Baldur s Gate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne egy hülye kérdésem: amit Marektól szereztem a méreg elleni gyógyitalt, azt meg kell innom?😊))))
Megvan, KHKH, megvan a fogado ahol van az ürge, thx mindent😊))
nekem, meg még midig nincs meg az a nyomorék elátkozott thief, még ott sem ahol leirtad KHKH...
thx all...😊))
Szasz, van olyan hogy Blade and Stars valamilyen épület? és ha igen hol van? elöre is thx...csá
köci , már megvan, nem aktuális...
hmm..: Te tudod hol lehet találni Tome of Wisdomot vagy Book of Wisdomot? mert nem találom...
uhhaa, elöször is csak két helyre mentettem midig, minig rá!! de azért köszi, sokat segítettél és megpróbálom megcsinélni!!!
hunvereb: sikerült kinyifantani Saverokot? Valaki help... a méreg küldetést tudja valaki?
Nah, ilyen egy jól megfogalmazott double szerkezetű mondtat😊)))) semmit nem értesz belöle gondolom, én sem😊)) hmm...: mit tudsz arról, hogy amikor belépek a BG városba akkor megmérgeznek és meg kell találni az ellenszert? thx
Ahha, köci, de milyen Saverok kastélya? Az vajon melyik, nah majd körül nézek, és thx, véletlen nem tudod a köny vímét? mert éleht már eladtam vagy otthagytam és aludtam és ha ezt tettem akkor eltünt a földröl ha már megöltem de később visza megyek...
Halihó, kéne egy helping: A palotában vagyok, a sok nemessel es Saverok társasábával. Amint megkezdödik a harc, a fõkarim mindig, meghal valamitõl, cak ugy bum, elesik és anyi, vagy egy lángcsóva csapódik belé és akkor is kapmec...
MIt tegyek? mert igy nem tudok tovább meni, ey talán bug?
Elõre is thx...csááá
MIt tegyek? mert igy nem tudok tovább meni, ey talán bug?
Elõre is thx...csááá
Hellótok!
Lenne egy kérdésem! Lehet-e addig aludni amíg teljesen fel nem gyógyulok, mint a BG2-ben??
Lenne egy kérdésem! Lehet-e addig aludni amíg teljesen fel nem gyógyulok, mint a BG2-ben??
Én egyszer piszkáltam meg a sírját el is intézték a partymat(3-4.es szinten). Nem igazán találtam ellenszert. Késöbb viszont nem mentem vissza. Ez szerintem így van megcsinálva a harcosok vannak ellenfélnek azok viszont nem piskóták ha jól emlékszem mikor megölöd õket még egy tüzlabdát is eregetnek.
Még tavaj márciusban írt valaki a varázslórol, aki akkor jön elõ, ha megpiszkáljuk a sírját Beregostban. Nekem valami nem teljesen stimmel. A fickó reklamál, és ha tovább piszkálom a sírját, akkor nem hagyja szó nélkül, ez idáig rendben is van. DE: ha megvárom, hogy megidézze a harcosokat, akkor rögtön eltûnik. Ha megtámadom mielõtt ezt megtenné, akkor se támad meg (nem lesz piros a karikája), sõt, ha megölöm csak 10 Xp jár érte, ami fura egy varázslónál, aki ha szóhoz jut, halott a party. De ez még mind semmi utánna megint megnézem a sírt, és újra elõjön, holott egyszer már megöltem. (És el is vellem mind az 54 aranyat, ami nála volt.)
A kérdésem az, hogy ez így természetes-e, vagy ha nem, akkor mit csinálok rosszul?
A kérdésem az, hogy ez így természetes-e, vagy ha nem, akkor mit csinálok rosszul?
Most én kérnék helpet: hol tudom megszerezni a history of the Unicorn Run címõ könyvet amit Rinnie-nek kell elvinni?...
ha arra gondololsz amire én akkor a BG város téréképen az elsõ bejárható váreosrész egyik házába kell bemenni és ottvannak, a jelszó oda kell, de azt nem tudom mi az!.....
okka, thx!!!!! ha van aki ismer titkos dolgokat, küldetések plízzz ossza itt meg velkünk..thx
A haldokló azon a pályán van, ahol kijössz, ha teljesítetted a bányát. A kapitány pedig a Nashkeltõ nyugatra lévõ területek egyikén található, nem emlékszem pontosan melyiken.
Nem tudja valaki, hogy Naskhel örült kapitányát hol lehet megtalálni? ja és még van egy haldokló akit a Freindly Amn Temploba kell elvini, ezeke nemtudjátok hol vnanak?....elõre és thx
thx, a másik amnit írtam az a küdetés meg már megvan...
csááá..Umberlee temploma merre van?
Most csak enyi, amõgy ha valaki tud a tolvaj csapat varázsló fönöktöl kapott küldetésrõl az szóljön, õk a Baldur's Gate nagykapó uténi elsõ városrészben vannak egy hézegyüttes alsó szintjeiben, ahova jelszóval lehet bejutni elõre is thx
Most csak enyi, amõgy ha valaki tud a tolvaj csapat varázsló fönöktöl kapott küldetésrõl az szóljön, õk a Baldur's Gate nagykapó uténi elsõ városrészben vannak egy hézegyüttes alsó szintjeiben, ahova jelszóval lehet bejutni elõre is thx
hmmm. nekem olyan küldetések kellenek amik nem olyan egyszerûek, ezáltal nem könyû megtalálni öket, és amik adnak XP-t mert kéne még sok XP, nagyon nem fejlödök...thx
hmm.. nem tudom hol van , ott ahol kergette a katona:-)))) már én nem emlékszem...
kérdés: Baldur's Gateben Merchant’s Consortiumba hogyan lehet bemenni, ahol van a Seven Suns is?:-))
kérdés: Baldur's Gateben Merchant’s Consortiumba hogyan lehet bemenni, ahol van a Seven Suns is?:-))
Még nyomjátok a Baldur's 1-et? Akkor Ti is HC fanatikusok vagytok, mint én. .)
Ajánlanám a Magyar Neverwinter Nights oldalt 😊
Ajánlanám a Magyar Neverwinter Nights oldalt 😊
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Képzeljétek hogy jártam, nekem csak DVD-s BG1-em van, és ma megszereztem sima CD-n a kiegészítot BG1-hez, és döbbenten vetem észre hogy, nem megy a DVD-s verzióval a kiegészítõ. Nem tudtok valami megoldást?.....
hmmm... nagyon vágod a BG1-et? mert akkor van sok kérdésem, ha igen akkor megnélzem oket és leadom, neked ide, ok?:-)))