Pharaoh
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudja valaki?
A régi eredeti.
Leárazva olyan 4 euró szokott lenni talán.
Egyébként a zene tényleg nem a régi.De remélem még sokat javul és tényleg csak azért ilyen mert pre alpha.
valahogy látszik hogy pre alpha környéki. elakadó küldetések, hiányzó interakciók, stb.
Kicsit többet vártam. A zene sem olyan feelinges mint az eredeti volt.
Esetleg van link valahol az eredetihez amit free-ben lehet tolni?
Þór vígi þessi rúnar
Negyediknek nem fogtam neki,de elérhető.

Tegnap próbáltam többször is hármast mindig ráfáztam mert ha egyszer le raksz pár házat akkor abba még be kötöznek,de ha újat raksz le abba már nem.Szóval jó előre meg kell tervezni a várost és egyszerre lerakni az összes házat.Elvileg dolgoznak a hibán.Négyes pályán is van valami nagy bibi,de oda még nem jutottam el.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.25. 15:26:06
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.25. 15:06:36

Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.24. 14:34:09
Bár gameplay jobb lett volna a cinematic szar kit érdekel egy remake-nél???
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2020.08.29. 17:12:34
Þór vígi þessi rúnar
A harcolast ugy ertettem, hogy lehet benne sok harc, de attol fuggetlenul meg gazdasagi kihivas, hogy mire az elso csapat megerkezik, legyen utokepes haderod. Maga a harc 1-2 kattintas azt onnantol csak nezed az esemenyt.
Sokszor saját magam kreált custom pályán játszottam.
Megint kedvem támadt elővenni.
Csak nem tudom steames vagy Gog-os legyen.
Melyiket lehet vajon magyarosítani.
Meg vajon win10-el megy-e.
Úgy járok majd ezzel is mint P3-al hogy win 10-en szar.
Megvettem steam és GOG verzióban is,oszt steames bugos a Gog-os meg nem ismeri fel a mentésem.
Nem igazán találtam meg a neten.
Arról szoktam telepiteni. Bár már nekem sincs DVD olvasóm a laptopban úgyhogy majd marad a virágbolt vagy valami.
Þór vígi þessi rúnar
Vagy még a régivel?
A CD-je megvan,csak ciki hogy nincs dvd olvasó a gépemben.<#buck>#buck>
Ha jólemlékszem valamikor még 64mb-os videókártyával tökéletesen ment.
Meg volt benne talán 512mb ram.
Mondjuk steamesnek biztos nagyobb a gépigénye.
Az a wide screen mod érdekelne. Szerintem a céges laptopom elvinné a játékot. 😄
Þór vígi þessi rúnar
De ez az új verzió nagyon tetszik, hozza a klasszikus szintet.
Þór vígi þessi rúnar
Nagyon jó játék volt.
Gondoltam már rá hogy steamest ki kéne próbálni,de abban nincs magyar nyelv.
Sokat játszottam vele.
A kiegjét nem szerettem,valamiért az nem volt magyar.
Az alap az úgy emlékszem magyar volt.
Egyedül a harcot nem szerettem,az építkezést azt igen,de a harcokat nem szerettem benne.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.11.12. 09:39:04
Azért adhatnáak hozzá extrákat, kicsit jobban irányítható emberkék pl...
Szerintem tiszta Pharaoh,csak felújított grafikával.
De jövőre jön a modern változata.
Ha jó lesz megveszem Steamen.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
a lényeg a gyerek játszik vele most is. 😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
meg itt http://www.sierrahelp.com/
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
Þór vígi þessi rúnar
Szóval ha valaki ide téved x év múlva 😄 és SP3-as XP 32 bites rendszere van:
1. Pharaoh telepít
2. enhancement pack(ok)
3. Magyarosítás
4. Cleopatra telepít (ezután a magyarosítás nem müxik)
5. Cleopatra parancsikonra jobb klikk és futtatás win2000-ben
Viszont 10 év alatt elfelejtettem, ha felrakom a Cleopatrát az kilövi a Pharaoh-t 😉
-pharaoh
-enhancement pack(ok)
-cleopatra.
Szóval amit javallok:
-pharaoh
-enhancement pack(ok)
-cleopatra.
A magyarításnak se látom értelmét, mert olyan egyszerû, mint egy bot. Csak az istenségek viszonyát kell kiszótárazni és azzal el is van az ember. 😊
Þór vígi þessi rúnar
vagy töröljem le és kezdjem a pharaohvalm patcheljem, utána menjen a cleopatra föl és annak a patche?
http://www.sierrahelp.com oldalon találtam a patcheket pedig.
Þór vígi þessi rúnar
valami mission1.pak keres..