Magyar kereskedelmi csatornák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rtl vs tv2 vs viasat3.
Mifelénk egyre többet nézzük.

http://www.o-store.hu
Folytatódik a Megasztár, újraindul a Most vagy Soha címû vetélkedõ, s új show-t is láthatnak a nézõk.
Folytatódik a Megasztár: a tehetségkutató mûsor második szériája õsztõl ismét heti rendszerességgel jelentkezik, megújult formában.
Szintén folytatódik a Nagy Õ címet viselõ valóságshow, ezúttal ismét "klasszikus felállásban". Fõszereplõje ennek megfelelõen egy 30-40 év közötti férfi lesz, akiért 25 hölgy száll "csatába" a mûsorban. Õsztõl megújult formában jelentkezik az évekkel ezelõtt népszerû Multimilliomos - Most vagy soha! címû vetélkedõ. A mûsorvezetõ továbbra is Jakupcsek Gabriella, ám változnak a játékszabályok (pl.: meghatározott ideje van egy-egy játékosnak, mindenkinek van egy játékostársa, aki segítséget nyújthat neki, és akivel bizonyos esetben helyet cserélhet).
Új mûsor jelentkezik Barbara Show címmel. A tiniknek szóló egyórás talkshow hétköznap délutánonként lesz látható Konta Barbara vezetésével. A mûsorban fiatalok beszélgetnek a tinik jellemzõ témáiról (szerelem, szex, barátság, hûség, testiség, generációs problémák, divat, pénz, életstílus, stb.).
Egyszer csak sikerül neki valaki(k)ben komolyabb kárt okoznia és akkor már talán végleg eltíltják a vezetéstõl. 
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
A TV2 kereskedelmi bevétele május hónapban ismételten csúcs közelben mozgott, ugyanis 14,6 %-os növekedéssel 3,15 milliárd forint árbevételt könyvelhetett el a csatorna.
Amennyiben csak a reklám-szpot eredményeit vizsgáljuk, a növekedés még ennél is nagyobb és látványosabb, hiszen 21,1 %-os növekedéssel közel 3 milliárd forint bevételt hozott ez az üzletág a csatornának. Az év eddig eltelt öt hónapjában a TV2 teljes árbevétele 11,17 milliárd forint volt, ez az összeg 13,8 %-kal több, mint 2003 január-május idõszakának bevétele. A bevételi struktúrának megfelelõen a fenti összeg tartalmazza a televízió teljes bevételét, ami a reklámszpotok és a szponzorálás esetében az ügynökségi jutalék értékét is magában foglalja.
12 százalékos növekedéssel 3 milliárd forint feletti bevételt ért el a kereskedelmi adó.
A reklámpiac szezonalításának köszönhetõen a TV2 április havi bevétele idei rekordként elérte a 3,04 milliárd forintot, ami 2003 negyedik hónapjához viszonyítva 12 százalékos növekedést jelent. Kizárólag a szpot-bevételt vizsgálva az adatok azt mutatják, hogy az elõzõ év hasonló idõszakához képest közel 18,8 százalék a bevétel növekedés április hónapban.
Az év eddig eltelt idõszakát tekintve (január-április) 13,4 százalékos emelkedéssel 8,02 milliárd nettó árbevételt ért el a csatorna.
A bevételi struktúrának megfelelõen a fenti összeg tartalmazza a televízió teljes bevételét, ami a reklámszpotok és a szponzorálás esetében az ügynökségi jutalék értékét is magában foglalja.
Várdy Zoltán, a TV2 kereskedelmi igazgatója szerint a bevétel növekedése mögött elsõsorban a minõségi mûsorkörnyezet, az ismerõs és tervezhetõ kereskedelmi struktúra, valamint az alternatív médiafelületek együttes használata áll.
"Biztos vagyok abban, hogy a nyár folyamán nem csak a képernyõs megjelenéseinkkel, de egy exkluzív és egyedi rendezvénysorozatunkkal is felkeltjük majd mind nézõink, mind hirdetõink figyelmét" - tette hozzá a közeljövõ terveire utalva.
amúgy meg ízlések és pofonok. ebben az évben a butterfly effect mellett ezt a filmet élveztem a legjobban😊
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
beengedték volna, a moziknak ugyanis nincs joguk senkit kittiltani filmrõl, ha kísérõvel vannak. az utóbbi 3 évben 3 olyan film volt magyarországon multiplexekben, amikre minisztériumilag volt ukáz a moziknak, hogy ne engedjenek be 16 éven aluliakat. a south park, a texasi láncfûrészes és még egy harmadik. de. felnõtt kísérõvel ezeket a filmeket egy gyerek mind mind megnézheti. onnan a kísérõ felelõssége a dolgok.
na, szóval ezért találták ki egyes filmek tévés verzióját. nem a magyarok vágnak, hanem máshol is. egyszerûen vannak bizonyos filmeknek szétcincált verziójuk. enniy. de komolyan, kit zavar, hogy pl. a rémálom az elm utcán vágva volt? aki szereti a filmet, annak úgyis megvan, nem?😊 rég rossz, ha egy filmet kereskedelmi tévén kell megnézni, reklámokkal övezve...
jujjujj😊 ez bagy butaság volt. a kereskedelmi tévékben 12 perc reklám lehet 60 perc alatt. bárhogy vágnak egy filmet, attól még nem tudnak több reklámot belepakolni😊
V9ykn8_TZL0
arról nem is beszélve hogy tönkrevágja az egészet a stáblista levágása
Én azt mondom az ilyen gondolkodású emberek elmehetnek a halál kaszára. Már nagyon felháborító, hogy ez a mocskos rendszer megszabhatja, hogy mit nézethet az ember a büdös kölkével. Még a moziban is ez van, nõvérem nem tudta elvinni a gyrerekeit megnézni a Gyûrûk urát mert nem engedték volna be velük, otthon aztán úgyis megnézik dvd-n. Már tényleg zsinoron rángatott báboknak néznek minket.
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
6-7-8 éves gyerkõcökkel beszélgetett, de a 12-es karikát azért kirakták 😊
Ehh, kezd már baromira elegem lenni ebbõl az egészbõl...
Inkább kezdõdne minden ilyen film olyasmi szöveggel, hogy "felhívjuk kedves nézõink figyelmét, hogy a következõ mûsorszám megtekintése bármely korosztálynak ajánlott, mivel elõzõleg eltávolítottunk belõle minden olyan jelenetet, amely miatt bármely civil szervezet feljelentett volna minket az ORTT-nél"...
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
azt ne felejtsük el, hogy a filmet nézõk 99,99%-ának nem tûnt fel, hogy hiányzik valami a filmbõl.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Azt nem értem, hogy ha egy filmet majdnem 22-kor kezdnek akkor miért kell megvágni, akkor a gyerekeknek már az ágyban a helye, egy felnõtt meg hagy döntse már el, hogy megnézi e az adott filmet, vagy sem, és ha megnézi akkor igenis ne legyen már agyonvágva, vagy tegyen oda 18 as karikát és vettse úgy, de ez így nagyon nem ok.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
Egyébként az RTL ma ismét nagyot alkotott: két átlagosan jó filmet (Tolvajtempó, Sárkány csókja) sikerült nézhetetlenül szarrá vágni... A másodiknál ott álltam fel a székbõl, mikor Tcheky Karyo szétveri egy pali fejét a szálloda konyhájában, utána meg ráhagyja a két izompalijára, akik befejezik a melót (a melák felemeli, a kiscsákó meg lerúgja). Na, ezt úgy kinyesték, mint a sicc. Nem néztem tovább, elegem van belõlük...