TV kartya

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaSzKa
ilyen kártyát már távir-ral lehet kapni nálunk 6700Ft-ért nagyon jó vétel

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
valaki tudja hogy müködik a DVB-T digitális földközeli mûsorszórás
asszem a pinnacle 300i tud már ilyet
ezzel adnak ilyen antennát?
ezzel tudom fogni a Eurosportot (nincs kábeltv-nk)?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Crem

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Saját weboldalán fent van mindig az aktuálisan legfrisebb driver!

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Segítsetek!!! Pinnacle PCTV stereo kártyához 5.6 vagy 5.7-es driver kellene. Honnan tudnám letölteni? Köszi.
Hellosztok!!
Vettem egy Leadtek WinFast 2000 XP típusú tv-tunnert,amivel van egy kis gondom!
Rendesen fel van rakva hozzá minden van is vagy 25 csatornám tökéletes képpel és hanggal,nincs is velük gond.
VISZONT:
Az RTL Clubnak a képe szép, de a hangja csak sistergés...nem tok vele mit csinalni,már régiót is állitottam meg minden ,de semmi.
Nem tudna vki segiteni az ugyben hogy hogyan lehetne jobb a hangja az emlitett csatornának???!!!
PLS HELP....
Elõre is THX!

triAz^

Mostmár feladom.Ezek szerint BX440-el nem megy. A bios-ból pedig újabb nem készült.Jöhet aP4.
Azért mindenkinek köszönöm a segítséget.
stp4trick
Pinnacle pctv 110i problémája volna egy cimbinek. Nincs hang, vagy csak zúgás jön be. Tudom, hogyan sokan küszködnek vele hasonló problémák miatt, mi lehet a megoldás? Driver, progi? Akinek volt hasonló problémája és sikerült megoldást találni vagy 1xûen csak tudja a megoldást segítsen plíz! Köszi

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

admi
Nem véletlenül vettem USB-s tunert. Olyan kell nekem, amit a PC-mhez és a Laptopomhoz is tudok használni, még ha ez drágább is, mint egy kártya. Ezt az egyet kipróbáltam, nem tetszett, és a kedvem is elment az egésztõl. Az alapján, amit írtál, mindegyik USB-s tunerrel így fogok járni, ergo abszolut nem fogok semmilyen tunert venni.

Ki evett a nadrágomból? Ki ivott a cipőcskémből? Kialudt a villany!

a pip normális esetben gyakorlatilag 2 tunert jelent...
ezt néha lesporolják ugy, hogy a második kép max csak elõnéztre alkamas, vagy a teletextre...
mielött vki ilyen káértyára adná a fejét ennek célszerû utánnanézni a gyártó weblapján!
ha van vkinek ilyen kártyája az írhtan pár sort róla, érdekelne.... (elég ritka... még sima tv-kben is...)
vén pc nyúzóként most is azt vallom, hogy az egyszerû eszközökkel egyrészt kevesebb gond van, másrészt sokkal jobban ki lhet õket használni
nem érdemes nagy pénzeket feketetni betavagy csak jól csengõ cuccokba...
normál esetben amikor csak simán tv-t nézel vele PC-n un. overlay módban akkor ugyanakkora sebességet fog produkálni egy 300Mhz-s p2-esen mint egyx 3 Gh-z p4-n... egyszerûen azért, mert eza leképezési mód nem veszi igénybe a procit, a kép a pci sinekrõl "közvetlenül" kerül a videomemóriába
a proci csak akkor dolgozik vele, ha mintavételezést indít egy program (pl. felvételhez)
ez viszon alapból a tunerkártya típusátol is függ... képes kell hogy legyen ilyen overlay kép-leképezésre
az usb-s cuccoknál már más a helyzet... minden usb-s eszköz szoftver vezérelt, így maga az adatátvitel is lefoglal egy bizonyos cpu foglaltságot, ezért is nem túl szerencsés usb-s cucokkal fogallakozni... a másik ok a támogatottság, sokkal több progi készül pl. wdm-s driverekkel meghajtott tunerekhez mint usb-sekhez
bár már nem mai hozzászólás, de nem tom, hogy aktuális-e még, azért lenne egy tippem:
sok évvel ezelött léteztek olyan kártyák amelyek fentartott irq-t igényelnek, magyarán nem lehet közös megszakítást adni neki egy másik pc-ben lévõ alakatrésszel
ezt kb ugy kell elkpzelni, mintha 2 master-re állított winyot akarnál egy ide-kábelre kötni,az eredmény az lenne (esetek többségében) hogy a bios nem látná egyik meghajtót sem.
hasonó lehet az eset a legacy kártyák lásd fent) esetében is... sztem, ha van rá mód próbáld cserélgetni a slottokban a kártyákat (mindet amid van) így elképzelhetõ, hogy hajlandó lesz beüzemelni.
de az is lehet, h maga a kártya rossz, vagy az alaplap, vagy a biost kell frissíteni, vagy, vagy.... stb
Crem
Igen UPC-s.

Minden tökéletesen jön. (sajna a kódolt viszont elég sz@r) 😄DDD

Viszont nekem nem USB-s.

akinek winfast tv2000xp expert kártyája van az lécci irjon nekem privát üzenetet!

AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD

admi
Akkor a kártya jó kell hogy legyen. Én nem tudok erre válaszolni. Valami nagyon hasonló történik most velem memória ügyben, és fogalmam sincs mit csináljak... 😞

admi
Az én gépem egy leheletnyivel gyengébb, de még a játékokat is rendesen viszi. 2GHZ, 768 MB RAM, szóval valami nem stimmelt. Soha semmi nem tudta így legyengíteni, mint a Media Center. Lehet hogy azért, mert USB-s. Nem tudom. Amúgy minden csatornát rendesen vesz? UPC kábeled van?

Crem
hát nem vettem észre, de nekem egy 3Gigás procim van és 2GB gail ram...😊

P4-ben megy két típusban is.P3-Bx-el nem ment másik alaplapban sem.
admi
Köszi. Tényleg elég meggyõzõ képeket csinál.Már visszavittem és visszakaptam az árát. Neked nem lassítja le drasztikusan a gépedet a Media Center?

Crem
Nekem hasonló kártyám van. Pinnacle 310i. Volt elötte két másik, de messzemenõkig ez a legjobb. Mint minõségben, mint támogatottságban.
Igaz, hogy csak SP2 alatt fut, tehát amit halottál az nem teljesen igaz!
Lehetséges, hogy egy hibás darab került hozzád amit már javítottak, ezért tûnik használtnak.
Ilyen képet tud:

admi
és másik gépben is próbáltad?

Igen. Probáltam csak önmagában is. Miután a hozzáadott cd-ét felinstalláltam az XP beindulása után ezt a hibaüzenetet irja ki: ERROR:TV Tuner card initialization failed!
admi
próbáltad mindegyik pci slotban?

Sziasztok!
AVerTV GO 007 FM Plus TV tuner kártya.
Az a problémám, hogy az Abit be6-II alaplapom semmiképp nem ismeri fel a belehelyezett AVerTV GO 007 FM Plus TV tuner kártyát. Mi a probléma oka?
Mint multimédiás eszközt nem írja ki semelyik pci slot- ban! Mivel akadhat össze?
A probléma az hogy a gép bekapcsolása után lefutnak a tesztek majd kiírja az ezközöket. De a multimédiás ezkõzbõl kettõnek kellene szerepelnie. Ezzel szemben csak a hangkártya szerepel.INTEL P3 1000 Mhz. ABIT BE6-II 440BX chipset + HPT370 RAID CONTROLLER.Az oprendszer pedig XP.
Tudom sok lesz a kérdés... 😄
Leadtek Winfast Tv2000Xp expertnél a PIP funkció kimerül annyiban, hogy a már felvett anyagot nézhetem pipben, vagy én nem találtam meg azt a funkciót, hogy két élõ adás fusson PIP módban... ??

AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD

jah és még azt is jó lenne tudni, hogy hogyan lehet finomhangolni!!??
mert ha rámegyek egy csatornára, és rákattintok az edit gombra, akkor behozza, hogy hány hertzen is megy, át is tudom írni, csak épp nem változik semmi, ha az okéra kattintok, marad az eredeti frekvencia!

