Metallica,Ossian,Queen

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, köszi, tudom, csak eredeti minõségbe akartam volna megszerezni...
Van még egy ilyen, a Szenvedély!

Shiwo
végignéztem az ossian.hu-n az albumokat, de egyiknél sem írja extrának, valszeg nem tették fel albumra..

youtubeon fent van

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Üdv!

Keresek egy Ossian videóklippet, de nem tudom, hogy melyik albumon lehet rajta, azok közül, amit ma még árulnak???
Ez a címe: A magam útját járom (Keresztút)

Szóval sajnos meló miatt nem tudok menni. Gondoltam, ne vesszen kárba. Inkább menjen el valaki helyettünk.
Metallica KONCERTJEGYEK ELADÓK!

Eladó 2 darab limitált, kiemelt állóhely a 2010. május 14-i Metallica World MagneticTour 10 koncertre.
A jegy közvetlenül a színpad elé szól: Front of Stage jegy: színpadhoz közel, zárt, limitált rész! Elsõ nap elfogytak a kiemelt álló jegyek.

A jegyek garantáltan eredetik, hologrammal és hitelesített jegyirodai felülbélyegzéssel ellátottak.

Személyesen átvehetõ Debrecenben és környékén egy elõre megbeszélt idõpontban, valamint utánvéttel postázva
Email: [email protected]
Tel: 20/44 349 hetvenhét
Halihó!
Kottában keresem a Master of Puppets-et. Tab nem jó, mert hegedûre kellene 😊
Hol lehet megtalálni? Ezer éve megvolt, de elajándékoztam, most meg kéne.
Le lehet tölteni vhol ezt az egyet?
Köszi

Huhh, méghogy az Aerosmith újabb mint a Guns... 😛

What you want? Total War! Yes we want: Total War! What we want: Fucking War!

warnjames
A QUEEN egyszeri és megismételhetetlen.
A Metallicát is elismerem, de nem az én világom. Akkor inkább Motörhead.
SOAD megunhatatlan minõségi zúzás, vége lehetne már a pihenõjüknek, bár Serj új száma is nagyon ottvan.
Queenre visszatérve: Queen Unplugged Project - elvetemültebb ossianosok ismerõs arcot is felfedezhetnek 😊

\"A hangszínt hanglétráról festik a hangfalra.\"

Shiwo
ez itt a reklám helye..

viharockponthu
Ossian rajongók figyelem! Megjelent a http://www.viharock.hu oldalon az új lemez ismertetõje, ugyanitt meg is nyerhetõ az album, csak helyesen kell válaszolni 3 egyszerû kérdésre! Aki tudja terjessze e hírt az üzenõfalán!
Köszi

Shiwo
ha már "rocklegendák"...esetleg megtudná mondani valaki, hogy mikor is volt az Ossian-nak a hírhedt debreceni koncertje ?

Szerintem az Exodus Bonded By Bloodja, vagy a Slayer Reign in Blood-ja az etalon thrash album. Nem trash album, hanem Thrash a Kill'em all. Különben nekem is nagyon tetszik... nagyon imádom... Nekem a Metallica véget ért 1988-ban, a Black Album nekem már popzene volt, és eléggé unalmas is... Érdekes, hogy az Unforgiven és a Nothing else matters az nagyon tetszik... a többi szám nem annyira...

Sodom nekem van jópár, imádom, de sajnos kazettán, meg audió CD-n. Nem vagyok annyira nethuszár zene téren... 😊

Az Aerosmith az nem frisebb. Elsõ lemezõk asszem 1972-es. A Scorpions például ki gondolná, hogy 1970-es? Mondjuk elég a zenészekre ránézni... 😊
Nema Run DMC dolgozta fel? Dehogynem! Kicsit el vagy tévedve, sebaj... Azért vagyunk, hogy kijavítsunk...
A knocking on heavens door az nem Eric Clapton eredetileg? Ezt viszont én kérdezem.

de ennél is jobb a Green Day!!!

ossian: A Sterelem Országútján, ez a legjobb!!!!

hy nem tudjátok honnan tudnám letölteni az ossian rock katonai cimû számát????

