Paintball
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
Látom eléggé pang a fórum de megkérdezném: mennyi lõszert szoktatok kilõni egy játék során? Bátyám azt mondta, olyan 1000db körül... de sztem az rohadt sok...
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
Eddig igazából csak 1x paintballoztam és nagyon megtetszett. Nemsokára gyakori paintballozást tervezek és egy kis pénzhez jutok, szóval körülnéztem 1 marker után. Szerintetek ez megéri: http://sebaraya.com/product_info.php?cPath=17&products_id=35
Nekem elsõ utánanézésre nagyon megtetszett. A kérdés, hogy kezdõ paintballosnak ajánlanátok-e?
REAL MADRID
ertheto voltam?
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
Köszi!
Valaki tudna nekem segíteni? Teljesen kezdõ vagyok paintball ügyben!
Belülrõl befújod a lencsét és hagyod megszáradni.
www.paintball-allstar.hu
No mindegy, próbáld ki és majd meséld el, hogy milyen volt 40C-fokos lencsével játszani. 😄
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
nem is tudtam hogy megint életre kellt a topik (igaz pár hónapja már de nem nagyon figyeltem)
lenne egy kérdésem: tekintve hogy nemsokára megyek majd játszani és az elõzõ játékom alatt iszonyúan bepárásodott a maszkom (saját) és nincs benne thermo lencse de nincs is pénzem rá, ezért szeretnélek titeket megkérni hogy légyszives adjatok tanácsokat a párásodás ellen. Igazábol az elsõ pár kör alatt még elviselhetõ de a nap végére már 2 perc alatt bepárásodik és olyan szinten hogy nem lehet átlátni rajta :S
Fritz: állat a videó, egy ilyen scenarion szívesen részt vennék, persze sajna szigorúan Bp körzetében :S
Kingmann Spyder Mr2 eladó
« Dátum: Jlius 20, 2008, 04:06:37 »
--------------------------------------------------------------------------------
Kingmann Spyder MR2 válltámaszos taktikai marker eladó,ok egyszerû, kész az x7-esem😄 kb 20x hasznalt , MINDEN JATEK UTAN szejjel szedve kipucolva, karbantartva, "Extrak" plussz golyo akaszto es tomites keszlet, akksi tolto a markerhez, 12" gyari cso, E-grip, 22bps, View Loader Revolution Tripod Tar, 2db vadiuj 9v-os elemmel(a markerhez is adok eggyet)
Arak:
marker+tar 50ezer (ujonnan 50 csak a marker)
HA, elmegy tar nelkul a marker akkor a tar kulon 10ezer (DE CSAK HA A MARKER KULON ELMENT)
csak a marker: 40ezer
mamba: 9000
mamba+tar+marker: 58ezer
az arak tajekoztato jelleguek, alkudni szabad, megtekintheto es kiprobalhato Szekesfehervar es a Velencei to kornyeke
A golyók csupán azért nem szorulnak be, mert a tár kivezetõ csövének átmérõje hangyánival nagyobb, mint a skulo.
Említetted a különleges tárkialakítást ami megakadályozza a golyók beszorulását. Errõl tudnál még írni réshzleteiben egy keveset. Netán tudsz mutatni róla képet vagy rajzot?
Persze csak ha nem nagy fáradság.
Elõre is köszönöm szépen!
Még laikus vagyok a témában, de már régóta foglalkoztat a paintball tárak mûködése.
Az ugye teljesen világos, hogy maga a tár egy tartály tele golyóvól, az alján pedig egy megközelítõleg olyan belsõ átmérõjû csõ, mint maga a lövedék. Arra lennék kíváncsi hogy hogyan oldották meg a gyártók, hogy a golyók egyesével soroljanak be a csõbe megakadás nélkül (értem ezalatt azt, hogy két három golyó képes lehet olyan formációt felvenni a tár kivezetõ csövének belsõ nyílásánál, hogy egyikük sem jut a csõbe, viszont nem is engednek más golyót sem a csõbe jutni, ezzel elzárva a nyílást), vagyis hogy folyamatos legyen a lõszerellátás.
Sajnos még szétszedve egyet sem láttam, illetve nem találta rajzot sem a mûködést illetõleg, ezért fordulok most hozzátok segítségért.
Hogyha nagyvonalakban elmegyaráznátok a dolgot, esetleg ha valaki tudna nekem küldeni egy képet vagy csak egy egyszerû rajzot a dologról, azért nagyon hálás lennék!
Elõre is köszönöm a segítséget!
Üdvözlettel,
Ádám
www.paintball-allstar.hu
www.paintball-allstar.hu [email protected]
www.paintball-allstar.hu