Magyar kereskedelmi csatornák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Azért gondoljatok bele, hogy ezt a szintet tartják ekkora mennyiségû reklám mellett, milysen lenne az amúgy is ótvar színvonalból, ha kevesebbet reklámoznának. Persze a reklám bevételek nagy része megy fûmuftik zsebébe, ezért nem is lesz soha kereskedelmi csatornán igazi színvonal. Egyedül a Viasat sugároz jó mûsorokat, bár õk meg filmek hiányában vannak, és szerencsétleneket elõbb utóbb le fogják húzni mint anno a Tv3-at.
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
, ugyanis ez a minimum amit folyamatosan sugározniuk kell. De azért bekaphatnák a f@szom, eddig az rtl egyetlenegy filmet tudott leadni vágatlanul mûködése során (ha jól emléxem), a Schindler listáját
, a
tv2 még szûz. Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Rettenet.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Egyszerûen undorító, hogy bármit nézel 20percenként reklámot tesznek bele.

szerinted ez manapság már, monika, balázs, elõtte klaudia akármi showk után érdekel még bárkit is?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A TV2 közel 5 milliárd forint bevételt ért el az év elsõ három hónapjában, ami mintegy 15 százalékos növekedést jelent az elõzõ év azonos idõszakához képest - derül ki a csatorna közleményébõl.
Januárban 16 százalékos növekedéssel közel 950 millió forint, februárban 20 százalékos növekedéssel 1,58 milliárd forint, márciusban pedig 11,6 bõvülés után 2,45 milliárd forint nettó árbevételt ért el a TV2.
Ez az összeg tartalmazza a televízió teljes bevételét, vagyis a reklámszpotok és a szponzorálás esetében az ügynökségi jutalék értékét is magában foglalja.
A piacvezetõ televíziós csatorna február után márciusban is 22 százaléknál nagyobb bevételnövekedést könyvelt el az elõzõ év hasonló idõszakához képest. Ennek köszönhetõen az RTL Klub reklámbevétele az év elsõ negyedében 20 százalékkal nõtt 2003 elsõ három hónapjához viszonyítva, az elõzõ hónaphoz képest pedig több mint 1 milliárdos növekedést produkált.
A magas árbevételeket a hirdetési piac kedvezõ alakulása mellett elsõsorban az elsõ negyedév kimagasló nézettségi mutatói támasztják alá. Emellett pedig a januártól bevezetett új mozgó áras kereskedelmi stratégia is sikeresnek bizonyult.
A csatorna nézettségének alakulásában meghatározó szerepe van a Való világ harmadik sorozatának, amely minden korábbinál nagyobb közönséget vonz. Nagyrészt ennek köszönhetõen az idei év elsõ három hónapjának átlagát tekintve fõmûsoridõben 300 ezerrel többen nézték az RTL Klubot, mint a Tv 2-t a teljes lakosság körében, míg a korábbi sorozatok ideje alatt a különbség ennél jóval kisebb volt. A Való világ 1-et az elsõ három hónapban átlagban 1,57 millióan nézték, a Való világ 3-at átlag több mint 2 millióan követték figyelemmel.
Érdekes ugyanakkor, hogy a csatorna fõmûsoridõs közönségaránya január–márciusban valamelyest csökkent a tavalyi év egészéhez képest a 18–49 évesek körében. Igaz, hasonló a tendencia a rivális esetében is. A vizsgált idõszakban pedig az MTV is veszített közönségarányából. A közszolgálati adónál ugyanakkor 2002–2003 között emelkedõ a tendencia, míg a két nagy kereskedelmi tévé esetében csökkent a közönségarány.
Kíváncsi lettem volna Nacsa képére.

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Errõl még nem hallottam. Kár lenne értük."Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Mi történt? Valaki tud róla valamit? Valami botránybafulladt mûsort emlegetett Jakupcsek.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

A karambolnál a villanyosnak gumi kerekei voltak, és egy kicsit kitért 😄😄😄😄
Hát baze, inkább menne 16-os karikával, de ilyen bénán ne vágják ki a levágott fület!!!
Hát nem tudom melyik a rosszabb.... Az átszinkronizált 2 túsz között vagy a Tûzparancs nevû borzalom.....
A Féktelen Minnesota viszont jó lesz😊))
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Story és az érték?! 😊
LOL ez az ország ...
Ahol a story díjakat oszt az "értékekért", mégha "nagy" tévés személyiségek adják is ...
Hogy a picsába - bocsánat - van egy Storynak, Bestnek, Blikknek "értékszemlélete"? Lassan olyan lesz, hogy "való világ díj" 😊. Kossuth díj helyett ...
Néha komolyan elszomorít ez az ország.
Mindig ...A medve nem játék.
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
tv2 jobb, mondjuk részemrõl csak a totalcar, de az rtl klubbon semmi.
kedvenc: discovery-sport1-eurosport-spektrum-nat. geog.
ebben a sorban, (ha beindul a motogp, akkor módosul)
a disc. nagyon jó, és megy hajnalban is!!
mindenkinek ajánlom a show(pénz) orientált adók helyett.
Csak azt sajnálom, hogy a felelösséget a butitásért, pofátlanságért, és társadalommérgezésért nem lehet a nyakukba varni, és ez a sok emeltdíjjas sms [email protected]öj.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
A medve nem játék.
A tv2-t nagyon ritkán nézem, csak ha nincs semmi, de semmi más amit csinálhatnék.
a másikon a Lost in space, ez a magyar címe
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
> > >
> > > Hogyan borult ki a bili?
> > > Úgy, hogy a rendszerint péntekenként megjelenõ BEST magazin most
> > > kivételesen már kedden kapható volt, és egy óriási baki folytán egy
> > > eredetileg valószínûleg pénteki megjelenéssel számoló cikk is benne
> > > maradt! Ez a cikk pedig a VV3 új lakóit mutatja be: Pandorát,
> > > Tommiboyt, Segalt, Frenkit és Szilvit. Nem is lenne ezzel semmi baj,
> > > csakhogy: Segalt és Frenkiéket csak a lapzártát és a megjelenést
> > > követõen, kedden ill. szerdán este, ÉLÕ
> > > (!) beszavazó show keretében "szavazta be" a
> > > közönség.
> > > A fórumba már kedden feltette valaki a lapnak ezeket az oldalait,
> > > amelyek bemutatták az aznap ill. másnap este beszavazott villalakókat.
> > > A véletlen ráhibázás valószínûsége 1:9-hez.
> > > Ezenkívül a tegnap beszavazott "Ágica" bejutását is már elõre
> > > megírták
> > > ugyanitt: Segal szólta el magát a villában egy
> > > beszélgetés során, amit páran élõben hallgattak egy tv-adón, és már
fél
> > > nappal korábban tudni lehetett a beszavazás
> > > eredményét. A 3 "véletlen" összesített valószínûsége 1:27-hez!
> > >
> > > Az RTL Klub immár nemcsak a médiatörvény rendelkezésit sértette meg,
> > > hanem egy igen súlyosan büntetendõ bûncselekményt is elkövetett, amire
> > > végre megvan a kézzel fogható bizonyíték is.
> > > Így büntetõeljárás is indulhat ellenük, ami talán segíthet
> > > megfékezni a manipulatív, népbutító, közízlés-romboló, a fiatalok
> > > helyes erkölcsi fejlõdését veszélyeztetõ stb-stb mûsorfolyamát
> > > (tisztelet a kivétel-mûsoroknak az RTL-n is, pl a Legyen Ön is
> > > milliomosnak, ami abszolút no.1. volt a nézettségi listákon, mégis
> > > levették a mûsorról emiatt az abszolút nulla VV miatt...)
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Ennél békább segge nincs!

A medve nem játék.
A fókusz és az aktív riportjait vagy idióták készítik vagy pedig csak a célközönség idióta. (lsd: auralátók, távgyógyítók, életenergia-mérõ kerék, pistabá' ufót látott félék)
Ha meg valami olyanról készítenek mûsort, amihez egy kicsit is konyítok, rögtön kapcsolom el, mert úgy is felmegy bennem a pumpa a baromságaiktól. De ez nem csak ezekre a mûsorokra vonatkozik.