Magyar kereskedelmi csatornák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ryleh
1x remélem olyan komoly balesete lesz ,hogy maximum tolokocsival tud majd randarilozni az utakon....de lehet hogy retekklubbék csak neki,csak most kálön csinálnak neki 1 paralimpiát ahol megint brillirozhatja a köcsög fejét...

érdekelne, milyen tévémûsorok, saját gyártású cuccokra lennél pl. kíváncsi? csak, mert úgy tûnt, hogy számítottál valamire😊
Szerintem át lehetne írni a topik címét:
Rtl vs tv2 vs viasat3.

Mifelénk egyre többet nézzük.

Punkerwork
igényes mûsorok lesznek megint

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

zaki
BArbra Show váóóóóóó

spyderco
Barbara-show lesz komoly vetélytársa lesz a Mónika-shownak ez ám a színvonal

http://www.o-store.hu

TV2 - õsztõl új és megújult mûsorokkal

Folytatódik a Megasztár, újraindul a Most vagy Soha címû vetélkedõ, s új show-t is láthatnak a nézõk.
Folytatódik a Megasztár: a tehetségkutató mûsor második szériája õsztõl ismét heti rendszerességgel jelentkezik, megújult formában.

Szintén folytatódik a Nagy Õ címet viselõ valóságshow, ezúttal ismét "klasszikus felállásban". Fõszereplõje ennek megfelelõen egy 30-40 év közötti férfi lesz, akiért 25 hölgy száll "csatába" a mûsorban. Õsztõl megújult formában jelentkezik az évekkel ezelõtt népszerû Multimilliomos - Most vagy soha! címû vetélkedõ. A mûsorvezetõ továbbra is Jakupcsek Gabriella, ám változnak a játékszabályok (pl.: meghatározott ideje van egy-egy játékosnak, mindenkinek van egy játékostársa, aki segítséget nyújthat neki, és akivel bizonyos esetben helyet cserélhet).

Új mûsor jelentkezik Barbara Show címmel. A tiniknek szóló egyórás talkshow hétköznap délutánonként lesz látható Konta Barbara vezetésével. A mûsorban fiatalok beszélgetnek a tinik jellemzõ témáiról (szerelem, szex, barátság, hûség, testiség, generációs problémák, divat, pénz, életstílus, stb.).

HuAn82
Gratula! Egyszer csak sikerül neki valaki(k)ben komolyabb kárt okoznia és akkor már talán végleg eltíltják a vezetéstõl.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Matthewpamer

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Punkerwork

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Kori
nekünk nézõknek csak jó a két csatorna vetélkedése

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

TV2 - 15 %-os növekedéssel 3 milliárd forint feletti bevétel

A TV2 kereskedelmi bevétele május hónapban ismételten csúcs közelben mozgott, ugyanis 14,6 %-os növekedéssel 3,15 milliárd forint árbevételt könyvelhetett el a csatorna.

Amennyiben csak a reklám-szpot eredményeit vizsgáljuk, a növekedés még ennél is nagyobb és látványosabb, hiszen 21,1 %-os növekedéssel közel 3 milliárd forint bevételt hozott ez az üzletág a csatornának. Az év eddig eltelt öt hónapjában a TV2 teljes árbevétele 11,17 milliárd forint volt, ez az összeg 13,8 %-kal több, mint 2003 január-május idõszakának bevétele. A bevételi struktúrának megfelelõen a fenti összeg tartalmazza a televízió teljes bevételét, ami a reklámszpotok és a szponzorálás esetében az ügynökségi jutalék értékét is magában foglalja.

nem, nem. direk még a mellbimbókat is levették a csajokról (a vámpírokról, mármint)
Laalee
biztos kilátszik egy szörnynéni melle

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

😊lol. persze ez csak kommunikáció a hirdetõk felé...
TV2: bevétel növekedés áprilisban

12 százalékos növekedéssel 3 milliárd forint feletti bevételt ért el a kereskedelmi adó.
A reklámpiac szezonalításának köszönhetõen a TV2 április havi bevétele idei rekordként elérte a 3,04 milliárd forintot, ami 2003 negyedik hónapjához viszonyítva 12 százalékos növekedést jelent. Kizárólag a szpot-bevételt vizsgálva az adatok azt mutatják, hogy az elõzõ év hasonló idõszakához képest közel 18,8 százalék a bevétel növekedés április hónapban.

