Rammstein
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
Windows Media
300K: http://mms.sonix.de/universal/rock/rammstein_rosenrot_300.wmv
60K: http://mms.sonix.de/universal/rock/rammstein_rosenrot_60.wmv
Real Media:
300k: http://globals.universal-music.de/media_generator.php?genre_id=2&genre_intro=2&filetype=1&location=2&length=1&filename=rammstein_rosenrot_300
60k: http://globals.universal-music.de/media_generator.php?genre_id=2&genre_intro=2&filetype=1&location=2&length=1&filename=rammstein_rosenrot_60
apocalypse
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

vannak olyanok, amiket albumon nem adtak ki, mint például:
Jeder lacht
Schwarzes Glas
Feuerräder
Wilder Wein
Engel (English version)
Du hast (English version)
Das Modell
Kokain
Stripped
Wut Will Nicht Sterben
Halleluja
Pet Sematary
Pesnja o trevozhnoy molodosti
Schtiel
apocalypse
Nekem is megvan a Rosenrot már vagy egy hete, elöször nem igazán tetszett. Valahogy hiányzik belöle az életkedv az átütõsség, Reise Reise sokkal jobb volt szerintem, a hangulata is, a számok is jobban megszerkesztettebbek és változatosabbak voltak. Én is szívesebben látnám, ha a következõ albumuk visszatérne a keményebb és a kezdeti stílus felé.
Rohadt jóóóóó! egész nap ez megy...és holnap lesz itthon buli, azon is ez fog menni...fasza kis rockbuli Ramms+einnel...😄😄😄
Alah Alik Ya Sidi!
na de lényeg ami a lényeg, mindenképpen szerezd be a rosenrotot...márcsak azért is, h ha nem is tetszik, legalább megvan...😊...és adtál neki egy esélyt...ha meg nem tetszik, akkor is ott van a másik 4 album...😄
Weiter Rammstein!
Azthiszem megszerzem a rosenrotot,hatha megvaltozik a velemenyem.
Ha nagyvonalakban olyan,mint a reise reise,akkor aztmondhatom,h jo,bar mar annal is volt egy-ket elem,ami nemnyerte el tulzottan a tetszesemet.
Viszont eloben is nagyon jol nyomjak,a latvany,es a hangzas kitesz magaert,nem csalodtam bennuk e téren.
Alah Alik Ya Sidi!
Ezáltal sztem a Rosenrot valóban nem a legjobb albumuk, de azt nem mondanám, hogy nem jó, mert nagyonis az. Mondjon bárki bármit.
A benzinnel kapcsolatban. Szerintem azt a klippet direkt csinálták ilyenre. Szerintem egy kicsit ilyen Sin City-s beütést akartak adni neki, amit sikerült elérniük.
de ez csak az én véleményem.
továbbra is Rammstein rulz!
apocalypse
Szerintem a benzin nem vm nagy durranas,sem a klipp,sem maga a szam,nekem vmiert nem adja at a regi 'rammstein' erzest,valahogy olyan idegennek tunik.
Az uj album nincs meg,majd talan megszerzem,de sokat hallottam mar rola,fokent oylan velemenyeket,miszerint roszabb az eddigi osszes albumnal.Persze sajat velemenyt csak akkor tudok alkotni,ha majd nekem is meglesz.Minden esetre a benzin nem tetszik.-.- Viszont a sracok meg mindig kicsattano energiaban vannak,csak valahogy ez a klipp,es maga a szam olyan nemistudom.Egy szamitogepes jatekra emlekeztet.Mintha ossze lenne csapva,vagy mifene.
Lehet csak azert erzem igy,mert nem hallottam elegszer,vagy mert mas a hangvetele,mint a korabbi szamoknak.
Mindenesetre a Herzeleidot,es a Muttert semmi sem tudja szamomra felulmulni.😊
Alah Alik Ya Sidi!
De mivel még nem töltötted be az 1-et lehet nem fognak adni, próbálkozni kell. 1. év után szinte mindig adnak.
Gyakorlatilag mind az öt albumukat imádom. A hangzás meg ultrajó mindegyiken.
Mosz éppen az Engel-t hallgatom. Mekkora dallam van benne két zúzás között... Iszonyat jó.