Hy!
na sikerült egypár dolgot megcsinálni, viszont még most is van vele gondom.
ha felvételt csinálok, kép az van, de nincs alatta hang! hogy kell beállítani, hogy hangot is vegyen?
Leadtek Winfast Tv2000Xp expert
meg van olyan oldal, ahol le van irva hogy a csatornák milyen frekvencián mennek? mert egypár csatornát nem talált meg, köztük rtl klub, viva stb..

admi
És azt is kérdezném, hogy milyet tv kártyát ajánlotok?

admi
Nekem is lenne pár kérdésem. Szóval már rég óta akarok egy TV tunert, leginkább USB 2.0-ásat. MA vettem egy Pinnacle PCTV 50e-t, de nem valami jó. Elõször is a csomagoláson, meg a tartozékkokn látszik, hogy ezt már vlaki használta, mert szöszö-hajas. A papír CD tok is gyûrött és a kinyitás nyomai is látszanak. Ok, gondoltam azért kipróbálom, mit tud. sanos egy adót sem talált meg, és a programban a sok lehetséges hardver között nem ajánlja fel az 50e típust. Szóval elég gagyi.

Hallottam, hogy a WinXP sp2 nagyon mostohán kezeli a TV tunereket. A kérdéesm az lenne, hogy ez okozza, vagy alapból ilyen kártyát sóznak az emberre 20E forintért?

Nekem expert van és bevállt!
Helló mindenki!

Van valakinek tapasztalata(jó és rossz is érdekelne) a következõ TV tuner kártyákkal:
Leadtek TV2000 Expert
Leadtek DV2000XP

Illetve érdemes-e kifizetni a 4000Ft-al többet a VD-ért?

Elõre is köszönöm.

Hy!
kaptam egy Leadtek Winfast Tv2000XP Expert típusú Tv-kártyát és lenne pár kérdésem!
az elsõ mindjárt az, hogy: ha elindítom, csak kék képernyõ jön be. megkerestetem vele a csatornákat, jó, csak párat hagy ki (2-3db), és a kép minõsége is jó. viszont ha kilépek belõle, akkor elfelejti a beállításait. ha visszalépek, megint csak kék képernyõ, és újra meg kell vele kerestetni a csatornákat. sorry a lámaságért, de nem értek én ehhez. persze még leirást sem kaptam hozzá, csak szlovákul... (ha még angol lenne)
a másik pedig az, hogy van egy mikrofonos fejhallgatóm, és ezt állandóan elállítja. ha egyszer elindítom a Winfast pvr progit, akkor a mikrofonomnak szevasz van... (meg elég halk a mikrofonom, hol lehetne ezen állítani?) vezérlõpult/hangoknál már próbáltam
ha pedig felvételt készítek, képet vesz fel, de hangot nem!! pls help, hogyan kell beállítani!
jah meg azt hol tudom megnézni, hogy melyik itt nálunk a legjobb beállítás? gondolok én itt arra hogy Pal-B, Pal-B/D, Pal-D...
thx

kovy79
iuVCR, nekem is ez volt fent a Pixelview kártyámhoz.
Nálam tökéletesen ment (a gyári progi tényleg egy rakás...)

2007: AeroCool Magic3D, Gigabyte GA-K8NF-9, A64 3700+, Zalman7700 ALCU, Sapphire X1950Pro, 2*1GB d43 400@500, LG H12N, kicsi Raptor, 0,5Tb WD, Leadtek TV Expert, 400W Chieftec, 19\'\' AOC

Willi Betz

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Willi Betz
Helló mindenkinek!
Van nekem egy mercury TV kártyám de mikor felakarok venni mûsort akkor csak 800mb körül vesz fel maximum és utána ezt a hibát írja ki:

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Szisztok.
Van egy pixel view playTV pro-m, Bt878 chippel. A gondom az hogy a gyárilag hozzá való programmal szemcsés a kép. Letöltöttem már sok programot,de eggyikkel se ment. Aztán nemrég hallottam van ez a Chris-TV nevü program. Letöltöttem,de mindig kifagy tõle az xp-m. Tuner hiba lehet? Vagy a program ilyen ócska? Valaki tud Bt878-ra valami tuner progit,ami szépképet ad?

gabber_saviola
nah most szedtem le a tuneremhez új zsír drivert megnézem van-e vmi javítás

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
hát az érdekes, mert nálam ilyen a szar

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

biomage
igen

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

biomage
ha kérsz még szart tudok rakni

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

gabber_saviola
és ez a jó???

biomage

gabber_saviola

gabber_saviola
az a gáz hogy az én képeim egy 881-es chippes tunerral készültel, és ennek nem olyan jó a képe mint a 878-nak, nincs hozzá jó driver még

gabber_saviola
aha

biomage
milyen csarornát szurjak be jót

gabber_saviola

biomage
ok

gabber_saviola
nyomsz még egy képet?

biomage
a szar csatorna