Az év eddig eltelt idõszakát tekintve (január-április) 13,4 százalékos emelkedéssel 8,02 milliárd nettó árbevételt ért el a csatorna.

A bevételi struktúrának megfelelõen a fenti összeg tartalmazza a televízió teljes bevételét, ami a reklámszpotok és a szponzorálás esetében az ügynökségi jutalék értékét is magában foglalja.

Várdy Zoltán, a TV2 kereskedelmi igazgatója szerint a bevétel növekedése mögött elsõsorban a minõségi mûsorkörnyezet, az ismerõs és tervezhetõ kereskedelmi struktúra, valamint az alternatív médiafelületek együttes használata áll.

"Biztos vagyok abban, hogy a nyár folyamán nem csak a képernyõs megjelenéseinkkel, de egy exkluzív és egyedi rendezvénysorozatunkkal is felkeltjük majd mind nézõink, mind hirdetõink figyelmét" - tette hozzá a közeljövõ terveire utalva.

szerintem nem. az amerikai exit pollok szerint a 16éven aluli nézõk 90%-a az excellent vagy a very good kategóriába sorolta a filmet (7-es skálán), szóval éppen a fiatalok azok, akik élveziki az ilyen típusú filmeket (ld. ami 80-as években az indiana jones, az a 90-es években a múmia)

amúgy meg ízlések és pofonok. ebben az évben a butterfly effect mellett ezt a filmet élveztem a legjobban😊
Voltan
Meg akarták kímélni a gyerekeket egy szar filmtõl...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

mellesleg a van helsing amerikában is pg-13-at kapott, nem értem itthon mi ez a 16...
a mozi dolga az ellenõrzés. én csak azt írtam, hogy erre felsõ utasítás volt. vicces is lenne, ha egy tinihorrort pont a célközönség nem nézhetne meg😊
Jé, most látom, hogy tele van szóismétléssel (pl. volt.). Mindegy már. Így jár az ember, ha nem olvassa vissza, mit ír, mielõtt elküldi...

Hát, én megnéztem a moziban a Texasi láncfûrészest, és bizony sok emberke volt, aki 14-15 éves, ha volt. Telt ház volt...Ma meg a Van Helsinget kuksiztam meg, és ahhoz képest, hogy 16 éven felülieknek a korhatár, elég sok kisgyerek (értsd:10 éven aluli) volt...Szóval a kutya sem nézi a korhatárt. Meg az bevételkiesés lenne a mozinak, ha elkezdenék kitiltani a kisgyerekeket.

Még a moziban is ez van, nõvérem nem tudta elvinni a gyrerekeit megnézni a Gyûrûk urát mert nem engedték volna be velük,

beengedték volna, a moziknak ugyanis nincs joguk senkit kittiltani filmrõl, ha kísérõvel vannak. az utóbbi 3 évben 3 olyan film volt magyarországon multiplexekben, amikre minisztériumilag volt ukáz a moziknak, hogy ne engedjenek be 16 éven aluliakat. a south park, a texasi láncfûrészes és még egy harmadik. de. felnõtt kísérõvel ezeket a filmeket egy gyerek mind mind megnézheti. onnan a kísérõ felelõssége a dolgok.
én speciel a filmkészítõk helyében perelnék a durva vágások miatt, mivel a szerzõi jogok megsértése. Tilos egy rendezõ és szinészek által készített film módosítása - mert egyes helyeken ez már az a kategória

na, szóval ezért találták ki egyes filmek tévés verzióját. nem a magyarok vágnak, hanem máshol is. egyszerûen vannak bizonyos filmeknek szétcincált verziójuk. enniy. de komolyan, kit zavar, hogy pl. a rémálom az elm utcán vágva volt? aki szereti a filmet, annak úgyis megvan, nem?😊 rég rossz, ha egy filmet kereskedelmi tévén kell megnézni, reklámokkal övezve...
Azért vágnak, hogy rövidebb legyen a film, és több reklámot pakolhassanak be a közepükre.

jujjujj😊 ez bagy butaság volt. a kereskedelmi tévékben 12 perc reklám lehet 60 perc alatt. bárhogy vágnak egy filmet, attól még nem tudnak több reklámot belepakolni😊
Davidus
Azért kicsit más ha a gyerek a filmben szerepel és látja az 50 kamerát meg a rihegõ-röhögõ stábot😛

V9ykn8_TZL0

én speciel a filmkészítõk helyében perelnék a durva vágások miatt, mivel a szerzõi jogok megsértése. Tilos egy rendezõ és szinészek által készített film módosítása - mert egyes helyeken ez már az a kategória

arról nem is beszélve hogy tönkrevágja az egészet a stáblista levágása

Waterhorse
Hát ezek szerint az állatok szerint (ORTT), az más ha egy gyerek szerepel vmiben vagy azt nézi. Gondoljatok például a Chuky címû horrorfilmre, az abban szereplõ gyermekre az ORTT elvei szerint ráfogható, hogy mai felnõtt fejjel súlyos személyiségtorzulása van, gyilkos hajlamokkal. Vagy ott vannak a Nightmare on Elm Street-ben szereplõ gyerekek, milyen lelkiviláguk lehet szerencsétleneknek.

Én azt mondom az ilyen gondolkodású emberek elmehetnek a halál kaszára. Már nagyon felháborító, hogy ez a mocskos rendszer megszabhatja, hogy mit nézethet az ember a büdös kölkével. Még a moziban is ez van, nõvérem nem tudta elvinni a gyrerekeit megnézni a Gyûrûk urát mert nem engedték volna be velük, otthon aztán úgyis megnézik dvd-n. Már tényleg zsinoron rángatott báboknak néznek minket.

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

HuAn82
Talán mert rejtett pedofil mûsor volt?!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Aramir
A karikás dologban nálam az volt a csúcs, amikor Friderikusz csinált egy mûsort gyerekekkel.
6-7-8 éves gyerkõcökkel beszélgetett, de a 12-es karikát azért kirakták 😊

PetruZ
De akkor minek a karika? A mi megtévesztésünkre? A rendeletben szépen le van írva, hogy miért milyen karikát kell adni. De ha nincs(enek) már benne az adott jelenet(ek), akkor minek rakja ki? Csak azt tudom elképzelni, hogy hülyének vagyunk nézve. Nesze magyar, itt a "sikerfilmed", nézzed ingyér'... Már most palizzák a népet, hogy jön a "Hatodik érzék", mindenki jól be fog rosálni. Kezdési idõpont: 20.45, vasárnap, fõ mûsoridõ. Mernék fogadni, hogy ezt is megnyírbálják. Elvégre fõ mûsoridõben egy kísértetlány sem hányhat, meg nem ijesztgetheti a nézõket... A "csigán" a Számkivetett lesz, szerintem inkább azt lesz érdemes nézni. Bár, ha jobban meggondolom... Vajon káros-e a gyermekek fejlõdésére, ha azt látják, hogy Tom Hanks egy tojáslabdához beszél és szabályosan beleõrül, mikor elhagyja? Vajon nem buzdítja-e erkölcstelen cselekvésekre az ifjúságot az, hogy egy "postás" felbont olyan csomagokat, ami nem is az övé? Satöbbi, satöbbi.
Ehh, kezd már baromira elegem lenni ebbõl az egészbõl...
I.C.ram
Azért vágnak, hogy rövidebb legyen a film, és több reklámot pakolhassanak be a közepükre.
PetruZ
Én csak azt nem értem, hogy ha karikáz, akkor minek vág? Merthogy kivágnak mindent belõle, ami karikás lehet, szóval itt valami nekem nagyon nem kék...
Inkább kezdõdne minden ilyen film olyasmi szöveggel, hogy "felhívjuk kedves nézõink figyelmét, hogy a következõ mûsorszám megtekintése bármely korosztálynak ajánlott, mivel elõzõleg eltávolítottunk belõle minden olyan jelenetet, amely miatt bármely civil szervezet feljelentett volna minket az ORTT-nél"...
szerinted egy ilyen típusú filmnél, amit láttak max 70ezren a mozikba, hány embernek tûnik fel, hogy valami ki van vágva? ha 100-nak, akkor már szerintem sokat mondok. az pedig 99,99% 1millió nézõ esetében😊
Voltan
Jaja. Emlékszem, pár hónapja a retekklub leadta a Rémálom 4-et. Annak idején láttam már párszor, feltûnt, hogy rohadtul meg van szabdalva. Olyan szinten, hogy az már a sztori rovására ment. Mondjuk aki nem ismerte a filmet, párszor tuti elvesztette a fonalat, hála a profi vágómunkának. Ráadásul kb 23 órakor kezdõdött,és ott viritott a 18-as karika a képernyõn. Könyörgöm, ha már egyszer horrort adnak le, akkor az legyen is horror. Imádom, hogy igy védik a nép erkölcseit az éjjeli órákban, de azt lazán leadják fõmûsoridõben, hogy VV Szegál vakarja a pudvás seggét, és bazmegol a kamerába premier plánban...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Bucser
Feltût szerintem csakúgy vannak vele, hogy ingyen van..... Meg azt sem tdják, hogy hol reklamáljanak...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

