Old game hívek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
nem néz ki rosszul 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

gandrus
Egy igazi old school rpg, mai köntösben: http://www.grimrock.net/.

Azért írom ide, mert már elõrendelhetõ, és old game lesz a javából. 😊
Április 11-én jelenik meg egyébként. Steam\GoG.com kínálatában. Elõrendelve 12$, megjelenés után 15$.

AnarchoiD
nemment .... 98 nemnagyon supported ... szerencsere talaltam jo xp-t igy mar hasit.... masik kedvencemmel egyetemben

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Aquir
virtual box?

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

AnarchoiD
off //

Nekem van egy 300gigas gog konyvtaram a gepemen .. 😉 (megarace 1-2-3 stb)

// off

amugy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.underground-gamer.com
neha van freereg ez egy oldgame p2p zart tracker

ez a Killer Loop is fennvan ott (meg nyuvesen sok oldgame)

en ezt agammat kerulgetem :

Enemy Infestation (Clockwork Games) (Micro Forte) (1998) (Action,
Strategy)

csak sajna 64bites winemra csunayn fuj ... nemuszom meg hogy ne telepitsek 98at.. ;(

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Aquir
na ezt is csak egy orosz oldgames oldalon találtam meg..

Aquir
megvan 😄 végül youtube, aztán a related videókon kattintgattam és meglett 😊

Aquir
én is gogról töltöttem😊
Meg játszottam egyszer mágneses versenyjármûves játékkal (három talpa volt a jármûnek, egy elöl kettõ hátul kétoldalt), lõni is lehetett asszem ha gyûjtöttél a pályán extrákat, meg mást, ha jeleken átmentél, alagútban át is lehetett fordulni ha jól tapadtál, valakinek rémlik? 😊

artschi
zsír játék, nagyon imádtam, gog-ról be is van szerezve 😊

Volt egy 3. része, az már nem volt olyan nagy durranás, meg az már windows alá volt elkészítve.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Aquir
Megarace 2 (1996)
Na ezt most fejeztem be, ennek is régen csak a demójával játszottam. (A videókat érdemes kihagyni 😄) Én sem gondoltam volna, de dög nehéz.

Aquir
ennek az autóversenyesnek is csak a demójával játszottam, amerikai nevén a whiplash-el, majd letöltöm ha tudom 😊
viszont a B-hunter teljest nem tudom megtalálni, otthon megvan eredeti CD-n csak másik városban vagyok :| (a videón meg nem tudom mit ügyetlenkednek 😄)

BBird
Nem vitáztam és nem támadtalak, eszem ágában sincs ilyesmit tenni. Én leírtam a saját nézeteimet, gondolataimat, hogy miért nem találok igazán hasonlóságot az alapvetõ tulajdonságokon túl. Amúgy mindkettõben van lamborghini. ;-)
Aquir
Az a különbség, hogy te többet játszottál ilyen autósokkal ebbõl a szférából és jobban ismered õket, míg nekem csak a test drive maradt meg, de azt is rég volt - magyarul a videódra nekem egybõl az ugrott be. Ebbõl következõen fölösleges vitáznunk 😊

BBird
Akkor Street Rod is egyenlõ Test Drive? Nekem továbbra is orbitális nagy differencia van Stunts és TD között. Egyikben benzinkútig kellett menni, másiknál pályaépítés, merész pályaelemek, körverseny. Mindkettõ nagy ász, de feelingre és grafikában is más. Imádtam TD-ben, hogy visszajött a "na merjek elõzni, vajon nem jön senki szembõl?" élmény, Stuntsnál meg a pálya építése, haver rekordjának megdöntése érzés.
Aquir
meg titkos arénák 😊
Most vittem át a heavy metal fokozaton az összes tournamentet az összes robottal. kiskoromban csak a jaguarral mentem 😊

