Optikai Egerek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Most vettem egy logitech mediaplay egeret és az lenne a gondom,hogy van amikor átugrik a képernyõ másik felére windows alatt.Ez mitõl van?
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Jó lenne belõle kábeles verzió a könnyítés miatt.
"vessetek a mókusok közé" :)
vettem egy ilyen egeret.
Az árához képest igen jónak tartom, bárcsak egy szimpla 3gombos, görgõs egérrõl van szó.Nekem elég volt ennyi, de eddig wireless golyós egeret használtam, így szerettem volna ennél maradni de nem volt most zsém egy MX100-re :-)
Az egér meglepõen jól müxik és nem tudtam megfejteni a titkát.
A következõt csináltam:
Próbaképp ráraktam egy sima 7köznapi egérpadot és csodák csodájára az egér müködik így is :-DDD
Aki tud rá magyarázatot, az ne kiméljen :-DDDD
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Nekem most egy ilyen egerem van és már nagyon unom hogy minden héten új elemet kell venni bele és mindig kikapcsol egy kis idõre mert kicsúszik az elem az ajjából és hiába ragasztószalagozom oda mindig kiugrik vagy nem bizti hogy az a baj, lehet hogy csak 1*ûen sz@r az egér és nem mindig kap jelet vagy nemtom pedig itt van közel az adapter.
Úgydöntöttem hogy majd veszek vagy rendelek (ez még nem dõlt el) egy Razer Diamondback Magma Red (átlátszó) egeret.
Nagyon ajálják.
Én is nagyon sokat szoktam játszani neten és van klánom is a Call of Duty nevû játékba.
Egy idõ uttán kissé idegesítõ hogy war közben kikapcsol az egér és az alján mindig meg kell nyomni a kis connect gombot.
Azt szeretném kérni hogy mondjatok valami tapasztalatot, véleményt akinek van ilyenje.
Elõre is thx.
Enny1
Leirtottam a drivert és a csíráit is, és láss csodát...
(Pedig meg mertem volna rá esküdni, hogy kipróbáltam driver nélkül is)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
De egyébként teljesen jól mûködik, csak tûzharcban nem, ez nem egérpad gond. De egyébként a game nem akad, meg ha golyós egeret használok az sem.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Óriási probléma: (Punker: semmi gonosz megjegyzés!)
Vettem uj Creative egeret (képe lentebb..)
Naggyon pöpec, funkcionál ahogy kell. Azonban egy probléma:
Játszok CS-t, ez meg tûzharcban elkezd nekem szaggatni. 😞(
De egyébként kifogástalanul mûködik alaphelyzetben (pl.:desktop).
Borzasztó hálás lennék ha valaki segítene...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
tul sokat nem nagyon tudok rá költeni sajna, olyan 3-4ezer körül..ti mit ajánlanátok kb ennyiér? ja és mennyi ez az ms 4.0? annyira fényezitek<#vigyor>#vigyor>
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
Én kényelmesebb görgetéssel még egy másik egeren sem találkoztam.
Az sem jó, ha túl könnyû, meg az sem ha túl nehéz. Ez pont az arany középút.
Nah de most már talán megbékülök vele.
Köszi mindent. Pá.
(Nyugodj meg,jó egeret vettél<#awink>#awink>)
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
Szóval akinek van/volt ilyen: mennyire nagy a holtjátéka a görgõnek oldalscrollozásnál, normális, hogy csak kint a legszélén kattan és scrolloz?
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Nemtom mit kell sikálni, nem dörzsvászon van alatta.
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Hülyeség. Másfél éve érzi jól magát az MX700-asom egy teljesen nonanem szövet padon.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Egyébként ez egy hülyeség ez a nem rakok az egér alá padot....belegondolni is rosz hogy ott sikálom az asztalon...váááá!
de sajnos semmi se használt<#rolleyes>#rolleyes>
elég láma kérdésem lenne és lehet h feltették már elöttem de megkérdezem: mit tegyek ha az egér magátol mozog?(rezeg a képernyön a kurzor elkezd pörögni stb) Ez az egeremeléggé idegesitö mikor egyszercsak annyit látok egy játékban h pörgök körbe-körbe..<#pardon1>#pardon1>