Paintball

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Nyitottunk egy pályát a XXII. kerületben a 87-es busz végállomásánál.
Egyenlõre saját felszereléssel tudjátok használni.
Levegõ,co2,festékgolyó van.
Nyitási akció: 2000 Ft/fõ

06 70 302 0442
www.pballstar.atw.hu

www.paintball-allstar.hu

Kingmann Spyder MR2 Valtamaszos taktikai markerelado, ok egyszeru, kesz az x7-esem😄 vegre😛 kb 15x hasznalt 3000loves volt vele leadva , MINDEN JATEK UTAN szejjel szedve kipucolva karbantartva, vadonat uj golyo akasztoval (kurva nehez beszerezni)ajandek plussz golyo akaszto es tomites keszlet, akksi tolto a markerhez, 12" gyari cso, E-grip, 22bps, View Loader Revolution Tripod Tar, 2db vadiuj 9v-os elemmel(a markerhez is adok eggyet), plussz igeny eseten egy 2x hasznalt tehat vadiuj mamba

Arak:

marker+tar 50ezer (ujonnan 50 csak a marker)
HA, elmegy tar nelkul a marker akkor a tar kulon 10ezer (DE CSAK HA A MARKER KULON ELMENT)
csak a marker: 40
mamba: 9500
mamba+tar+marker: 59ezer
A FELSZERELES ELKELT!!!
Eladó egy teljesen új Tippmann A5 Rap4 Krinkov paintball felszerelés!!!
A felszerelés külön-külön is megvásárolható.
Tartozékok:

-Tippmann a5 Rap4 Krinkov marker E-grip-el ,cyclon tárral : 110000 Ft
- Krinkov fa elõagy : 12500 Ft
-Gyári 8"os csõ
-Flatline csõ : 10000 Ft
-J&J Ceramic 16”-os csõ : 7000 Ft
- Csõzsák ,csõkihúzó
-Tippmann kihúzható váltámasz : 10000 Ft
-V-Force armour maszk : 4000 Ft
-Tippmann x7-es 200-as tár
-Extreme Rage fegyvertáska : 3000 Ft
-Extreme Rage 6+1 palack és tube tartó : 3000 Ft
-6db Extreme Rage tube :500 Ft /db
-20 oz co2 palack : 5000 Ft
-Dupla ujjas elsütõ : 3000 Ft
-Mamba : 7000 Ft
-Javitókészlet

A felszerelés egyben : 162000 Ft érd.: 0620 5262033
Sziasztok!!!
Elado egy zsir uj pb.cucc ,Tippmann a5 markerrel.
tartozékai:

-Tippmann a5 marker
-Tippmann a5 E-grip System (beszerelve)
-Tippmann a5 Cyclone Feed System (beszerelve)
-Gyári 8.5”-os csõ
-Flatline csõ
-Mindkét csõhöz csõzsák és csõkihúzó
-Tippmann kihúzható váltámasz
-V-Force armour maszk
-Tippmann x7-es 200-as tár
-Extreme Rage fegyvertáska
-Extreme Rage 6+1 palack és tube tartó
-6db Extreme Rage tube
-20 oz co2 palack
-Dupla ujjas elsütõ
-Mamba
-Javitókészlet

Kepet tudok kuldeni!!
Ára: 120000 Ft érd: 06205262033
Végre vakáció ez 2-t jelent itt a nyár és itt a paintball😄

Nézzetek fel honlapunkra 😊 Még fejlesztés alatt ár, de nagyon jó áron tudunk fegyvereket szerezni közvetlen a gyártótól!

http://www.paintwarshop.work.hu/

Hello írtam e-mailt majd nézd meg ha van idõd hello.

rol33NDo
Sziasztok!

paintball csapatot toborzunk budapest közeliek elõnyben!
Június végén vásároljuk meg a fegyvereket. Taktikai pintball markerek nagyon jó áron a gyártótól! (tippmann, spyder, stb.)
Akit érdekel az írjon ide: [email protected]

Sziasztok!

Június közepén indul a pályánk Budapest mellett, a 87 busz végállomásánál (volt Mechanika mûvek területén).

