Magyar kereskedelmi csatornák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vaxi
a TV2 a Philadelphia/vagy hogy kell írni😄/ c. filmet adta le vágatlanul...

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Waterhorse
Tv2 is leadta a Shcindler listáját, és én úgy emléxem õk is vágatlanul, csak, hogy felzárkózzanak a konkurenciához.
Azért gondoljatok bele, hogy ezt a szintet tartják ekkora mennyiségû reklám mellett, milysen lenne az amúgy is ótvar színvonalból, ha kevesebbet reklámoznának. Persze a reklám bevételek nagy része megy fûmuftik zsebébe, ezért nem is lesz soha kereskedelmi csatornán igazi színvonal. Egyedül a Viasat sugároz jó mûsorokat, bár õk meg filmek hiányában vannak, és szerencsétleneket elõbb utóbb le fogják húzni mint anno a Tv3-at.

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Nem igaz, nem 20 percenként, csak 16 , ugyanis ez a minimum amit folyamatosan sugározniuk kell. De azért bekaphatnák a f@szom, eddig az rtl egyetlenegy filmet tudott leadni vágatlanul mûködése során (ha jól emléxem), a Schindler listáját , a tv2 még szûz.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Apus
Mi a tökömért vágják meg a filmeket az rtl-en? Jómultkor volt 1 Bruce Lee film, örökérvényû darab, erre belevágdostak a rohadt dögök egy csomószor. Meg volt valami cápás fil, ami jó nagy szar volt, de amikor haraptak a cápák, az mind ki volt vágva. Én meg néztem, hogy most mivan? Mikor halt meg az 5 búvár?
Rettenet.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

még... hidd el, keményen dolgoznak azon hogy még több legyen

HuAn82
a döntõ többség...

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Punker
Viasaton még sincs annyi reklám....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

HuAn82
Miért, kereskedelmi tv(k)-tõl (rádió(k)tól) mit vártál?

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Utálom mindkét csatornát a sok reklám miatt.
Egyszerûen undorító, hogy bármit nézel 20percenként reklámot tesznek bele.

??
szerinted ez manapság már, monika, balázs, elõtte klaudia akármi showk után érdekel még bárkit is?

Ramore
Miért nem leplezik már le a Kolosi ferde hajlamát? Ez nem egy szaftos téma a bulvár sajtónak? Netán félnek tõle?
Bucser
Azt én sem értem de mióta õ ott a mûsorok fõhajakenje egyre szarabb az egész... Pakolgatják a jó kis sorozatokat össze vissza aztán eltüntetik... Viszont van helyette Éde dundi valentina... Az Alias-t akarom vissza!!!!😞((

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

I.C.ram
De utálom azt a csákot! Hogy lett abból a faszból hirtelen egy igazgató szintû faszi a reteknél?
Rekord negyedévet zárt a TV2

A TV2 közel 5 milliárd forint bevételt ért el az év elsõ három hónapjában, ami mintegy 15 százalékos növekedést jelent az elõzõ év azonos idõszakához képest - derül ki a csatorna közleményébõl.

Januárban 16 százalékos növekedéssel közel 950 millió forint, februárban 20 százalékos növekedéssel 1,58 milliárd forint, márciusban pedig 11,6 bõvülés után 2,45 milliárd forint nettó árbevételt ért el a TV2.

Ez az összeg tartalmazza a televízió teljes bevételét, vagyis a reklámszpotok és a szponzorálás esetében az ügynökségi jutalék értékét is magában foglalja.

HuAn82
Gratula! Kolosi Petike most már vehet magának egy egész buzibárt.

Tovább nõ az RTL Klub bevétele

A piacvezetõ televíziós csatorna február után márciusban is 22 százaléknál nagyobb bevételnövekedést könyvelt el az elõzõ év hasonló idõszakához képest. Ennek köszönhetõen az RTL Klub reklámbevétele az év elsõ negyedében 20 százalékkal nõtt 2003 elsõ három hónapjához viszonyítva, az elõzõ hónaphoz képest pedig több mint 1 milliárdos növekedést produkált.

A magas árbevételeket a hirdetési piac kedvezõ alakulása mellett elsõsorban az elsõ negyedév kimagasló nézettségi mutatói támasztják alá. Emellett pedig a januártól bevezetett új mozgó áras kereskedelmi stratégia is sikeresnek bizonyult.

A csatorna nézettségének alakulásában meghatározó szerepe van a Való világ harmadik sorozatának, amely minden korábbinál nagyobb közönséget vonz. Nagyrészt ennek köszönhetõen az idei év elsõ három hónapjának átlagát tekintve fõmûsoridõben 300 ezerrel többen nézték az RTL Klubot, mint a Tv 2-t a teljes lakosság körében, míg a korábbi sorozatok ideje alatt a különbség ennél jóval kisebb volt. A Való világ 1-et az elsõ három hónapban átlagban 1,57 millióan nézték, a Való világ 3-at átlag több mint 2 millióan követték figyelemmel.