Colcsi
OSSIAN-->Árnyékból a fénybe <#worship>

Azt mondják, a férfiak állandóan a szexre gondolnak. Ez nem igaz, sokszor jut eszükbe a sör is. PS3 ID: Colcsi

Fülüke
A rock örök és halhatatlan!<#vigyor1><#eplus2><#vigyor1><#eplus2>

De k*rvajó géped van istenem....

hen-tes
akko is a guns n' roses a legjobb (azaz volt)
de olyan jó számokat azóta se csináltak !!!
jójó van Metallica meg ilyenek
azok is kurva jók meg minden
egyik kedvencem a Metallica - The unforgiven!!!!
de azokat a régi rock zenekarokat nem lehet túúl szárnyalni(sajna) mint pl : Gn'R , Queen, Aerosmith
ez a három a legjobb !!!!!
isteniek !
jó az aerosmith az még kicsit frisseb mint a Gunszen meg a queen,de azok is kurva jók
Gn'R - civil war,november rain, knockin on heaven's door,You cold be mine, Garden of eden, Patient, Don't Cry
Queen - Só most go ván !!! A kind of magic, Princes of the univers, We were rock you, We are the champion
Aerosmith - dream on, hole in my soul, crazy, armageddon betétdal, walk this way(runDMC feldolgozáas nagyon nagy 😊)
angel
és még sorolhatnám ajobbnál jobb számokat !!

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Coine
Na azokat én is !

Nemtom honnan, de nagy nehezen még régen +szereztem vhonnan a Nothing Else Maters dallamát, asszem a Pannontól
www.pgsm.hu

Coine
http://www.mellesleg.hu/zene

ott pedig keresd meg a Metallicát :-)
van Queen meg minden más is !

Coine
Egy szomorú történet, amely 15 évvel ezelőtt történt, a metál világ elvesztett egy csillagot, Cliff Burtont, akit sokan a világ egyik legjobb basszerosának tartották stílusa miatt, és sok más miatt, aki ismeri a Metallicát az tudja úgyis...

Encycmet.com

It was approaching dawn on Saturday, the 27th of September, 1986. Metallica's two tour buses were making their way along a god-forsaken road that lies somewhere between the Scandinavian cities of Stockholm and Copenhagen. Apart from these vehicles, the route was deserted - there was no one else travelling at that unearthly hour of the morning. Suddenly, for no apparent reason, just before 6:15 a.m., one of the coaches swerved violently to its right and started careening wildly down the wrong side of the road. It was out of control, and a crash was inevitable.

The bus' brief, but horrific, excursion came to a halt some 60 feet further up the tarmac. By this time, the vehicle was on its side and lying in a ditch by the side of the road, near the small Swedish town of Ljungby.

During the unavoidable confusion that followed, the vast majority of the overturned bus' passengers managed to scramble free of the wreckage. Those that emerged included three of the four members of the band. In all honesty, the survivors had been extremely lucky, as they had all somehow managed to escape with little more than minor injuries and shock.

Swedish police arriving on the scene of the crash immediately arrested the driver as a matter of routine, but later released him without charges after further investigation revealed that the cause of the crash was black ice on a nasty bend in the road.

Unfortunately, however, there had been one fatality in the accident...... what is more, the deceased individual turned out to be one of the group. So, tragically, in the short space of those few dreadful seconds on that lonely Swedish road, Metallica's dreamlike existence was suddenly transformed into a hellish nightmare. Their 24 year old bass player, Cliff Burton, was dead.

"I saw the bus lying right on him. I saw his legs sticking out. I freaked. The bus driver, I recall, was trying to yank the blanket out from under him to use for other people. I just went, 'Don't fucking do that!' I already wanted to kill the guy. I don't know if he was drunk or if he hit some ice. All I knew was, he was driving and Cliff wasn't alive anymore." James Hetfield -1993

Coine
Az az együttes neve, hogy Sodom ?
hmm, nemtom, filemegosztó progik vagy mp3-as progik bizti jók : KaaZaa, Audio Galaxy, Limewire, Gnutella, Bearshare...stb.

Coine
Metál / rock rajongók, nyitottam egy topicot az Általános Fórumban, sztem érdemes megnézni !