Aquir
olyan típusú - autós, Pötyögõ hangú, kormány tetején pötty-irányítás + látszik egy kevés mûszerfal, egyik sem forma 1-es kocsi mint a grand prix circuitben, a stunt drive játékmenete meg nem indok, mivel én leginkább a test drive-t ismertem ezek közül, ezért emlékeztetett arra 😊

kemszi2
a 2 rész után ez már nekem kimaradt,a következõ a sorozatból az off road
volt
csak ps verziót találtam 😊
majd az unlimited 1-2 😄
BBird
Jájksz... és ez jól látszik az itteni videóban is... brrr...
BBird
Igen, a 3. rész már jobban hasonlított. A baromi sok, forradalmi újítás isteni volt ebben a részben, kár, hogy az irányítás szörnyûûû volt. :-S
kemszi2
az elsõ kettõben tényleg,de a 3 a passion hasonló 3d-s grafikával ment
BBird
Kinézetre sem hasonlítanak. Test Drive -ban az autók, amiket megelõztél vagy szembõl jöttek: nem tûnt fel, hogy csak az elejét és hátulját látod? :-) Stílusilag meg ugye ég és föld, úgyhogy Stunt Driver hasonlít rá leginkább.
Aquir
Miért? Én a DOS-os (1987) test drive-ról beszélek 😊))   Sokkal jobban hasonlítanak kinézetre.

Volt benne kivégzés? Lol.

BBird

BBird
Legalább azt írtad volna, hogy a Crash Course -ra emlékeztet, vagy a Hard Drivin' sorozatra. De Test Drive és a Stunts nagyon-nagyon ég és föld volt. Annyi, hogy kormány meg tekergeted a kormányt jobbra-balra. :-)

Az Aknakeresõ is tiszta Battlefield... mindkettõben van akna ;-)
Aquir
a kivégzések mégjobbak 😊

Aquir
király😊 a test drivera emlékeztet

Aquir
jah

kemszi2
😊
kemszi2
szomorú hogy a mai játékok csak grafikában jobbak ezeknél. A tartalom nem lényeg kapsz 2órás játék idõt azt legyél boldog vele
kemszi2
<#eljen><#eljen>
Aquir
hm, most játszom, még mindig jók ezek a kombók 😊

Aquir

Szewy
nem pont ez volt az, de ilyesmi 😄 mindenesetre ez is jó lesz nekem!
Köszi!

Aquir
bazz nem tudom elindítani a Sierra 3D Ultra Minigolf Deluxe-t, folyton lefagy :S

ollie
Szewy
sziasztok! Lehet hogy tudtok nekem segíteni 😊
egy játékot keresek, amivel nagyon régen játszottam, de a nevére nem emlékszem. Egy golyót kellett irányítani egérrel (felülnézetes volt), és el kellett juttatni a kijelölt helyre. Ez nem volt mindig egyszerû, mert voltak csapdák meg egyes platformokon másképp viselkedett a golyó (pl, ha rámentél egy adott platformra, akkor felcserélõdött az irányítás, stb...)
nem ismeri fel valaki? 😊

Es a C64:

Ahogy nezem ez elegge EGA grafika, de amugy a jatekban mar csak C64.

A PCs:

Osszessegeben az AMGIA verzio volt a legjobb, annak a felbontasa vagy 320x200 vagy 320x240 volt.
Üdv mindenkinek!
Mivel én nem vagyok egy százas ezért elkezdtem a Ninja Gaiden-t. Már a 3. fõboss-ig eljutottam eddig. Ha ezt kiviszem meg a másik két részt is akkor elmondhatom magamról hogy hardcore gamer vagyok. 😄

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

kemszi2
viszont a hang jobb az amigásban 😊
A Stunt Car Racer-t en is hulyere jatszottam C64-en. Azert az AMIGA es a PC verzio lenyegesen jobb volt. Az AMIGA bar nagyobb felbontasu volt nem volt sokkal szebb a PCs meg egy az egyben a C64 portolasa volt, ugyanazzal a multicolor grafikaval (160x200), viszont mindketto gyorsabb volt.
Aquir
Ja, azt hittem hogy ez megmaradt 😊

Shan
Mondhattam volna, ha emlékeztem volna, de nem...😊
Aquir
lol azt hogy 3 dimenziós, mondhattad volna... 😊

Shan
ÁÁÁÁ. A Stunt Car Racer az!!! Köszi!
ollie
Stunt Car Racer a kedvencem volt C64-en. Valami állati realisztikus volt a fizikája a többi versenyautós játékhoz képest.

Na, még kettõ:

A California Games Bmx-es pályájához hasonló, csak motoros. Nekem nagy kedvencem volt, mert nem csak oldalról, hanem fölülrõl is figyelni kell a pályát. A sebességet pedig ugyan úgy, mint a Kickstart-oknál, okosan kell megválasztani a tereptárgyakhoz.

Super Scramble Simulator

Van még egy, ami az "egy épített emelvényen kell menni valamilyen jármûvel(?)" meghatározásra illik:

Stunt Car Racer

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"