Rammstein
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
hát mi? talán neofolk? vagy operett?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Egyedül a 6-os szám nem tetszik (Strib nicht vo mir)
RAMMS+EIN RULEZ!
apocalypse
Szóval jó a Rosenrot, de azért jobb lenne, ha legközelebb megint az elsõ 3 albumhoz kanyarodnának vissza, tehát több vadabb számot írnának.
egyébként szerinted mi a zúzós, ha a Rammstein nem az? szerintem elég erõs, és kemény basszus témák, és gitárszólók (épp most megy egy itt a háttérben /Stein um Stein/) vannak benne, hogy zúzós legyen...😄...de tökmindegy minek nevezzük...akkor is eszméletlen jó...😄😄...weiter Rammstein!
Elmondom neked, hogy a rammstein egyáltalán nem zúzós fõleg nem a Moskau amibe folyton belevinnyog egy nõ!
😄
amúgy szerintem jó lett ez a Rosenrot...más mint az eddigiek, elvontabb, nem annyira zúzós, de ha a külsõ mögé látunk, akkor többet mutat, mint elsõ hallásra észrevehetõ...szóval...weiter, weiter!
Én régen szerettem még mikor csak a rockerek ismerték, de ma már sztem Discocban is játszák!
Ennyit errõl
nincs benne túl nagy kreativitás, h másznak tûzoltóként..
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
Bocs, nem akarlak megbántani, de döntsd el te melyik tetszik neked, 80 mega simán megér annyit, hogy aztán, ha nemtetszik semmi, letöröld.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
bár lehet másnak is, csak nem áll neki kérkedni vele?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
úúúúú bakkker....😊...nagyon durván jó ez a rosenrot...nem okoztak a fiúk csalódást...:d...azt viszont nem tudom eldönteni, melyik a legjobb szám...de mindenkinek ajánlom...😄
http://mms.sonix.de/universal/rock/rammstein_benzin_300.wmv
http://mms.sonix.de/universal/rock/rammstein_benzin_60.wmv
apocalypse
FASZA!!
Ich brauche Zeit, kein Heroin
kein Alkohol, kein Nikotin
Brauch keine Hilfe, kein Koffein
doch Dynamit und Terpentin
Ich brauche Öl für Gasolin
explosiv wie Kerosin
mit viel Oktan und frei von Blei
einen Kraftstoff wie Benzin
Brauch keinen Freund, kein Kokain
Brauch weder Arzt noch Medizin
Brauch keine Frau, nur Vaselin
etwas Nitroglyzerin
Ich brauche Geld für Gasolin
explosiv wie Kerosin
mit viel Oktan und frei von Blei
einen Kraftstoff wie Benzin
Gib mir Benzin
Es fließt durch meine Venen
Es schläft in meinen Tränen
Es läuft mir aus den Ohren
Herz und Nieren sind Motoren
Benzin
Willst du dich von etwas trennen
dann musst du es verbrennen
Willst du es nie wieder sehen
lass es schwimmen in Benzin
Ich brauch Benzin
Gib mir Benzin
apocalypse
hello...peti.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
szeptemberben kiadják az új albumukat!
A Reise Reise stílusában.
(ha jól tudom, azokat a számokat teszik fel rá, amik a reise reise-re nem fértek rá)
éljen a Rammstein
apocalypse
látta valaki?
__|__ ________(*)________
:-)