TV kartya

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
és ez a jó vagy ez a szar adás?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

biomage
kicsit megszabtam a képet

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

gabber_saviola
érdekes adás 😄

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

biomage

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

biomage
szevasztok
Nekem egy pinnacle pctv kártyám van és keresek dekodert amivel jól láthatom a
következö csatornákat A+ / HBO / MTV / Discovery SCI /

Tehát a tv kártyát kell összekötni a hk-val.

A hangkártyára.

gabesz752
Sziasztok. Vettem egy pctv stereo kártyát, de nem tudom, hogy hova kell kötni az audio kábelt.Így tv-nél nincs hangom. Nagyon fontos lenne. Elõre is köszi.

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

[Jakuza]
Azokat a kartyakon amiken a mar elavult BT8x8-as chipek vannak keruld el messzirol.
Hauppauge WinTV-PVR-150 egy turheto kartya korulbelul br: 20k az ara.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Sziasztok,segitseget kernek. Tv-kartyat szeretnek venni, csak nem tudom,hogy melyik erne meg. pinnacle,leadtek,winTV-pvr...lehetoleg 20eft alatt. koszi😊
Koppernikusz
"Short audio samples" a kulcs, cikk szerzõje szerint

[ helikopter ]

Koppernikusz
iuVCR beállítása hogy szinkronban maradjon a hang:

[ helikopter ]

francois
Lenne egy olyan kérdésem h az svideo kábel csak a képet viszi át a tv-re, de hangot mivel vagy hogyan lehet átnyomni a géprõl a tv-re?

Koppernikusz
Koppernikusz
0ppika
Lehet hogy kevés a rendelkezésre álló hely, vagy memória ...

http://epica.nl

sziasztok

vettem egy leadtek winfast tv usb II deluxe-t. az a bajom vele, hogy ha mentenek 8time shiftnel is), akkor behalasztja az egesz gepet. olyan mintha muvelne vmit, hang van is, kep nincs, a proci meg 100-on.

Joco

5.9

Neked is volt ilyen?

0ppika
Szerintem nem tudnak mit csinálni vele, gyárilag ilyen az összes, talán valami software hiba lehet ...
Esetleg próbáld meg másik verziójú driverrel.
Most melyik van fent?

Akkor vigyem vissza mert szar?

0ppika
Nálam is elõfordul néha, szvsz ez típushiba, néha a kép vált át fekete-fehérre, hasonló módon ...

XP-t használok.
Lehet hogy valakivel leszedetem és újra telepitetem.
Akkor minden kiderül.

Koppernikusz
ha bizonytalan vagy benne akkor teszteld meg jobban, hogy tudjál rá hivatkozni.
újabb kész linux disztibúciók alapból kezelik, ha azzal megnézed akkor driver hiba kizárva pl.
vagy másik oprendszert teszel fel ( pl. win 2000 et), és ott megnézed..
télleg, XP-t használsz?

[ helikopter ]

De igen , csak szerintem ki fognak találni valamit pl:semmi baja csak nem értek hozzá!
Vagy a nõk mit értenek hozzá stb...

Koppernikusz
cseréld vissza. már egy hónapja ez a gondod, nem?

[ helikopter ]

Sziasztok!
Vettem 1 pinnacle pctv stereo tv kártyát.
A baj az ha bekeacsolom akkkor 1-2 mp-re van hang utána néma lesz.
ha elkapcsolom 1 másik csatornára akkor már van hang.
Miért van ez? Idõzitett felvételnél így nincs hang😞(
Ja és ha kikapcsolom akkor még van hang,akkor azt csinálom , hogy még egyszer megnyitom és ujra lekapcsolom.
Kérlek benneteket segítsetek!
Köszi:
Réka!

Crazyn
nem tud vki linket a ChrisTv 4.5 pro töréséhez?

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

Ezt próbáld ki!10000ft a Digitalmind-nél!
Asus Silicon WDM video Capture
Király cucc!
Itt egy link róla!
Asus silicon WDM video capture card

nemcsakfeel
A pci - miatt nem szaggathatna, mivel a legtöbb tuner kártya pci-os.. ( kiv ugye a VGA + tuner párosítás )
Próbáld meg Win98 al, lehet hogy az xp annyira nem szereti. ( esetleg vmilyen komapktabb linuxot, amiben támogatják a tuner kártyát alapból pl. Uhu )

*hihi ** *

Gabesz amd64
Leadtek Tv2000

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Gabesz amd64
Routeren!

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

CLINT EASTWOOD9
Figyeljetek már, megint itt vagyok,
kérdeznék már pár dolgot.
Ti hogyan osztanátok szét az internetet több gép között , hálózati kártyás funkción kívül?
És TV kártyáról mi a véleményetek, milyet javasoltok, milyen márka, és melyik tud jó jelt összehozni?

