Kormányok

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Látom lehetetlen küldetés eladó G25-öt találni(mondjuk értem is hogy miért...), szóval inkább beruháztam egy vadiúj G27-re.

Keresek Logitech G25-öt.

A pénz nem számít 😊 ... na jó, de csak reális keretek között.

06 20 241-1375

kifli
valaki nem tudja, honnan tudnék keríteni g25 ffb motort?
Beszart az egyik 😞
Csabesz6
Üdv. Keresek eladó G25-öt.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

mi a különbség a PC, PS3 illetve a PC/PS3 vezió között ?

- nos, legutolsó gondolom ha van vmi tartozék hozzá akkor mindkettõt tartalmazza...

a kettõ közül melyiket érdemes sztetek ?

http://www.amazon.com/Thrustmaster-Rally-Force-Feedback-Clutch/dp/B000KRXA8W

vagy a logitech dfgt -t ?

kb egy árban vannak

Helló mindenkinek!

Van egy kormányom ami eladó. Akit érdekel, az válaszoljon, és írom a részleteket.

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

én meg iylet keresek, azért léptem be ide, hogy egyáltalánl hol lehet újonnan beszerezni ? számtech boltban nézték a nagykeres listákat, és nem szerepelt sehol

Sziasztok!

Meg szeretném kérdezni, hogy a Logitech DFGT-t érdemes-e megvenni. Beszéltem msn-en egy gyerekkel, most vette és nagyon jó neki. Én is csak jókat hallottam róla. Most ex-em van, annál biztosan jobb. Üdv!
atesz25
Hamár itt tartunk.Nem tud valaki olyan programot amivel a tengelyeket tudnám kalibrálni?Az Xpaddert ismerem de ott nekem valamiért állandoan maximum állásba rakja a féktengelyt amit õ forgástengelynek érzékel.

Phenom Black9950,gigabyte Ga-ma770-ud3, Sapphire 4830 1GB,4gb 1066

atesz25
Hali.Nekem ilyen van.És én is alig használtam pedig jó kis kormány.Most viszont szeretném de nincs meg a legutolsó driver ezért nem igazán lehet kalibrálni.Nincs meg neked véletlenül ez a driver:
Microsoft SideWinder Force Feedback 2 - 5.1.2600.0

Phenom Black9950,gigabyte Ga-ma770-ud3, Sapphire 4830 1GB,4gb 1066

Sziasztok, az alábbi problémám lenne egy Logitech Wingman Formula Force GP kormánnyal:

GerY5
Sziasztok!

Eladó egy használt, de kitûnõ állapotú, rendszeresen karbantartott Logitech MOMO Racing FFB kormány. Legutóbb decemberben lett megbontva, kitakarítva és zsírozva (fehérzsírral).
Extraként egy GTR2-höz készített mágneses rögzítésû laminált feliratozás is tartozik hozzá, igény szerint PSD template-el együtt.
(A közeljövõben több játékhoz is fognak felkerülni a tárhelyemre ilyen nyomtatásra kész template-ek. A mágneses rögzítésrõl akkor fogok bõvebben írni.)
A kormányról és tartozékairól fotók az alábbi linken találhatók:

http://geo-design.hu/resources/pics/Logitech_MOMO_Racing

Ára: 15.000 Ft (a szállítási költséget is átvállalom)
Vételi szándékkal jelentkezni privátban lehet!

Üdv:
G.

http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"

Lenne egy kérdésem: kuplungot hogy lehet építeni pluszba a pedálokhoz?
Versace21
Nem enged valamennyit az árából?

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erõ, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

b-type
ismerõsöm G25-s kormánya eladó, nincs vele probléma.
40 rugesz
priv.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Versace21
Hy all!Nézegettem az oldalakat,de nem találtam olcsó áron új g25 kormányt,hol ajánljátok,hol nézzek utánna?Olvastam egy másik fórumon hogy ujjonan 34 E,de nem találok ilyen áron sehol.Valakinek ötlet?Várom segitségetek!<#worship>

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erõ, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

Üdv!
Trustmaster F380 Force Feedback kormányom eladó! Ár:10.000 Ft
Már nem használom, így eladnám. Tökéletes állapotban van.
Email: [email protected]
Nekem Technology innovation hy-823-as driver kéne, mert nem tudom sehonnan se leszedni, mivel meghalt a hivatalos honlap 😞 Ha valaki tud vmit, akkor légyszíves jelezze. Elõre is köszönöm !
gege97
Plz akinek van Logitech g25 típusú pc kormánya eladó Nagyon kéne maximum 30-35 ezer ft-értékben venném meg mert ujonan sem sokkal több nem sérült állapotút keresek!és lehetõleg nagyonjó állapotban elõre kössz!😊

drot
Valaki tudna mondani egy boltot ahol lehet kapni Logitech G25-öt? Mert már mindenhol csak azt a fos G27-et lehet kapni de az duplája és kb annyival tud többet hogy van rajta led?

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

Valaki a G25-hátrányait fel tudná vázolni? W77d kérdésére válaszolva igen hosszabb távra tervezem a kormányvásárlást
köszi ha hazaérek majd megpróbálom
Én azt csinálnám a helyedbe elõször is hogy feltelepíteném a "Driver Magician" vagy DriverScanner nevezetû programot(az elsõ az nem ingyenes)a másodikat nem tudom.És utána csatlakoztatnám a kütyüt és elindítod a progit és megkeresi mi az ami hiányzik,és letölti a drivert.Remélem sikerülni fog.

