Old game hívek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Silent Storm?

http://en.wikipedia.org/wiki/Silent_Storm

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Uh, Dreamweb. Lehet, hogy én vagyok béna a kalandjátékokhoz, de ott leírás nélkül egyetlen nyomorult lépést sem tudtam haladni a játékban... 😛 Túl sok teljesen totál felesleges tárgy, meg alig némi támpont, hogy mit is kéne csinálni.

Bónuszként a legtöbb abandonware helyen a CD verzió érhetõ csak el, ami semmiben nem különbözik a lemezestõl, csak annyiban, hogy a legvégét nem lehet megcsinálni, mert egy bug miatt nem nyílik ki egy ajtó. Jó ezzel akkor szembesülni, amikor már beleölt pár órát az ember a játékba.

Commandos minden, csak nem körökre osztott.

Silent Storm 1-2 és a Hammer and Sickle ilyesmi, de az nem 12-14 éves, csak 7-9. Meg nem tisztán II. VH, fel van turbózva némi scifi cuccal.

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

Nem a Commandos?

itt egy link ez a masodik resz

Commandos 2

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

Sziasztok,
egy II.VH-s körökre osztott játékot keresek, sajnos a címét nem tudom. A Jagged Alliance 2-re hasonlított, 12-14 éve jelenhetett meg. Egy teljes szakaszt kellett irányítani. Tudnátok segíteni?
Köszönöm!
precision
fuh, anno mennyi "elpocsékolt" játékórát nyomtam ebbe a játékba tanulás helyett 😄DDD

Bazinga!

Aramir
Tudtam, hogy ez lesz az, csak nem ugrott be a címe 😄 Volt benne 3DFX támogatás, de még azzal is lassú volt Cyrix 5x86-os gépemen.

Aquir
Ignition

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Croano
Sziasztok segítsetek! Még régen vagy 7-8 éve vagy még régebben volt egy nagyon pixeles autós játék ,ketten is lehetett játszani 3D-s volt és felülnézetes az autókról annyi jut eszembe hogy lehetett iskola busszal is menni volt pár pálya de csak az ugrik be róla ,hogy volt valami vulkános pálya ,meg volt havas is kérlek segítsetek ! Melyik játék ez ? Elõre is köszönöm nagyon fontos lenne 😊

Minecraft forever :D www.xolote.blog.hu

Nekem olyanok hiányoznak mint a Dreamweb.
Nagyon komor, sajátos feeling. Pedig még anno is leírással játszottam végig valamelyik CoV alapján...
kemszi2
a lehetõség adott
Broafka
úristen de játszanék velük most megint 😊 egész sokat felismertem, pedig a legtöbbnél még elég kicsi voltam 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

<#eljen>

sok kedvenc van közötte 😊

How much can you take,before you snap?

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
jól néz ki😊

ToCsEk
ahh 1000köszi<#taps><#worship>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Aramir
Rampart:

ToCsEk
haliho
régen volt egy játék amit keresek, 486os vagy p1es korszak talán, de az is lehet c64es game volt már nem is tudom

ennyi rémlik hogy felülnézetes volt 2d ugye, bekerítettél egy területet az a tied lett terület színe megváltozott és tudtál löveg tornyot lerakni ami lõtt, jött az elsõ hullám, már nem tudom vagy kis hajók jöttek amik lõttek vagy kis tankok passz, kilõtték falat, mindig újra kellett építeni kör végén aztán jött az új hullám, volt ilyen piros lövedék ami eltalálta falat és akkor égett 😄
hát kb ennyi, remélem rémlik valakinek? help pls 😊

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Aquir
még eredetibe megvan, régen pc hardwarehez adták😊

létezik belõle gog-os verzió is

Aquir
😊

Guilty01
Csao, jobbhíján ide is írok. Egy régi, egyszerû kis játékot keresek, nálunk Mellow néven futott, de így sajna nem találom. 2-en lehetett játszani, 1-1 pálcikaemberrel voltunk, pisztolyt, láthatatlanná tevõ szérumot meg egyéb fincsi dolgokat lehetett felszedni, és a másik játékost ki kellett nyírni. 3 emeletes volt a pálya ha jól emlékszem, legalul pedig víz volt. Valami ötlet?