Érdekes ugyanakkor, hogy a csatorna fõmûsoridõs közönségaránya január–márciusban valamelyest csökkent a tavalyi év egészéhez képest a 18–49 évesek körében. Igaz, hasonló a tendencia a rivális esetében is. A vizsgált idõszakban pedig az MTV is veszített közönségarányából. A közszolgálati adónál ugyanakkor 2002–2003 között emelkedõ a tendencia, míg a két nagy kereskedelmi tévé esetében csökkent a közönségarány.

Kori
Lemaradtam, bántam nagyon.
Kíváncsi lettem volna Nacsa képére.

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

I.C.ram
Sejtettem, hogy valami kamu votl benne. 😊
fifi
A Nacsa az majdnem összeszarta magát annyira nem tudta, hogy mi az ábra. +mikor az utolsó fickó bejött/producer?/ akkor azt vártam, hogy a Bagit vagy leveri, vagy elsírja magát! Nem szeretem ezeket a show-kat de ez marha jó volt!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Bucser
Jó volt nagyon... Ugye a mai rész a Banánhéjról szólt volna. Elsõ reklámblokkig minden jól ment. Nacsa elmondta, hogy minden szép és jó, beszélgetett a Kordával meg a sminkesével és mindenki happy. Aztán bejött Bagi Iván.. Leszegett fejjel és kipakolt. Hogy Ki akar lépni a duóból és hogy az Oliver mindig elnyomja õt etc.etc.... Aztán Behívták az új leendõ társát és a rendezõ/producert is Koós Györgyöt. Mit ne mondjak, Nacsa köpni nyelni nem tudott 4-szer váltott színt. Aztán Bagi kivonult a stúdióból és visszajött ewgy 4 literes pezsgõsüveggel😊))) Poén volt megszívatták a Nacsát. Jakupcsek tudott róla ez volt a 300 adás. Sirály volt Bagi Qrva jól játszotta a csalódott kiégett humoristát😊))

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

I.C.ram
NA lezajlott a Jakpucske, én sajna lemaradtam róla. Mi volt benne?
Voltan
Komolyan? Errõl még nem hallottam. Kár lenne értük.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

I.C.ram
Most láttam valami elõzetest, amiban a Bagi Nacsa duó egymás ellen vitatkoznak a Jakupcsekben.

Mi történt? Valaki tud róla valamit? Valami botránybafulladt mûsort emlegetett Jakupcsek.
I.C.ram
Úgy visszasírom a régi MTV1-2 korszakot, amikor még a filmeket úgy szinkronizálták, hogy arra nem lehetett panasz, és nem vágtak ki semmit! MTV-n láttam az ominózus Rémálom az Elm... részt is. Meg a Chucky-kat is ott adták.
I.C.ram
Káposztalevest is újraszinkronizálták, és Louis De Funes jól megszokott és nagyon eltalált hangját is lecserélték....
RelakSfromhome
4-ben lehetett 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

I.C.ram
Rémálom az Elm utcában 4 v 5-nél is kivágták azt a részt, mikor a csaj egyedül súlyzózik, és jön Freddy. Freddy lenyomja a súlyt, addig, amíg mutatják, hogy a csajnak kifordul a keze, és a csont kiugrik, aztán meg rovarlábak nõnek a sebbõl. Na ezt a részt teljesen kivágták, pedg az egyik legjobb rész volt.
RelakSfromhome
Én sztem beleürítettem volna az arcba a tárat. Aztán az ortopéd agyalhatott volna, hogy hogyan fog újra járni az ürge 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Bucser
"Rendben akkor hivatalosan járok el de az nagyon nem lesz szép dolog......"

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

RelakSfromhome
azt nem láttam

Bucser
A szikla üldözési jelenetét is felhasználták már egyszer...

RelakSfromhome
HÁ!!!
A karambolnál a villanyosnak gumi kerekei voltak, és egy kicsit kitért 😄😄😄😄

RelakSfromhome
Láttam 1-szr egy filmet, amiben ezt az üldözési jelenetet 1az1-ben lemásolták 😄

RelakSfromhome
Két túsz között a reteken

Hát baze, inkább menne 16-os karikával, de ilyen bénán ne vágják ki a levágott fület!!!

Bucser
Most nézem a TV2 mûsorát....Meg a retekét is....

Hát nem tudom melyik a rosszabb.... Az átszinkronizált 2 túsz között vagy a Tûzparancs nevû borzalom.....

A Féktelen Minnesota viszont jó lesz😊))

Shodan
Discovery tényleg nagyon király nekem is kedvencem, csak már ott is nagyon idegesítõ a sok reklám

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

a.carkey
Tegnap olvastam egy hírt. Az arc - Simon András - "Story értékdíjat" kapott. 😊 A kettõ nem zárja ki egymást?
Story és az érték?! 😊
LOL ez az ország ...
Ahol a story díjakat oszt az "értékekért", mégha "nagy" tévés személyiségek adják is ...

Hogy a picsába - bocsánat - van egy Storynak, Bestnek, Blikknek "értékszemlélete"? Lassan olyan lesz, hogy "való világ díj" 😊. Kossuth díj helyett ...

