Optikai Egerek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyik nap elkezdte,h kikapcsolgat és azota non stop kikapcsol néha pár sec-re:S pedig már megvan 1.5 éve.Van erre vmi megoldásvagy kuka/gari??
elõre is köszi
ReD DevilS 4 LifE
Nah mind1 ez itt offtopik.
Aki tud valami megoldást az kérem írjon. Várjuk a választ 😉
Nem tudom mi van vele, de csak CS:S-ban...
más: olyannal már találkozott valaki hogy kikapcsol az egér pár másodpercre? ez alatt azt értem hogy teljesen olyan mintha kihúznád usb-bõl, a win a hangot is bekreálja, majd mikor ismét bekapcsol szintén van hangjelzés. konkrét példa: css közbe néha kikapcsol ami elég idegesítõ, ráadásul nem is nagy rántásoknál, hanem találomra. xp újrarakáson kívül már mindent kipróbáltam, más driver, más usb, semmi nem mûködik. most levelezek a gépbolt.hu-val hogy garanciával cseréljék ki nekem :///
Ezek közul amit elmondtam a Qck+ a legolcsóbb 3500Ft, a többi áráról nincs konkrét infóm 😉
Ha esetleg be tudnál jönni pestre az lenne számodra a legjobb, a pixelben ki vannak téve az egérdapok,egerek, és ki lehet õket próbálni (magyarul játszhatsz az üzletben)
szeretném tanácsotokat kikérni razer diamonback hez milyen padot ajánlatok ( fps game powa) ?
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy
Nem csináltam még ilyet, szóval helpet kérek.Copperhead egér ugyebár kell firewarme frissítés. Az oké h leszedem de és load config, update firewrame de ír vmit és utána h update failed.Plz helpeljetke h h kell helyesen csinálni.Thx elõre is!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A választ elõre is kössz!!
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!
Üdv.: Baba
Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB
BTW a support alatt nem tudom mit értesz pontosan, a Loginak mondjuk van magyar nyelvû oldala, ami azért szép gesztus a magyar felhasználók felé. Azt mondjuk nem tudom, hogy hibás egér esetén melyik cég hogy intézi a garanciális ügyintézést...
Amugy szinte minden gamer egér azonos "teljesitményt" nyújt, mûszaki paraméterei alig eltérõek, viszont a Razernél jobb a support én ugy vettem eddig észre...
De az hogy ki mit tart jobbnak(kinek melyik egér fogása jön be etc.), az erõsen szubjektív, mint ahogyan ezt a melléket ábra(kis vitánk) is mutatja <#gonosz1>#gonosz1>
Részemrõl ennyi, befejeztem.
És sajnálom hogy félreértettük egymást ill. hogy én nem konkrétan fogalmaztam...
Egyébként ezek szerint van az A4Technek egy, a közepesnél kicsit jobban sikerült egere. Ettõl még nem lesz felsõkategóriás, pláne nem megbízható, tartós stb.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Leközelebb is forgasd ki a szavaimat légszives.
Szóval azért nem mérhetõ szerinted össze a kettõ, mert az MX610 nem "gémer" egér? Ahhhaaaa....
Igazad van, neked tényleg jobb lehet a Razer. ^^
Vagy tedd ujra a Windows-t
Az eredmény ugyanaz lesz 😄
USB Mouserate Switcher 1.1 az alábbi hibaüzenetet dobja nekem:
Windows XP/2k3 USB Mouserate Switcher
-------------------------------------
Operating System : Windows XP
ERROR: Could not find a valid sequence!
Please use Windows' original "usbport.sys"!
XP.SP2+MX510 eddig megfelelõen mûködött, van erre valami megoldás ? <#confused>#confused>
egér teszt
Az egész ebbõl indult:
"A játékra kifejlesztett Razor és társai nálam nem jönnek szóba, azokról nem is mondok véleményt."(Pheel)
Erre irtam én azt hogy Razer és nem Razor valamint a Játékra kifejlesztett (amugy ez csak marketing én is tudom) egerekrõl kezdtem beszélni.
És azt azért beláthatod hogy a Logitechnek nincs balkezes gémer egere, mert ami neked van az nem gamer egér. 😉 Ennyi.
Erre írtam válaszul, hogy ez több okból sem igaz, mert egyfelõl balkezes vagyok, másfelõl a Razernek nincs balkezes egere, míg például a Logitechnek van, tehát ha történetesen azért jobb szerinted a Razer, mert bal kézzel is használható, akkor az indok legalábbis megkérdõjelezhetõ.
De természetesen ettõl még azt tartod jobbnak, amelyiket akarod, csak ne azzal érvelj a Razer mellett, hogy bal kézzel is használható, míg a Logi nem. ^^
Te nem fogsz meggyõzni engem,én se foglak téged.
Lépjünk ezen túl. Szerinted a Logitech a jobb, Szerintem a Razer...
2.: Volt M$ és Logitech "kétkezes" egerem is. Az M$ intelimouse optical még most is a polcon van, elpusztíthatattlan, ami azért nem kis szó nálam (a Razernél már érzem a jobb gombnál, hogy gyengélkedik).
3.: Most egy Logitech MX610 Left-handed egerem van. Olcsóbban vettem, mint anno a Razer Diamondback-et, és ez ráadásul rádiós (elsõre idegenkedtem emiatt tõle, de mostmár örülök, hogy nem kell a kábellel matatnom). Elsõre roppant furcsa volt, de mostmár kezdem megszokni, és azt mondom, hogy aki balkezes, az innentõl kezdve elõször nézzem meg egy ilyen egeret, mielõtt bármi másra réved a szeme. Csak az a baj vele, hogy elég drága, egy olcsóbb, cicomák nélküli változat kellene inkább. Sokkal jobban kézre áll, mint a Razer, ahol az oldalsó gombokat elég nehézkes volt kezelni. Itt pontosan ott vannak, ahol lenniük kell. Egyszóval ha balkezes vagy, akkor pont nem értem, miért szídod a Logitech-et a Razerrel szemben, hiszen a Loginak van balkezes egere, a Razernek meg csak legfeljebb kétkezes egere van...
4.: Mellesleg a Razer legújabb egere, a Deathadder már kizárólag jobbkezes lesz...
Ami pedig Logiból kétkezes azt mindenben veri a Razer...
MS-rõl nembeszélek (Intellimouse 3.0 best mouse ever)
De pl a lasermousenál mérföldekkel jobb minden Razer.
Amugy Pheel eltaláltad Razerem van, de elõtte volt Mx518-am Mx300-am,Intelli4.0-m,És valamiért a Razernél ragadtam. Mondjuk most hogy újra lehet kapni MS intelli 3.0-t háát elgondolkodtam 😊
Volt már elég egér a kezemben, hogy véleményem lehessen.
Sajnos határozottan negatív a tapasztalatom az A4Tech és Genius egerekkel, bár kétségkívül jobbak, mint a noname modellek, de akinek volt már Logitech vagy Microsoft egere, az többet nem akar középkategóriát.
A játékra kifejlesztett Razor és társai nálam nem jönnek szóba, azokról nem is mondok véleményt.
Ez is szubjektív bár próbáltam már mindenféle egeret és semmivel nem rosszabb sõt,szerintem kiváló kategóriát képvisel.
Nekem most ilyen egerem van...