Windows 98 Hun SE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem kérdeztél hülyesget...
Na szal' a file logo.sys néven van a C:\ gyökérkönyvtárban.
Ezt megnyitod a paint-tel, és átszerkeszted.
Ha megvagy csak simán elmented rá a másikra.
Ja és itt a kedvenc animált indító logom letöltõhelye:
Logo.sys;)
Ezt csomagold ki, nevezd át a xy.sys fájlt logo.sys-re, és másold a C-be.
Mit kell beírni windows indítólemezen hogy behozza azt apartíciómódosító vackot? /sürgõs/
Hogyan lehet kicserélni a boot képernyöt a 98se-ben?
Mire kell átnevezni a képet, és hova kell berakni?
Elöre is köszi.
És mind1 hogy jpg. vagy bmp?
A memória volt az elsõ tippem és egy 512-es "Rambo"-val, illetve egy 256-os Samsung-gal is kipróbáltam! Ugyan az a jelenség! :(
Esetleg valaki még, szívesen veszem a javaslatokat, mert nem tudhat valaki mindent, pláne ha én vagyok az! :)
Ilyen gondja van a Win98SE-nek:
"Hiba:06, keletkezett: 0028:00000017_ _ _ VxD. Hívás helye:0028:C004BC8E
VFAT(01)+00009CB6 VxD. Valószínûleg folytathatja......."
A winyót újrapartícionáltam és formáztam, de 1-2 nap után újra csinálja! Mi
a piccsa gondja lehet? Lövésem nincs már!
Köszi!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Sürgõs lenne! Elõre is köszi!
mikroszoft tudásbázisában találtam ezt.
ha lefagy a windowsUpdate(próbáld meg), akkor a VM is elszállt.
ja és a teljes IE újratelepítés sem fog használni!!
A 98 frissítéssel a 98 kezelni tudja rendesen a digitális fényképezõ gépet, mert nem lesz hozzá driver.
Arra gondolok, hogy mûködhet-e a 98 úgy kezeli az USB kamerát, hogy magától felismeri mint háttértárat?????
Ugyanazt írja ki: USB MASS STORAGE DEVICE
De én már feladtam (vagy man valami ötleted?)
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
elõször is egyetlen egy fórumon sem tudtak segíteni(ahol próbálkoztam), aztán a microsoft támogatását ától-zéig átböngésztem, de ott sem volt semmi segítség. Nálam így oldódott meg:
1. fel kell telepíteni a sun java konzolt
innen
2. az eszközök - internetbeállítások - speciális fül alatt be kell pipálni az <Use java applet> beállítást.
elméletileg ennyi, nálam még a java konzol telepítésekor hibát jelzett, majd kilépett. Ha neked is elõjön ez a probléma, akkor jelezd, mert arra is van megoldásom.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
:-((((
Egyébként köszi!
[email protected]
[email protected]
Elõre is köszi.
Hogyan tudnám feltelepíteni a szükséges drivert a gépre (megbontani nem lehet, és csak 1 floppy drive van benne)?
Amit keres: USB MASS STORAGE DEVICE
Ha valaki tudna nekem 98-alá olyan kiegészítõt, ami lehetõvéá teszi, hogy felismerje az msi kiterjesztésû fájlokat, nagyon jó lenne.
Köszke!
Eddig ezt nem csinálta.
Win98-om van.
nemreg huztam ujra ezt a nyuves windows-t, tobbek kozott azert mert az alabbi hiba ismetelten elojott (anno egy format+reinstall segitett a dolgon)
berakok neki egy cd-t es abban a pillanatban ahogy felporgeti, ujraindul a gep
eloszor hw hibara gondoltam, aztan egyszer csak elboffentett egy olyat, hogy 'Windows vedelmi hiba' meg hogy ujra kell inditani a gepet
ha valaki tudja a megoldast, plz ne fogja vissza magat
elore is kosz
Indulásnál ezt írja ki a gépem.
Iosz eszköz inicializálása során windows védelmi hiba, indítsa újra a számítógépet.
Mi lehet a hiba??
Ha újraindítom akkor az indító menübõl ki kell választanom a normál módot és úgy beindul.
Win 98se- van fenn, próbáltam már formattálással, a partíciók újra létrehozásával, de mindig ez a hiba.
Ha a win 95-öt teszem fel akkor semmi baj beindul rendesen, csak a win 95 szerintem már eléggé elavult program, és nem is mûködnek vele a dolgaim.
2db ram van a gépben egy 100Mhz-es 64mb-os és egy 133Mhz-es 256mb-os.
Van hálókártya is de csak dísznek, mert nem használom, és nincs is felinstallálva.
De itt nézz körül: http://www.design-kamin.de/winfuture/web/index.php?inhalt=run/downloads/downloads.show.php
Lenne nekem egy nagy problémám, mégpedig az hogy van egy 80gigás vinyom és szeretném ha win98SE alatt menne, de én ugy tudom, hogy a win98SE csa 60gigáig kezeli a vinyókat, azon fölül csak akkor ha egy patch-et felraksz, valaki megtudná nekem mondani hogy honnan lehet ezt a patch-et letölteni??
PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo
Pass: apollo
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.