Néha komolyan elszomorít ez az ország. Mindig ...

A medve nem játék.

Gyadi
Egyik nap mexámoltam: 7 emeltdíjas sms hírdetés volt egymás után a tv2-õn...

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

[HUN]PAStheLoD
cartoon network ;] meg eXtreme 😛

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

b-type
mockosss kisz rtl klubb...
tv2 jobb, mondjuk részemrõl csak a totalcar, de az rtl klubbon semmi.
kedvenc: discovery-sport1-eurosport-spektrum-nat. geog.
ebben a sorban, (ha beindul a motogp, akkor módosul)
a disc. nagyon jó, és megy hajnalban is!!
mindenkinek ajánlom a show(pénz) orientált adók helyett.
Csak azt sajnálom, hogy a felelösséget a butitásért, pofátlanságért, és társadalommérgezésért nem lehet a nyakukba varni, és ez a sok emeltdíjjas sms [email protected]öj.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

a.carkey
Féregf...ú RTL KLUB megint lazán kivág a filmekbõl!

Undorító!

A medve nem játék.

a.carkey
Nem az a pofa lesz az egyik zsûritag a mai Megasztárban, aki a Tiloson "settenkedett"?

A medve nem játék.

gPROject
A retket kb 3-4 éve nem nézem. Néha belepillantok, amikor átmegyek a nappalin és valamelyik családtagom éppen azt nézi, de egyébként soha, nagyon ellenszenves számomra.
A tv2-t nagyon ritkán nézem, csak ha nincs semmi, de semmi más amit csinálhatnék.

SoDI---

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

The Garrett
> > > Bajban az RTL.
> > >
> > > Hogyan borult ki a bili?
> > > Úgy, hogy a rendszerint péntekenként megjelenõ BEST magazin most
> > > kivételesen már kedden kapható volt, és egy óriási baki folytán egy
> > > eredetileg valószínûleg pénteki megjelenéssel számoló cikk is benne
> > > maradt! Ez a cikk pedig a VV3 új lakóit mutatja be: Pandorát,
> > > Tommiboyt, Segalt, Frenkit és Szilvit. Nem is lenne ezzel semmi baj,
> > > csakhogy: Segalt és Frenkiéket csak a lapzártát és a megjelenést
> > > követõen, kedden ill. szerdán este, ÉLÕ
> > > (!) beszavazó show keretében "szavazta be" a
> > > közönség.
> > > A fórumba már kedden feltette valaki a lapnak ezeket az oldalait,
> > > amelyek bemutatták az aznap ill. másnap este beszavazott villalakókat.
> > > A véletlen ráhibázás valószínûsége 1:9-hez.
> > > Ezenkívül a tegnap beszavazott "Ágica" bejutását is már elõre
> > > megírták
> > > ugyanitt: Segal szólta el magát a villában egy
> > > beszélgetés során, amit páran élõben hallgattak egy tv-adón, és már
fél
> > > nappal korábban tudni lehetett a beszavazás
> > > eredményét. A 3 "véletlen" összesített valószínûsége 1:27-hez!
> > >
> > > Az RTL Klub immár nemcsak a médiatörvény rendelkezésit sértette meg,
> > > hanem egy igen súlyosan büntetendõ bûncselekményt is elkövetett, amire
> > > végre megvan a kézzel fogható bizonyíték is.
> > > Így büntetõeljárás is indulhat ellenük, ami talán segíthet
> > > megfékezni a manipulatív, népbutító, közízlés-romboló, a fiatalok
> > > helyes erkölcsi fejlõdését veszélyeztetõ stb-stb mûsorfolyamát
> > > (tisztelet a kivétel-mûsoroknak az RTL-n is, pl a Legyen Ön is
> > > milliomosnak, ami abszolút no.1. volt a nézettségi listákon, mégis
> > > levették a mûsorról emiatt az abszolút nulla VV miatt...)

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Punker
az ilyenek miatt nem hajlandó már fater soha senkinek nyilatkozni, bár az új kórház igazgató amúgy is megtiltotta hogy bárkinek nyilatkozzanak....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

HuAn82
Figyuzd majd jõvõre ennél is rosszabb lesz!

a.carkey
Ennél szarabb karácsonyi mûsort a magyar tévék még sohasem produkáltak!

Ennél békább segge nincs!

A medve nem játék.

FtranX
Én nem is csodálkozom az ilyen történeteken. Ezeket csak a nézettség érdekli.
A fókusz és az aktív riportjait vagy idióták készítik vagy pedig csak a célközönség idióta. (lsd: auralátók, távgyógyítók, életenergia-mérõ kerék, pistabá' ufót látott félék)
Ha meg valami olyanról készítenek mûsort, amihez egy kicsit is konyítok, rögtön kapcsolom el, mert úgy is felmegy bennem a pumpa a baromságaiktól. De ez nem csak ezekre a mûsorokra vonatkozik.

PResident Evil
bazzegh Kata beindult 😊