Old game hívek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nálam a 286 a 2. pc volt. Elsõre XT volt.
emu.com megvolt? (CGA emulátor) (k*csög indy500 azzal sem volt hajlandó futni, ezért bosszúból késõbb megkaptam ajándékba eredeti kiadásban, figyel rendesen az üvegvitrinben) :-)
de jó is volt
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Na ezzel baromi sokat repultem.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
csöcsgépfegyveren máig nevetek.A beszólások a történet egy poénhegy.
És mai napig a leghangulatosabb pálya ahol az enemy mellett a forgószéltõl is félni kellett.Amúgy nagyon nehéz volt akkor.(szerintem most is)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Állítólag amikor az F19 megjelent, nem volt még nyilvános a lopakodó, és kimentek Sid Meierékhez házkutatást tartani a nemzetbiztonságiak, hogy honnan lopták az adatokat. Közben meg csak úgy Sid Meier kitalálta, hogy hogy mûködhet. 😛
Aztán lehet, hogy csak legenda, meg ügyes marketing...
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A Jedi power Battle pedig PS1-re
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
How much can you take,before you snap?
Kösz a linket! <#worship>#worship>
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
A legjobb ingame zene a mai napig szvsz.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Bár psx-en és pc-n is kijátszottam.Legjobb játékok között van!
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

magyar starcraft angol végiigjátszása.
még jó múltkor próbáltam ki.nagyon tetszett!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Hasonló stílusú, de nem II. világháborús játéka fejlesztõtõl (Random Games) a Wages of War: The Business of Battle (modern téma, zsoldosokkal) és a Warhammer 40 000: Chaos Gate.
Az általam keresett játék régebbi, mint a Silent S.
Esetleg még ötlet?
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato