Optikai Egerek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak az a baj,hogy egy jó gyártó termékét kicsit szubjektív módon állítod be(szar),mikor ez közel sem így van,de hát a szubjektív az szubjektív..<#alien>#alien>
Én most vettem használtan egy Logitech MX1000 egeret 10-ért, azt csak ajánlani tudom. Netezésre, játékokra egyaránt kiváló. Pl a san andreasban minden gomjt mûxik!! 😊)) És a görgõje is jó nem úgy mint a G7-nek, ezt középre is le lehet nyomni, nem megy ki jobbra vagy balra. Sokan panaszkodnak a súlyára hogy nehéz, de szerintem meg lehet szokni, bár egy vezetékes Pilot után nekem is kicsit nehéz volt maga az egér. De minden megszokás kérdése. Mellesleg meg kurva kényelmes! 😊Elrántásoknál csak akkor marad ott egy kicsit a kurzor amikor kb.15mp-ig egy helyben áll (mint a G7-nél), de az sem vészes. Üdv
attól még érdekelne pár hozzáértõ véleménye
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A4Tech X750f gondoltam szerintetek jó egér(megéri megvenni, rossz tapasztalat?)
8000 forintig milyen egeret ajánlotok fõként játék használatára? (vezetékes legyen)
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Csak vezeték nélküli, ne legyen ronda, a görgõt lehessen játéknál is használni, és ne legyen annyira drága!
DE A LÉNYEG HGOY VEZETÉK NÉLKÜLI LEYGEN ÉS H TUDJAK VELE JÁTSZANI!
"vessetek a mókusok közé" :)
5 gombos, USB kábel meghosszabítva.
Netre, Játékra, egyszerûen midenhez jó<#gonosz1>#gonosz1>
Hát mit is mondjak..
Nagyon szép nagyon jó és ráadásul oclsón is vettem (7ezer)
Netezésre meg miegébyre tökéletes de:
ANNYIRA ELRONTOTTÁK EZT AZ EGERET HOGY....
Na akkor kezdem:
Belépek a cod2-be, próbálok gránátot dobni, és akkor jön a probléma hogy:
A görgõjét játékoknál nem lehet használni!!
se oldalra se középre se a két vissza és elõre lépõ gombot se negedik használni a játékoknál ...
Hát ez most mi?
Az alap 1000 ft-os egerem tudja ezt!
Felhívtam a boltost akitõl vettem és azt mondta hogy mivel vezeték nélküli elõfordulhat h nem lehet használni "1-2" gombját játékoknál..
ÉS ha lehetne akkor se lenne jó mert a görgõt eléggé nehéz benyomni középre,mert rögtön odlalra érzékeli...
Ma vissza is vittem nekik😞
Tudna valaki olyan egeret ajánlani aminek a z összes gombját ki tudnám használni játéknál?(vezeték nélkülit ha lehet)
Ja és ha lehet ne a Logitech G7et😛
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
ALien
Logitech MX1000 akksiját az elsõ használat elõtt ki kell sütni, és elég csak egyszer kisütni ha kell?
Üdv
Hol láttad 18-ért a G7-et?
kiskerarak.hu Veszprém, vazze... Ott minden duplaannyiba kerül mint a Nagy Faluban.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
+ arra nem írtatok hogy vannak ilyen különösen olcsó boltok ahonnan lehetne rendelni egeret? Köszi
Üdv
MX1000 is the same weight as the MX700 (6oz)
Lefordítom: az MX1000 ugyan olyan nehéz, mint az MX700. (6 uncia)
Mindkettõhöz egy egeret szeretnék használni. Dolgozni a notin, játszani az asztalin szoktam, ami viszont mx510-zel van megáldva. Viszont semmibõl nem áll a vevõt rádugni az aszatlira is. No mind1, majd meglátom ünnepek után hogy alakulnak az árak.
Sztem asztali géphez G7, notihoz meg VX Revolution a legjobb.