Van ott 4 db épület összesen 3300 m2, és közöttük 6600 m2 zöld terület.
Fénykép, weboldal és bérelhetõ felszerelés csak júliustól lesz, de addig saját felszereléssel korlátlanul használható.
Levegõ, co2, és golyó már elérhetõ a helyszínen (golyó 4-5 Ft/db).
Pályadizájn gõzerõvel készül, merthogy próbálunk új izgalmakat vinni a játékba, de azt késõbb fogjuk csak leleplezni.

3000 Ft/fõ

www.paintball-allstar.hu

Barni
Ide is érdemes pillantást vetni:

tipikus LIVE QUAKE oldal 😊

www.fraglimit.hu

Avanti Italia!

*** Paintball éjjel-nappal ***
Izgalom, adrenalin, jókedv, hihetetlen élmények!! Ez a Paintball!! Ez az, amit nyújtani tudunk Neked/Nektek!
Vállaljuk kisebb-nagyobb csoportok, csapatok, baráti társaságok játszatását, céges paintball bulik rendezését! Nagyobb létszám esetén kedvezményeket tudunk biztosítani!
Hétköznap vagy hétvégén? Délelõtt vagy délután érsz rá? Vagy netán extrém vagy és éjjel, vak sötétben akarsz játszani? Ami mellesleg nagy buli? <#crazya> Semmi gond! Mi mindig a rendelkezésedre állunk!
Vedd fel velünk a kapcsolatot és egyeztess idõpontot!!
További opcionális lehetõségek: ebéd/vacsora készítése, távolsági busz igénylése az oda és visszautazáshoz, kitelepülés, paintball pálya építés, versenyek - bajnokságok levezetése, továbbá bármilyen igényt kielégítünk, csupán megbeszélés kérdése <#awink>

"Paintballozz! Ne háborúzz!"
ALBA Paintball Team
www.albapaintball.hu

nah, megvan minden cucc, MR2 lett a vége, elektromos tárral és komplett szervíz hátérrel egy 3x használtat sikerült vennem (egy kedves barátomé és leendõ csapat társam tartalék fegyója volt x7 mellé) cakli pakli induló cumót megúsztam 170bol, ebben van mamba tubeok, tube tartós taktikai mellény, 2 váltás gyakorló, 2db 12-es palack, maszk, protektoros kesztyû, jó minõségû térd meg könyökvédõ, meg egy dzsungel kalap😛 ja meg a marker tárral, új akkukkal, tartalék szerszám meg tömítés készlettel😊 Na de amiért megint itt olálkodom, ötleteket várnék honnan lehet military tuningokat beszerezni hozzá, Magyaro. USA. Anglia játszik, innen pikk pakk hazakuldetek akármit, PAYPAL meg van ha fizetni kell
Jah és azt a csövet amire gondoltál sztem mambának hívják ami összeköti a palackot a fegyóval😄 az 9500-10000ft között van/MO-n amerikában az is 4-5ezer.........hát ez van sz***ok vagyunk
Hello van youtubeon 1haverom😄 aki tipman fegyókat alakít át otthoni módszerekkel belinkelem hátha érdekel valakit😄õ lenne
SG rock
kisebb képet nem tudtál volna?😄

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Paintball marker eladó!
1x használt Tippmann 98 Custom (Rental) csomag eladó, hibátlan szép állapotban, dobozzal, számlával, hordtáskával. A csomag tartalma: - 1 Tippman 98 Custom Black Marker - 1 VL Flip Top Hopper 200-s tár - Maxs 12OZ CO Palack ON/OFF szelep (nem volt használva) - Extra erõs!!! Extra: Vörös leddel mûködõ fegyverre szerelhetõ célzó. + 1000db fesék lõszer, Tippman csõ zsák, csõ tisztitó,szerszámok. Irányár: 60,000 Ft
Mindenképpen olyan marker kell, amit egyhamar nem akarok majd lecserélni! 😄 A Proto Rail tetszik külsõre, számomra a fogása is jó, hallottam róla dicséretet, viszont rosszat is...

Még akkor palack is kellene. Érdemesebb kevlárt venni, vagy az alu palack is elég lesz? Merthogy azzal kevesebbet lehet lõni, ezt jól tudom?

