Rammstein

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bmffm856
hello...épp a Zerstören megy itthon...rohadt jóóó😄...ez télleg a régi Rammstein stílusát viszi tovább...de most úgy van, hogy az összes nagylemez (Herzeleid; Sehnsucht; Mutter; Reise, Reise; Rosenrot) benn van lejátszólistában, és random megy...hallgassatok sok Rammsteint! 😄😛😊 Weiter Rmamstein!

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

fifi
"Elmondom neked, hogy a rammstein egyáltalán nem zúzós"
hát mi? talán neofolk? vagy operett?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

apocalypse0
Szerintem az egész album zsír lett...
Egyedül a 6-os szám nem tetszik (Strib nicht vo mir)

RAMMS+EIN RULEZ!

apocalypse

Akárki akármit mond, a Benzin szerintem eléggé zúzós lett.

A hangzás miatt feltétlen zúzós, mert az nagyon jó, vastag. A Rammstein mindig is király hangzásokat kreált az albumaikon. Az is igaz, hogy a Mutter albumig voltak igazán zúzósak. Vadabb gitártémák voltak, mint mostanában, de a dallamok szerintem akkor is jók voltak, és most is jók. A Reise Reise albumtól már egy kicsit több a lágyabb, dallamosabb rész, és a Rosenrot is ezt az irányt képviseli. Én mondjuk jobban szeretem a zúzósabb Rammsteint, de az új album is tetszik, teljesen egyedi a dallamviláguk. Pl. A Spring címû szám hihetetlenül hangulatos. A kedvencem viszont a Zerstören. Az egyértelmûen a régi, vadabb Rammsteint idézi.
Szóval jó a Rosenrot, de azért jobb lenne, ha legközelebb megint az elsõ 3 albumhoz kanyarodnának vissza, tehát több vadabb számot írnának.

bmffm856
nemtudom...lehet, h nem zúzós, bár szerintem az, de azért lágy, lírai dallamnak semmiképpen nem nevezném...😛...amúgy...épp most raktam össze a hifi rendszert, 5 hangfallal, és épp Rammstein megy...😄
egyébként szerinted mi a zúzós, ha a Rammstein nem az? szerintem elég erõs, és kemény basszus témák, és gitárszólók (épp most megy egy itt a háttérben /Stein um Stein/) vannak benne, hogy zúzós legyen...😄...de tökmindegy minek nevezzük...akkor is eszméletlen jó...😄😄...weiter Rammstein!

Zúzós, zúzós zúzós!
Elmondom neked, hogy a rammstein egyáltalán nem zúzós fõleg nem a Moskau amibe folyton belevinnyog egy nõ!
😄

bmffm856
nemtudom...azért azt nem hinném, hogy discokban is játszák...de nem lehet tudni...csak viszonylag nehezen tudok elképzelni sok száz hófehérbe öltözött, elektrozenére tomboló discóst, amint egy zúzósabb Rammstein számra, mint mondjuk a Moskau üvöltve örjöng...de ha mégis, akkor azt érdemes lenne felvenni, és a szilveszteri mûsorban, vagy Fábry Sanyi humorbonbonjában leadni...😄
amúgy szerintem jó lett ez a Rosenrot...más mint az eddigiek, elvontabb, nem annyira zúzós, de ha a külsõ mögé látunk, akkor többet mutat, mint elsõ hallásra észrevehetõ...szóval...weiter, weiter!

Szerintem mostanában nem túl jó a Rammstein!
Én régen szerettem még mikor csak a rockerek ismerték, de ma már sztem Discocban is játszák!
Ennyit errõl

hmhm
nekem se tetszik.
nincs benne túl nagy kreativitás, h másznak tûzoltóként..

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

Dying Soul
"Véleményed mástól kéred, elveszik az éned".
Bocs, nem akarlak megbántani, de döntsd el te melyik tetszik neked, 80 mega simán megér annyit, hogy aztán, ha nemtetszik semmi, letöröld.

Ez a Benzin elég gyengusz szám, de a klippje se jó. Remélem a többi szám jó az albumról. Melyiket ajánljátok?

