Old game hívek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
ez a szöveg az volt hoyg its magic."
valami zenekészitõ programmal meg is lehetett, és akár modositani is lehetett ezeket a zenéket (talán midi formátum, de taán még annál is kezdetlegesebb)
néztem ezt az észkereket, de szerintem ez nem az volt.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
https://www.facebook.com/Ismerkedj/app_387180568032405
nem hittem hogy több napig is elleszek vele, sõt...

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Hogy én mennyit toltam egy étteremben ezt...
Még Mortal Kombat elõtti korszak. Játéktermi masina, bunyós. A karakterek rajzolása Mortal Kombatéhoz volt hasonló, tehát ilyen digitalizált fotó megoldás szerû.
Talán ilyen illegális bunyós játék lehetett, talán mintha raktárban lett volna a helyszín, hordót is fel lehetett kapni.
Rémlik-e valakinek? Sokszor láttam már neten, meg sok portja is született, tehát nem egy eldugott játékról lehet szó.
Volt egy régi dosos játék, amit turbo pascallal írtak, a neve "Sex szimulátor stimulátor" magyar volt értelemszerûen. A játék lényege hogy egyszerre kellett kielégíteni a szex közben lévõ párt 😄 Nem tudom valaki játszott-e vele, de én azóta se találom neten. Ha esetleg valakinek megvan vagy ilyesmi az ossza meg.
Ja még az exéjére emlékszem ami ssv.exe de nem 100% 😄
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Ilyen Street Fighter jellegû verekedõs cucc volt, de annál sokkal primitívebb. Az ellenségek ugyanaz a sprite voltak, mint a mi karakterünk (nem lehetett választani), csak a fejük (vagy maszkjuk?) volt más. Az életcsík nem töltõdött újra az ellenfelek közt, egy csíkkal kellett (volna) végigjátszani az egészet. Digitalizált üvöltések voltak benne, amik szóltak speakeren is.
Ha jól emlékszem, No Mercy volt a címe, de ezen a néven az internet nem ismeri. Nem volt jó játék, csak idegesít, hogy nem találom... Help?
Ha igen legyenszíves jelezze! Fontos lenne! Köszi
[merlinw.org]
A program, valami programfejlesztési segédprogram volt (mint C64-en a Simon's vagy a Graphics Basic) és el is indult rendesen (szerintem auto-run-os volt), csak a képernyõ teteje (kb. 2 ujjnyi) szkrollozódott balra folyamatosan. Akár vételi bug akár fícsör volt, nem sikerült semmit elérnem ebben a remekmûben. :Ð
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
JetiRulez
A rádióban leadott teljes játékok legendájából viszont nem tudom, hogy mi igaz.
Kazettát viszont úgy használtam, hogy na, akkor ma ez a kazetta, és elkezdtem az elején, játék betölt, játszok amíg meg nem unom, reset, következõ játék betölt... Nagyon ritkán volt olyan, hogy számlálóálláshoz tekerés, konkrét játék megkeresése miatt.
"Utántöltõs" játékom meg szerencsére egy sem volt kazettán. Ami nem "betöltöm, és megy" játék volt, az mind lemezen volt.
A C64 töltési idejérõl is csak homályos emlékeim vannak, de az biztos, hogy a floppy óriási elõrelépés volt kazettához, a cartridge pedig pláne. Legalábbis kazettáról a játékot behozni is sokáig tartott, fõleg ha több is volt egyen.
De tény, hogy tudni kell, mit kell csinálni. Én pl elsõ végigjátszásom alkalmával kifutottam a nyárból. Kényelmetlenül érintett rájönni, hogy van idõlimit a játékban.
A Street Rod is vagy 15-20 perc, ha érti az ember a csíziót, de legalább lehetett délutánonként még tanulás elõtt/helyett 4-5 speedrunt nyomni.
A Grand Prix Circuit volt olyan, hogy örültem magamnak, hogy milyen kurvajó vagyok, hogy megnyertem a bajnokságot, egészen addig, míg rá nem jöttem, hogy a nehézségbeállító csúszka az elején veryeasyn maradt... 😛
Ja, igen, C64.
Vette tényleg érdekes volt, csak nagyon, NAGYON bugos volt szegény. Stunts mellett elég vérszegénynek hatott.
Na és Vette! figyelt valakinek a gépén? Az is micsoda újdonságnak számított. Elõtte olyamit csak Killing Cloud -ban láttam, de az ugye égben játszódott.
Ha meg óvatosan autózik az ember, akkor meg kiderül, hogy nincs is hová odaérni.
Szép játékok voltak, mutogattuk is mindenkinek, aztán alkalmanként kb 10 perc játékra volt jó.
Ezek is vegyes játékok. Szimulátor nézet, de van köztük arcade jellegû is. Én sosem kategorizáltam szét ennyire õket. Ezeket meg, amiket írtam, imádtam, de legeslegeslegelsõ "komolyabbnak" számító szimulátorom a Heli Simulator volt:
Még "multija" is volt. :-)
Ahogy autósoknál is ha 4 kereke volt, akkor az autós játék volt nekem. És mindegy volt onnantól, hogy Cisco Heat, Street Rod, GPC, Stunts, TD, Outrun, Crash Course, Stunt Car Racer, Ignition...
Nekem amúgy az autószimulátorok szinte teljesen kimaradtak az életembõl, bár a Street Rodban és az NFS4-ben nem igazán volt manuális váltó megkerülhetõ, még azok álltak hozzá a legközelebb 😊 Ellenben C64-en játszottam olyanokkal, mint a Gunmship (helikoperszim), de fõleg a Steel Thunderrel, az egy frankó kis tankszimulátor volt, a kedvenc szimulátorom maradt, ha a Wing Commandereket és hasonszõrû könnyed ûrszimeket nem keverjük ide. (PC-n késõbb az M1 Tank Platoon 2-höz volt kevesebb, a Panzer Commanderhez több szerencsém.)
Amúgy én sosem értettem ezt az arcade fúj, szimulátor a tuti effektet. Én imádom mindkettõt. Csak ne menjen az élvezet rovására. Szerettem az After Burner -t is, meg az F-15, F-19, FS4.0a dolgokat (ugye akkoriban az számított vérbeli szimulátornak).
És ha már ûrhajó és szimulátor és élvezet rovására menõ emlékem: Shuttle: The Space Flight Simulator
Kölyökként, angol tudás és leírás nélkül próbáltam. A játék 75% -ban a kijelzõk bambulásával zajlott, néha max. külsõ kamera nézet.
Szóval jó dolog a hardcore szimulátor, de akkor is csak egy játék, a jó fejlesztõ meg valahol meghúzza a határt. Egy vérbeli autóversenyzõ/pilóta úgyis beletudna kötni a legeslegjobb szimulátorokba is, hogy nem elég valósághû.
Játék, élvezet, kikapcsolódás.
Általában akkor tekintek "megnyertnek" egy repülõszimulátort, ha le tudok szállni. 😛 Ez kb egy hét tanulással sikerülni is szokott, addigra viszont megunom az egészet a francba.
Egyébként meg klausztrofóbiám van a bolygófelszíntõl. Igazából ûrben szeretek repkedni, repszimekkel légicsatában mindig attól rettegek, hogy beleállok a földbe, ami rendszerint meg is történik. 😛
Ha az ember kõkemény fizikát akar, perfekt törést, az keressen a hardcore szimulátorok között dolgokat. Ha jól emlékszem, ilyesmi az R-Factor!?
A másik fele meg azt mondja, hogy csak száguldani akar és kikapcsolódni és ilyenek, annak marad a BurnOut, Need for Speed, SpyHunter, Outrun...