Jah, meg tár is... azok fajtáit és tulajdonságait egyáltalán nem ismerem. :$

Hogy mennyit akarok rákölteni? Inkább mennyit tudok! 😊) Jó volna 100ból megoldani.

hello mindenkinek, fogjuk rá még kezdo paintballos vagyok, de elértem arra a szintre hogy saját marker után nézzek, az álom az egy Tippmann x7 lenne váltámasszal, övvel, csöves tartállyal meg egy red dottal és távcsovel de azt majd kicsit késobb😊 amit most kinéztem az egy Spyder MR1 vagy e-MR1/MR2 lenne mindenképp váltámasszal és csöves övön elhelyezett CO-val, fontos lenne a CO mert ahol játszunk ott ez van és nem szeretnék külön tartályal szarakodni hanem azt "bérelném" mindig, maszk sem fontos saját az is van mindenhol😊 tengerentúli árakat néztem, nevetséges, postával mr1 itthon van 35 ezerbol 1db 12oz-os CO val maszkal, CO csovel, taktikai övvel, loszer tartokkal, de én mégis jobban preferálnám a hazai beszerzést újonnan, csak sehol nem lelek😊 azért is nézegegttem ezt a tipust mert láttam hogy egész jó military modding készleteg vannak hozzá és pl pofás M4 replica építheto belole😉 nade a kérdéseim mr1 és mr2vel kapcs:

szerelék sín van e rajtuk? mr1 ejto táras , átalakítható elektromos kényszer tárazásosra?(jobb ha oldalt van a tár, egyszerubb a célzás😊 meg ugye a sorozat )hol a francba lehet itthon beszerezni oket, és a nagy öregek ajálják e félkezdo félhobby játékosnak??(ez annyi hogy havi 1x 2x max 6-700 lövés elpuffogtatása baráti körben)kesobb esetleg valami csapathoz verodés😉

ui: e-mr1 mr2 jobban preferálva, és joinpaintballnal láttam de 50e egy csupasz mr1-ert nekem eros😞 vagy ha van valakinek kontakt külfoldi beszerzéshez, mert ebay tele van csak eggyik seller sem szállít magyar foldre (UK még szóba johet onnan haza hozzák nekem😊 )

válaszokat köszi
0Fritz0
A fõ kérdés inkább az, hogy mennyit is akarsz rákölteni. 😊
A Proto Rail 60-65K környékén mozog.
A Ramping-al nem lesz gond, kicsit gyakorolni kell.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Az slg e-grippes...

Eladó: Angel LCD Fly 14" infiniti csõvel, töltõvel, kezelési útmutató 😊
Képet küldök, érdeklõdésre! Irányár: 60.000Ft

[email protected]
vagy msn: [email protected]
Thx! A Dye markereket nem ismerem, Proto-k közül a Rail ismerõs, egyszer kölcsön kaptam... szenvedtem a ramping móddal. :$ vhogy nem akart beindulni... XD gondolom gyakorlás kérdése. Neked van tapasztalatod elektromos markerekkel? A Proto SLG szolenoidos, vagy nem?

SG rock
elektromos dye vagy proto markerek után érdeklõdj

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Spider Sonix

Nos az sokat segítene ha leírnád most milyen fegyvered van...
Sziasztok! Ötleteket szeretnék gyûjteni nálam okosabbaktól! 😊) Jelenleg félautomata markerem van, de nagyon lassúnak találom. Gyorsabb fegyverre van szükségem. Még nem gondolokodom versenyzésben, mert nagyon kezdõ vagyok, viszont nem is vagyok "kommandós" típus. Szerintetek milyen markerek lehetnek megfelelõek számomra?

