Optikai Egerek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
keine Signatur
"vessetek a mókusok közé" :)
Volna egy kérdésem. Ha nekem van egy logitech mx518-as vezetékes egerem, használhatok-e mellette logitech EX 110-es egér-bill klaviaturát? Igaz nekem csak a vezeték nélküli bill. kellene, de most még sulinetben lehet ezt az EX110et 9900-ért venni és szerintem megérné. Szeretném ha valaki mondana nekem valamit ezzel kapcsolatban.
Köszi😊
GanXstaZolee#2709
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
szal van 1 ms 1.1a m és miota qpad om van beköcsögölt mert ha rántok akkor kevesebbet mozog mintha szélen lassan mozgatnám...
😞((
de mostmár minden geci pad on ien f0s 😞
tom hogy nem a pad tehet róla de csak azot ien kocsog 😞
ha van vcalakinek valami 5lete akkor irjon plz, thx ;]
Wireless Laser Mouse 6000:
Wireless Notebook Laser Mouse 6000:

Ezek már nem rosszak, bár a fenti logitecheknél dizájnban nem jobbak. Tudásáról még nincs infó, sajnos az mx1000-nek van pár hülyesége amit lehetne már felülmúlni valamivel.
Spread De Love!
Spread De Love!
de ha az ujjabak már nem akkor tuti jók 😊
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
ég és föld a különbség a kettõ közt hidd el!
és már 3-5e ért megkapod!
vagy ms 1.1a,ms 3.0, mx310,mx510,mx518,razer diamondback közül bármeik!
Ms4.0 szar mert MAX 125hz!
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
amugy sík hüe vok ehez a témához ha valaki megtudná mondani hogy dpi is és hány ms el válaszol az ms wheel mouse optical 1.1a (nem intelli mouse) akkor azt megköszönném THX
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
Mennyire jó az játékra?
Annyi hogy van 1 ms 1.1a m és nemrég mondták hogy meglehet hekkelni az usb portot mert winfos xp ben csak 99 hz van usp...
vagy valami isemi
hogy lehet megcsinálni hogy az egér kihasználja tudását?
másik low senses qpad mennyi msotanság??
Nem a te USB portoddal/vezérlõddel van a gond , hanem az egér(MX1000) vs USB a gond.
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.
Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Abit IC7,P4 2.8E,2x256MB Kingston,Club 3D 9800Pro,SBLive 5.1 Digital,Dtk400W táp,Lg F700B,Lg4160B DVD író,120GB S-ata Maxtor
Mechanikus gondot nem észleltem, elkopva, eltörve semmi sincs. Sõt, igazából a két mikrokapcsoló mûködése, rugóerõssége között sem érzek különbséget, mégis a jobb gombom folyton kihagy.
Most ezt tettem: Fogtam két kis mûanyag darabot, ami kb 0,5mm vastag, és ráragasztottam a mikrokapcsolók gombjának tetejére. Szal így az egérgomb mélyebbre nyomja õket.
Jelenleg nem tapasztalok semmiféle kihagyást egyik gombnál sem... persze messzemenõ következtetést korai levonni, de egyelõre így mûködik jól most 😊
Az egeret magát szét tudom szedni, node a mikrokapcsolót... hát...
Elõször a jobb gomb, de mostmár a bal gomb is kezd kihagyni.
Kérdés: Szedte már szét valaki, hogy pontosan mi a hiba oka?