You\'ll never walk alone!

kemszi2
valóban,csak ez nekem kimaradt 😄
szerintem a fifa 98-at és a blur - song2-t nem übereli 😊

Aquir
jah ismerõs 😊

kemszi2
de szerettem ezt az introt 😊
Azért akad benne bug sajnos, nekem pl elcseszte a mentésem az elsõ epizód vége felé, pedig tök aprólékosan játszottam... :\
Köszi a tippet 😊
tutituti
örök hála.bárhol wolfozhatok!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Remélem nem minõsül reklámnak, de aki nosztalgiázni akar Wolf3D-vel... 😊

Böngészõs Wolf3D full verzió 😊
Rip
Marble Madness?

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Ezt találtam valahogy így néz ki de szerintem nem a rolling madness
Igen de ez olyan 45°-os felülnézetes volt, a világûrben lebegett a pálya (jönnek az emlékek) és a pályán kellett terelgetni a golyót, az isoballban meg pályát kell építeni, talán még a gravitáció is változott pályánként.
hasonló:

blockball evolution

Az Isoball az ránézésre olyan 😊 Most keresgéltem
Húú rémlik ez nagyonjó volt.
Eszembe jutott valami hasonló egy piros golyóval kellett mindenféle rámpákon akadályokon átgurulni ahol a rámpák ha jól emlékszem háromszögekbõl épültek fel. Tudja valaki mi volt az?
Aquir
elõvettem régi 576 újságot, meglepõdtem hogy szinte mindegyik régi számban amit kivettem mennyi ismerõs játék volt benne 😊 meg ahogy azokról írtak

ez is az egyikben volt benne "tetris vizigótoknak", állítólag addiktív 😊

Aquir
Gearheadet win7/64-en én is próbáltam egy gyors próba erejéig de önmagától nem tudja elindítani

Kompatibilitási mód állítása.
DosBOX
VirtualPC
VirtualBOX
VMWare

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Üdv!

Régi kedvenc játékaim: Gearhead Garage meg volt még egy a nevét nem tudom olyan "alma" -val kellet benne menni, 98son lehet hogy elfutott 😄 egyébként valami Apple Town vagy mi volt,házat építettél,hajót rendesen mentél a városban olyan heli félével. 😄 Sajnos ezek a Win 7 32 Bit-en nem futnak el csak XP-n és 98ason esetleg 95, nincs valami megoldás hogy ezek fussanak Windows 7 32 Bitesen ? Elõre is köszi a választ.

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Helló!

Pár régi c64-es game már böngészõ alatt is játszható:

http://wizardofwor.krissz.hu/

http://boulderdash.krissz.hu/

http://tetris.krissz.hu/
precision
zsír, szedem is 😊
kis nosztalgia! meg amúgy is a legjobb játék! 😊

Bazinga!

A Fallout 1 topikból, Gerey bejegyzése:

"Két napig ingyen van a Fallout 1 a GOG.com-on"

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

nyitottam egy érdekes topicot :

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1333386124

gandrus
Egy kis olvasnivaló, akit érdekel:

a kézikönyvben szereplõ történet fordítása.

Baldur's Gate még "él", de a szerencsétlen Sir-Tech nagyon rég megboldogult, Isten nyugosztalja.

Szóval szerintem esélytelen. A 7-bõl van egyébként Gold, ami egy felújított változat, de alig jobb, mint az eredeti.

a baldur gate felújítása után kellene egy wizardry 6-7-8 enhanced edition is 😊

Borgi
http://www.underground-gamer.com/signup.php

épp lehet reggelni ingyér

porki fagyok fállalon

Jó sok meghívom van rá

Egyébként nagyon sok "publikus" oldalon is vannak fent régi játékok.
Mielött volt ez a "megaupload" bohóckodás még több helyen voltak full cd-s változatú játékok.