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

fifi
gratulálunk hozzá!
bár lehet másnak is, csak nem áll neki kérkedni vele?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Nekem már napok óta megvan. (*nem akar felvágni)

Falconer
Kapjátok be... 😄

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Dying Soul
10 perc ^^

bmffm856
én dc-rõl szedtem...talán érdemes...de ahogy látom már próbálod...nekem úgy 3/4 óra alatt lejött...

Dying Soul
LÁL, nekem 230al "csorgott" le.

Falconer
Nálam qrva lassan jön a torrenten, használhatatlan. A dcröl meg lejött eddig 2szám.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Most szedem remélem nem lesz csalódás ahogy az eddigiek sem voltak

Falconer
Qrva vicces vagy. Pl ha olyan cuccot akarok, amit Mo.-n nem forgalmaznak? És nincsen mittoménmilyen kártyám?

fifi
a "lemezbolt" nevût

Falconer
Most hogy megszünt a winmx, melyik programot érdemes használni?

bmffm856

úúúúú bakkker....😊...nagyon durván jó ez a rosenrot...nem okoztak a fiúk csalódást...:d...azt viszont nem tudom eldönteni, melyik a legjobb szám...de mindenkinek ajánlom...😄

Falconer
Király, nekem is meg kéne szereznem.

Dying Soul
Most hallgatom már a teljes Rosenrotot. Érdekes..

Falconer
Az fasza lesz, várom már nagyon. Amugy meg kéne ide vmi banner féle nem?

apocalypse0
16 nap múlva jelenik meg a Rosenrot!

apocalypse

Dying Soul
Tényleg kellemes. Az a "dünámít" a csúcs.

apocalypse0
A benzin?...
FASZA!!

Ich brauche Zeit, kein Heroin
kein Alkohol, kein Nikotin
Brauch keine Hilfe, kein Koffein
doch Dynamit und Terpentin
Ich brauche Öl für Gasolin
explosiv wie Kerosin
mit viel Oktan und frei von Blei
einen Kraftstoff wie Benzin

Brauch keinen Freund, kein Kokain
Brauch weder Arzt noch Medizin
Brauch keine Frau, nur Vaselin
etwas Nitroglyzerin
Ich brauche Geld für Gasolin
explosiv wie Kerosin
mit viel Oktan und frei von Blei
einen Kraftstoff wie Benzin

Gib mir Benzin

Es fließt durch meine Venen
Es schläft in meinen Tränen
Es läuft mir aus den Ohren
Herz und Nieren sind Motoren

Benzin

Willst du dich von etwas trennen
dann musst du es verbrennen
Willst du es nie wieder sehen
lass es schwimmen in Benzin

Ich brauch Benzin

Gib mir Benzin

apocalypse

Amse
nekem 1 rammstein szám sem tetszik szal biztos jó, mert ez sem tetszik😄
csak havernak leszedtem

bmffm856
még én sem...de asszem most elkezdem...😄

Dying Soul
Benzin milyen? Nem szedtem még le.

bmffm856
igen...mostmár a címét is lehet tudni...11 szám lesz rajta, mint mindegyik ramms+ein stúdióalbumon...és a címe Rosenrot lesz...október 28-án jelenik meg, és elõfutárként már egy maxicd kapható a boltokban Benzin címmel...itttalálható róla infó...

hello...peti.

Falconer
Éjen! Várjuk!

Száksz. Ezt a másik Rammsteines topikba szántam.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

apocalypse0
JÖN AZ ÚJ STÚDIÓ ALBUM!!!
szeptemberben kiadják az új albumukat!
A Reise Reise stílusában.
(ha jól tudom, azokat a számokat teszik fel rá, amik a reise reise-re nem fértek rá)

éljen a Rammstein

apocalypse

Amikor kövér degenerált marháknak öltöznek, és úgy zenélnek? :-)

elég beteg az új klipjük 😊 a keine lust..
látta valaki?

__|__ ________(*)________

tudtuk, ott is voltunk.
:-)

ha valaki nem tudná, holnap a BSben rammstein + apocaliptika

😄DDDD

PResident Evil
spam 😄

lehet

pedig olyan jók voltak azok a 99es hozzászolások 😊

Amerika rulz!

köszi