a lényeg, hogy bevételt termeljen. ehhez általában szórkoztatnia kell, hiszen akkor nézik.

azt ne felejtsük el, hogy a filmet nézõk 99,99%-ának nem tûnt fel, hogy hiányzik valami a filmbõl.
Bucser
Tudtommal a kereskedelmi adó azért van, hogy szórakoztatás közben Bevételt termeljen.... Nem?????

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Shep
tganp felhívott a haverom, kérdezi láttam a sárkány csókját, mondom nem, mert úgyis szétvagdosták, meg láttam már 2x, erre meséli, hogy miket vágtak ki, mondom ez szép, pont a lényegi része hiányzott a filmnek, nem mintha az erõszakos látványokat élvezném, de így tönkrevágták a filmet. Aztán mondja haverom, hogy lesz az álien 4 is, erre mondom, na akkor abban nem lesz álien, csak mutatóban távolról, a film, meg nem lesz több 30 percnél, az eleje lesz ahol még semmi nincs, meg a vége, hogy megmenekültek, a közepébõl esetleg villanások, de úgyse fogja senki érteni, hogy miért is halnak meg az emberek.

Azt nem értem, hogy ha egy filmet majdnem 22-kor kezdnek akkor miért kell megvágni, akkor a gyerekeknek már az ágyban a helye, egy felnõtt meg hagy döntse már el, hogy megnézi e az adott filmet, vagy sem, és ha megnézi akkor igenis ne legyen már agyonvágva, vagy tegyen oda 18 as karikát és vettse úgy, de ez így nagyon nem ok.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

a kereskedelmi adó nem azért van hogy filmeket adjon le, hanem hogy bevételt termeljen

shaba23
csak azt szeretném tudni, hogy ez most cenzúra, vagy idõspórolás?
PetruZ
Tudom, öcsém végignézte és késõbb elmondta, hogy mi hiányzott még. 😊
PREMIERE1
Nagyon gáz volt így leadva ez a Sárkány csókja. Szinte mindent kivágtak. Kérdem én: MINEK? Különösen egy Csaló világ, és jópár egyéb szarság után. Enyhén szólva is szétbaszták a filmet ...

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

I.C.ram
LOL DE DURVA 😄 Ez a film tiszta elmebeteg.
I.C.ram
LOL mi megy most a TV2-n!! Valami Indiai szarság! 16-os körrel, közben meg mutogatják a pöcsét a csávónak, meg hasonlók.
shaba23
akkor azt még elárulom, hogy a végén nem mutatták, hogy a rendõr meghal a sárkány csókjától 😊
PetruZ
Fordítva: a Viasat3 svéd tulajdonosainak (100%-ban az övék) külföldön sok csatornája van. 😊
a viasatnak külföldön tucatnyi csatornája van

PetruZ
A Schindler-t bárhol adják, kötelezõ egyben adni, ehhez Spielberg ragaszkodott, benne van a forgalmazási feltételekben.

Egyébként az RTL ma ismét nagyot alkotott: két átlagosan jó filmet (Tolvajtempó, Sárkány csókja) sikerült nézhetetlenül szarrá vágni... A másodiknál ott álltam fel a székbõl, mikor Tcheky Karyo szétveri egy pali fejét a szálloda konyhájában, utána meg ráhagyja a két izompalijára, akik befejezik a melót (a melák felemeli, a kiscsákó meg lerúgja). Na, ezt úgy kinyesték, mint a sicc. Nem néztem tovább, elegem van belõlük...
I.C.ram
Már szerintem lehúzták õket, mert a V3 most nyit új csatornát Viasat History néven, amit nem hinném, hogy saját tõkébõl pénzelne. Tuti, hogy már bekebelezték.