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

Hello Mindenki!
Van egy ATI TV Wonder PCI-s tunerkártyám. WinXP alatt a következõ problémát nem sikerült eddig megoldanom:
folyamatosan kihagy a hang, mondhatjuk akadozik, szaggat a hangja,
kb 1 mp-ig szól, 1 mp-ig nem. Az ATI legfrissebb illesztõ drivereivel,
WinXP SP1-el, 2-vel és mindennel próbálkoztam már. Tudom már nem mai darab, de még úgy használnám. Kérlek, ha tudsz megoldást, várva várom.
FrezeR
és az mindegy hogy a bejövõ jel digitális? nem kell hozzá átalakitó vagy valami huncutság? mégis melyik tv kártya tudná ezt kezelni? mert nézegettem a minap és van külön erre egy skystar2-es nevezetü kari. ami pont a digitális mûholdas adások lementésére szolgál. viszont azt is hallottam, hogy a beltéri egységben is valami hasonló kari van és ezek együtt nem férnek meg. lehet hülyeség de már tényleg nem tudom mi lenne a legjobb megoldás😞

0ppika
Ha a mûholdvevõt rákötöd akkor persze hogy tudsz vele felvenni, azt, amit az fog ...
Vagy van mûholdvevõs kártya is, csak annak "kicsit" magasabb az ára ...

FrezeR
nah, valaki?😊

FrezeR
tv kártya vásárlás elõtt állok. nem nagyon ástam bele magam a témába még de szeretném megkérdezni, hogy mûholdas adásokat is lehet e felvenni vele? upc-s mûholdas cuccom van, szóval lehet arról is felvenni vagy csak a sima földi adókról? vagy ha nem lehet milyet kell vennem, hogy lehessen? köszi a válaszokat!

nemcsakfeel
Sajnos nem tudom, de érdekelne engem is mûholdas csatornák gépen dekódolása.. pl. azt amit MPEG-2 ben sugároznak hogy lehetne gépen dekódolni, hasonlók.
Az hogy a beltéri kikerülhetõ-e, sztem nem, mivel a parabola és a beltéri között pár gigaherzes tartományban mozognak a jelek, a tunerkártya =( földi adók / kábel ) 30 Mhz tól 900 ig mûködik. Ilyen alapon technikailag alkalmatlan a tunerkártya a beltéri kiváltására.

*hihi ** *

Ha vannak ilyen és más dekódoló software-k akkor mûhold kártyával beltéri nélkül is mûködne???

Cablecrypt Decoder 2.04
Canopus ProCoder 2.0

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

Veper
Sziasztok! Már régóta azzal a problémával küzdök, hogy nincs hang a magyar1, eurosport, dunatv-n. A finomhangolóval nem tudom beálítani, mert pld a magyar1 az UPC szerint nálunk a 215,25Mhz, addig a finomhangolóval csak a 215,22 vagy a215,27Mhz-et tudom hangolni!
PCTV Pro 5,50

Egy oldal a veterán autók szerelmeseinek: ****www.mercedesponton.hu****

seAke
Mi ez az astra free channels?
vanak magyar adók is köztük?

SkyStar2 digitális tuner kártyát néztem egyébként

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

nemcsakfeel
húhh.
leírod az univerzális driver elérését? hátha másnak is kell majd segítség.
thX

*hihi ** *

megoldottam, elõször egy univerzális drivert kellett felrakni, majd utána a tényleges drivereket. Ekkora hülyeséget!
Bocsánat a mégegyszeri kérdésért!Ne szándékos volt. De azóta elértem azt, hogy a kártyát egy univerzális driver felismeri de még Tv tuner progik nem találnak eszközt! Ekkor mi van?
nemcsakfeel
nekem visszafele volt kompatibilitási problémám ( xp alatt ment, 98 alatt haldoklott ) megoldást az jelentette hogy külön partíció videózáshoz ( amúgy se árt hozzá tiszta oprendszer ), külön a többi dolognak ( játék + irodai cumók + net .. )<#nemtudom><#nemtudom>

*hihi ** *

Hali!

Új gépembe most tettem bele ezt a Winfast tv 2000-es kártyát és Win 2000 alatt nem mûködik. De 98 alatt tökéletesen ment, már az összes létezõ drivert letöltöttem a Leadtek honlapról és még máshonnan is, de alapvatõen az a probléma, hogy semmilyen drivert (.inf) nem talál, pedig ott van,s megkérdõjelezi az eszkökezelõ. És persze a tuner progi nem talál video capture card-ot.

Tud valaki segíteni?

Ötletem nincs mit kellene mást csinálnom.
nemcsakfeel
kb. nekem is ilyen, ( vagy talán kicit élénkebbek a szinek ), de függ attól hogy interlac elés be van e kapcsolva, meg milyen színkódolása van. A normál RGB24 nek a legjobb a szín visszaadása, viszont abba felvenni / tömöríteni képtelenség.

*hihi ** *