Windows 98 Hun SE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
powertoy nevû MS es progival tudod letiltani a bejelentkezõ képernyõt ( vagyis automatikus bejelentkezést megadni ), de hogyha nincs hálózat, akkor alapból nem is kínálja fel.
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
Nem tudom, hogy tudtok-e nekem segíteni!A problémám: újratelepítés volt egy gépen, felnyomtuk a win98 Se-t.Betöltõdés közben mindig kiír 3 hiányzó fájlt: vnetsup.vxd, vredir.vxd, dfs.vxd és csak gombnyomásra engedi tovább, valamint a windows indulásánál egy hibaüzenet panellel nyit az msnp32.dll dinamikus csatolású könyvtárat hiányolja! Netezni nem használjuk a gépet csak gagyi játékokat futtatunk rajta, de nagyon idegesítõ a dolog.
Hogyan lehet kikapcsolni a "bejelentkezõ képernyõ"-t ahol be kéne adni a jelszót (merthogy az nincs és fölösleges).
Köszi
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Mi lehet a gond?
Nem ír ki semmit sem, mikor megfagy? Egyszerûen befagy a kép, és ennyi?
van egy gép, Pentium II, 64MB RAM,
szépen megy rajta a Windows 98, de ha felteszem helyette a WIN98SE-t, max 20 percig bírja lefagyás nélkül. Próbáltam többször is, frissitve, ujraformázva, nem segít.
A napokban mivel a gépen e-banking kellene, rátettem a Win 2000-t, ahol mindent szépen felinstaláltam, de ott is jelentkezik a fagyás 10-20 percenként.
Hardver hiba lehet?
Ha a win98-t inditom, semmi gáz. De az e-bankingnek minimum win98 se kell.
Megoldás: ?????
Ha valaki tudja irjon, vagy címem: [email protected]
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Amúgy én LAMP(linux-apache-mysql-php) párti vagyok.
Persze csak ilyen kicsi otthonira gondoltam, egy viszonylag gyenge P1es gépre...
És ha igen akkor hogyan/mivel?
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Egy régi gépbe beraktam egy NVIDIA driverü VGAt és azt írja ki a DRIVER feltelepítése után, hogy RUNDLL32 Error. Az eszköz nem tudja használni a c:.dll fájlt! A Fájl létezik a VGA jó, mert garis és a boltban cserélgettük, egyik új VGA val sem ment! Oprendszer 98. Win 2000 prof nál, kékhalál az indulásnál! XPvel megy! De mivel P2 így azt nem nagyon akarom hassználni!
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Van egy gondom! Az Alcohol 120% ot vagy Deamon Tools-t hogyan lehet feltelepíteni Win 98 alá?
Deamon nál Fatal error a hiba üzenet! (A fájl sérülésmentes, mert uan arról CD rõl másik gépre simán felment!)
Az Alcohol pedig keresi az MSCDEX ez! Azt tudoim, hogy a DOSos CD felismerõ az a prg, de csak van vmi megoldás! Nem?
PLS HELP!<#worship>#worship>
nem ikonváltoztatásra gondolok, hanem az asztal szerkezetére, szineire, felépítésére. mert már eléggé meguntam azokat, amik a megjelenítés menüpont alatt vannak alapból benne :(
felaraktam a win98se-t és elsö indulás után is nagyon nagy volt a szorás, semmi progi nem ment még (2 és 30 % között ugrált).
Valszeg xp lészen ha ez a bibi:/
a word is manapság P4 es gépeket kíván, mert nem bírják a nyomik optimalizálni a kódot, és minden csicsere szart beleraknak. ugyan ez van a net böngészõkkel is.. teleszemetelik a memóriát. nem bírják normális módon kezelni dinamikusan a memóriát, memória csorgást én is tapasztaltam.
XP alatt ez kevésbé jellemzõ.
*hihi ** *
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Na szal......
Lenni egy vadiuj gép, összerakva (plussz egy régi 20as vinyo bele),WIN98 SE fel stbstb......... és, tegnap csak felraktam a winram turbo-t és az jelezte hogy a processzor kihasználtság 1 és 45 % között ugrál, 30-50 perc után meg majdnem 80% ( Chaintek alaplap+AMD2400+ a gép és 512 MB ram)és ment a net,irc,dc++, ennyi.
Elöször azt hittem hogy tul van melegedve ( igaz a hömérsékletét nemtom megnézni), és kiprobáltam 8 ora pihike után, de ugyanaz: egyböl ugrál 1-30-40-%-ra.
Valakinek ötlete?? :)
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

én azzal kezdtem a szelidítését hogy minden nézetet átállítottam olyan w98 asra.
*hihi ** *
Lehet, hogy még megbánom, de már meguntam a 98-at!
viszont hogyha igaz, akkor meg az ntfs-bõl válaszd le az összes szabad helyet, az átméretezés is adatvesztés nélkül csinálható, az új partíció legyen fat32, és idá áthúzol pár dolgot, és szépen ezt folytatod :)
Persze hogyha csak néhány száz mega helyed van, lehet hogy nem érdemes ezzel játszanod.
*hihi ** *
*hihi ** *
Szóval az ASUS CD-ROM volt a ludas.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Mindezt WinME-vel, de ez asszem indifferens.
(Azért hazaviszem a memtest86-ot is, hogy nem-e a memóriával van gond. Ártani nem használ. ;))
Nem elég a biosból letiltani...
A másik meg hogy mit csináljak a vinyóval hogy na fagyjon le a win??
Ha csökkentett módban indítom akkor betöltõdik úgy is hogy a második vinyó a gépben van, és onnan el is érem a partícíókat!
Hajrá Dózsa György!
Idönként megáll a adsl honlapbetöltés, és tudom hogy valamit be lehet állitani ez ellen csak elfelejtettem:(
Ha esetleg tudná valaki és részletesen leirná azt megköszöném, byez
nem nekem kelett hanem egy haveromnak,de nagyon koszonom!

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
a logow.sys meg a C:\windows ba és rejtett :]
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
Semmivel sem, csak a win mappában van logow.sys meg egy másik de azokat sose mutatja nekem a gép ( mármint a " a windows most kilép" meg a " most már kikapcsolhatja a gépet").
ha tudna valaki segiteni ,megkopszonnvan e olyan a win98-ban hogy "tavoli asztal" vagy "tavoli asztalkapcsolat"es hol talalom meg ha van ilyen?
koszi sziasztok