Üdv.
hali!
nekem 1 technology innovation hy-823 kormányom van, elég furcsa de jó 😄
most kapartam elõ nemrég de a driver már nincs meg és h nemtudna adni 1 linket honnan tudom leszedni?(tudom google..de nem találtam semmit és a hivatalos honlap is behalt már 😄) v ha valakinek véletlen ez a korménya van nem akarja a drivert elküldeni mailbe? (xp-s driver kéne)
ha valaki tud segíteni meghálálom 😄
Én kb 6-7 éve vettem egy Microsoft Sidewinder force feedback kormányt igaz akkor 25-pénzért árulták legolcsóbb helyen.Szerintetek milyen?Én nagyon megvoltam vele elégedve(igaz hogy össz-vissz a 7 évbõl kb összesen ha használtam 2 hónapot akkor sokat mondok.(eleinte nagyon bele voltam zúgva aztán letettem)
kormány

kormány 2

Van valakinek ilyenje?
w77d
én a MOMO-ról lebeszélnélek ha hosszú távra akarsz kormányt. Engem idegileg kikészített az enyém, egy év után elkerülhetetlen lesz a házi gányolás a pedál potmétereknél és egyre szarabb lesz... én bezúztam az enyém, soha többet nem veszek XXD

Most tervezem kormány vásárlását.G25(34500 Ft körül) vagy Pedig MOMO Racing force(12500 Ft körül). Megéri a g25 a többletköltséget? Mert olvastam olyat, hogy a kormány vékony, zörög a váltó, pedálok közel vannak egymáshoz (45 ös lábam van Gond lesz?)<#circling> Szóval tudna valaki az említett hátrányokról valamit írni.
Heló!
A 4 állású sebességváltó mit jelent?
4 sebesség van?
kössz elõre is
dawydbu
Hát ez érdekes... Az lett, hogy ratyi 😄

Csokis volt a kábel, a csokit meg aogy leforrasztottam a lapról, a lap összetört... -.- Ilyenkínai cuccot sem láttam még... Találtam vmi leírást, szerintem az lesz, hogy az alapján fogom megcsinálni a saját kormányom 😄 Itt van.

Intel Celeron 2.93 @ 3.5 ATi Radeon 9550 256 2 x 512 mb ddr

<#fejvakaras>

dawydbu
Még nem vettem 😄

Épp most forrasztok bele egy másik kábelt, potit megtisztítottam, holnap szólok, hogy mi lett 😊

Intel Celeron 2.93 @ 3.5 ATi Radeon 9550 256 2 x 512 mb ddr

sztem már vett egy újat 😄

[HUN]FaTaL
Koszos a poti, tisztítsd meg.

http://goo.gl/gd6Zi5

Ombika
Miert ki vagy te nekem?! 😊

RoR zsozso
És veszel nekem?? 😄DDD
Am köszi

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsõbbsége csak annak van akinek megadják...\"

Ombika
50-tol! Igen nagyon megeri!

RoR zsozso
Sziasztok!
Volna egy kérdésem: Most mennyiért lehet kapni legolcsóbban G25 kormányt??
Szerintetek megéri??

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsõbbsége csak annak van akinek megadják...\"

DEDDI
Szia SzaSza20!
Nem Te vagy a hibás! Sajnos én is így jártam a Logitech kormányommal. Elkezdett balra húzni. Müszerész vagyok, igy bátran szétmertem szedni a kormányt. Az az igazság, van benne egy kis mûanyag pöcök, aminek a furatja megtágúl, és az okozza a galibát. (Ezt sem értem miért müanyagból) na mindegy. Nemnagyon ajánlom a szétszedését ha nemvagy kicsit is müszerész beállitotságú, mert azt a kis müanyagot sem könnyû fémre átcserélni. Sajnos szervíz, vagy új kormány vásárlás.

Szasza20
Nem ide tartozik de itt azért több embernek van kormány! Nekem is van egy ilyen natúr Logitech Vibraton! Ami nem feedback-es! Csak rezeg! Az lenne a kérdés hogy húz balra, mi lehet a gond, vagy ilyenkor mi megy benne tönkre? Pedig úgy vigyáztam rá és mégis, nem is csavarom ki sose ütközésig, hogy ne legyen baja! Mi lehet a gondja? Vagy ezt így házilag nem bírom megcsinálni?

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

MaSzKa
pixmaniába most kb 47eFt új 2év garis

azt ha kifingana beviszed a helyi logitech kereskedésbe azt cserélik

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Hali. Logitech DFP kormányt használok és nem ég a jobb oldali led a kormányon. Tudja valaki ennek az okát. Próbáltam már szinte mindent.

torque12
Driver-t tettél fel hozzá?

SZiasztok, mi lehet annak a kormánynak a problémája, hogy csatlakoztatom, allitanam be, de azt irja nem érzékelhetõ vagyis hogy csatlkozási hiba, megnéztem mindnet csatlokzni kell, ugyhagytam. jatekban meg azt csinlja mintha folyamatosan jobbra kanyarodna, de teljesen jobbra. nemértem. a gazzal is ezvan. mintha folyamtosan be lenne nyomva kicsi.
Denes888
Nincs valakinek eladõ G25-e 35k körül?

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

Nightwish006
A ne várj sokat mit takar? Annyira szar, hogy nem éri meg megvenni? 😄
Mert fosok, a csunya csalódástól...

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Tomo15
Logitechet vegyél. Ebben az árkategóriában viszont ne várj sokat.
Nightwish006
Hello! Úgydöntöttem veszek 1 kormányt így karácsonyra, csak foggalmam sincs miet... Leginkább TDU zni használnám, de sok pénzt nem költök rá... kb. 10-15K-t szánok rá, mit ajánlotok? Nézegettem ien Saiteket meg Speed-Linket, ezek mienek?

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Ombika
DE minek a regi nem jo,amugy is aladtam mar ! 😊

MaSzKa
a rfactor topicba írta valaki ez a driver jó driving force-hoz is

csak leírtam érdekességként

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Oldal 1 / 4Következő →