SG rock
nm

Kössz
SG rock
itt felveheted az eladót msn-en és kérdezhetsz tõle! címe: [email protected]

SG rock
Itt találsz mindenfélét, itt van golyóár is. De hozzáteszem minden kartonban 2000db golyó van 500as csomagolással. Meg ha csak karton ára van akkor ki tudod számolni a darabárat<#vigyor0>

Ám erre én is kíváncsi lennék mert neten(magyar boltok weboldalán)nem naon lehet találni lõszert se kartonra se darabra pár linket megköszönnék😄
SG rock
én JT Alpha golyóval toltam, nagyon jó golyó szerintem! És 3.30 Ft/db

Jaja 10ft, az még nem vészes, csak láttam neten 4ft-osat is aztán elgondolkdik a magyar ember ugye... 😊De hát elsõ az etikett.
Hát igen ott bérelt fegyverrel biztos nemengedik a saját lõszert.ez a nagyhelyzet........de végülis én már játszottam 15 meg 17ft/db golyós díjjal tehát 😄és általában ilyen helyeken 10ft körül van a golyó darabja
Aha értem, azért kérdezem. Tehát bérelt markerrel semmi képp sem, csak saját marker+saját gyolyó estleg, ugye?
Nem szeretnék nagyon bunkóskodni, úgyhogy akkor inkább veszek ott.
Köszi a választ! 😊
SG rock
nem etikus egyáltalán :9 de ha lebeszéled az ottaniakkal akkor tesznek kivételt és ált akkor a pályadíjat megemelik. de ha jófejek engednek saját golyóval. ja és még hozzá kell tennem csak akkor van esélyed ha van saját markered!!!

Heló!
Azt kérdezném, hogy játszóhelyre saját töltényt bevinni mennyire etikus Paintballos berkekben? Mert még nagyon kezdõ vagyok és érdekelne mi az általános szokás. Ki hogy csinálja? Mindeki a helyszínen vesz?
Üdv
Köszönöm!!!<#taps><#taps><#wink><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>
0Fritz0
2000 db van benne.
Pontosabban: négy 500-as csomagot tartalmaz.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

a link lemaradtbocsesz
Hello egy ilyen kartonban hány golyó van vagyis a többjében általában?
Tudtommal be kell méretni a markert.+vám köteles bõvebben itt

0Fritz0
Nem feltétlenül olcsóbb a tengerentúli vásárlás a szállítási költség és a vám miatt. (A költségeket az adott üzlet oldalán szokták feltüntetni)
A garancia is problémásabb lehet, bár ez a gyártó és az esetleges hazai disztribútor/szerviz függvényében változhat.
Érdemes még a német webshop-okban is körülnézni, hátha…
Beméretni bárhol tudod, ahol van chrono. Játszóhelyeken szokott lenni, ingyen megmérik a lövedék sebességét.
Engedély nem kell hozzá, de pl. összeszerelt flintával ne császkálj az utcán, mert csakis az erre kijelölt magánterületen használható.

Szeva miki jajaja eladóm mert motorra kell a lové!
Paintball Marker tulajdonosok!
Mivel majdnem mindenhova kötelezõ a csõzsák használata,sasját gyártmányú csõzsákot adok ha gondolja az elsõ embernek ingyen😄képet késõbb rakok fel
SG rock
Csá! Miklós vok 😊(budatétény barlang) ph: Zer G. mivan megvetted és már elis adod?😄

MÁJUS 2 - 3. RATATA PAINTBALL SZÜLINAP TATABÁNYÁN AZ ALSÓGALLAI SPORTTELEPEN!!!

Program mindkét napon:
9:00 - 12:00 4 fõs csapatok házibajnoksága (jelentkezni lehet mailben csapatnévvel, elérhetõséggel)
12:00 - 19:00 Bárki játszhat (4 a 4 ellen) az elkerített AIRBALL SPEED vagyis lufis versenypályán.

Nevezési határidõ a házibajnokságra április 30. és maximum 6 csapat nevezését fogadjuk el! Jelentkezz idõben!
Korlátozások: 290 fps, semi auto üzemmód, tár + 1 csõ / meccs

Csapattagoknak 2500 Ft a beugró egész napra és megengedett az egyéni lõszerhozatal.

Külsõsöknek nincs alapdíj, így csak a lõszert kell fizetniük, és mi minden felszerelést biztosítunk.

Bõvebb info a honlapunkon! http://ratata.uw.hu
az az vegyél fel és megbeszéljük! 😊😊😊
Paintball marker eladó ha érdekell msn: [email protected]
Fegyvél fel és megbeszéljük!!!