy ö az, a filmbeli neve is ugyanaz! Megláttam, akkorát röhögtem 😄DDD

apocalypse0
<#eplus2>

apocalypse

Falconer
LOÁL! 😄DD Rammstein grammyre, beszarok 😄

apocalypse0
Grammy-re jelölték a Rammstein-t!
A Mein Teil-t jelölték a Legjobb metál elõadás kategóriában!
február 8. kiderül, hogy õk nyertek-e!

apocalypse