Akit érdekel az kattintson ide !

Coine
Megvan a Kill 'Em All, a Metallica elsõ albuma, ILYEN JÓ TRASH-METÁL albumot még nem hallottam !!!
kircsi !!!!!
NAGYON ÜTÕS !

Coine
õõõõõõõõõõõõõ, ez jó kérdés, nekem van 2 DVD is tõllük : S&M és Cunning Stunt ;-))
Ismered a filemegosztó progikat ? P2P ?
Limewire, Gnutella, Bearshre, ezzekkel tölthecc le nehezen, de megy....

Sziasztok
Nem tudtok olyan címeket, ahonnan Metallica koncertfelvételeket lehet letölteni?

Coine
Az sirály amikor lezúzzák a házat :-DD
És a bandából ki kezdi elsõnek a zúzást ? Naná, hogy Jason ;--)

Köszi. A whiskey már lent van. Érdekes klip, mit ne mondjak. Már láttam régebben, akkor is megfogott az tolsó jelenet, amikor a Metallica tagjai szétverik a szoba berendezését. Na, meg persze a hányós rész sem semmi.
Coine
KOCsi itt vannak a linkek:

Metallica - Unforgiven

Metallica - Unforgiven II

Metallica - Whiskey In The Jar

a klippek linkjei, jó töltögetést !

Coine
nyugi, majd linkelek holnap 😉

Szégyellem, de még mindig nem szedtem le a Metallica számokat; talán ma. Mostanában Max Payne rip-et keresek, de nem nagyon találok. Az elsõ 8 fájlt sikerült leszednem, de a többi 90 még hátravan. Shit!
Coine
most hekkerek baszogatják õket, ezért néha nem megy az oldal, sajna...

Gyakrabban kéne a mellesleget látogatnom ezexerint...
Coine
Kiráj !
Felraktak még 4 !!! Metallica klippet a Mellesleg.hu-ra , yeahhh ! 😊

Coine
Aki érdeklõdik az e stílusú zen iránt az (és érdeklik a gitárok +képek is vannak) az látogasson L itt az SG Fórumon belül az Általános Fórumba, ott pedig a Gitározás topicba.

Hát ahogy szegény Freddie-t elnézem õ tényleg inkább királyNÕ volt :-)))

Coine
Amiket most belinkelek, azok jó minõségû klippek, mp(e)g formátumban

Metallica - I Disappear

Metallica - The Memory Remains

Metallica - No Leaf Clover

Eddig ezeket tuttam kikunyizni, de majd raknak még fel !!

Metallica 4EVER!!!!!!!!!

Coine
nah alkkor Metfanok kedvére, most linkelgetek
pill

Azonnal megyek, és töltöm!
Coine
:-))))
Feltettek egy újabb Metallica klippet a mellesleg.hu-ra, jheee :-))
És felraknak majd egy Maiden klippet is, jhee 😊)

Queen a királynõ!!! :-)
Queeen a kirááály! Yeeahh!

Coine
Én szeretem az Iron Maident is !
De akkor is Metallica a legjobb nekem !
Megvan a gitárom és elkezdek tanulni, HÁHÁH, végreeee.......

Coine
Barátomnak megvan, ha hazajön Balcsiról akkor elcsórózom az albumot tõle :-)))

Rammstein új albuma meg van már?
Van egy új szám, ami még nincs rajta a Mutteren, az a címe, hogy Halleluja. A WinMX-en le tudod tölteni. Ez lenne a "12." track a CD-n.Ez sem rossz. :-)
Coine
Megvan mind2 :-))

Metallica, nekem õk most "A" ZENE 😊))
Nagyon ütõs !!!

A Garage csak feldolgozás a 80-as évek legjobb metál számaiból. Amúgy az tényleg nagyon jó album. Valami ilyesmit kéne most is csinálniuk.
Ja, és az S&M is nagyon szuper szerintem! Komolyzene + metál/rock = fantasztikus hangzás!
Coine
Igazad van, de a '90-es Met. si atom, Garage Inc., király !!!!!!
Metallica a legjobb, eszméletlenül egyediek !

Oldal 1 / 2Következő →