Optikai Egerek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

eNiX
amilyen optikai egeret eddig kipróbáltam az mind selejtnek bizonyult. a legkisebb asztali vályatban vagy vmi porban is megakad azt össze vissza ugrál, meg van h csakúgy elindul a képen de amúgy az egér nem mozog. nekem görgõs egerem van, az legalább bírja a terepet.

keine Signatur

persze,3helyre dugtam ,asus a8v deluxom van ,tuti az egér hibás
Másik USB porton is próbáltad? Esetleg nincs kikapcsolva az USB port -cimborám járt így USB s nyomtatójával, nem vette észre hogy disabled re van állítva az port 😊- bios ban? Esetleg még az egér is lehet hibás. Mûködnie kell a driver nélkül is.

"vessetek a mókusok közé" :)

nna most vettem egy G5öt ,de nem reagál, pedig még a kis szoftverét is feltelepítettem! mitévõ legyek? vki segítsen már,mert szétvet az ideg
Pheel
Persze. Miért ne lehetne?
halihó!
Volna egy kérdésem. Ha nekem van egy logitech mx518-as vezetékes egerem, használhatok-e mellette logitech EX 110-es egér-bill klaviaturát? Igaz nekem csak a vezeték nélküli bill. kellene, de most még sulinetben lehet ezt az EX110et 9900-ért venni és szerintem megérné. Szeretném ha valaki mondana nekem valamit ezzel kapcsolatban.
Köszi😊
GanXstaZoleeWrk
hát ez baromi érdekes meg van már 1 ideje mx1000 és még 1xse fagyott ki... és mik az idegesitõ tulajdonságai? mert én még nem találkoztam vele. Ja hogy 1 hétig megy 1 feltöltéssel ha már pirosan világít még órákat tudom használni pikkpakk feltöltõdik strapabiro kézre áll.. tényleg sok a negativ tulajdonsága...

GanXstaZolee#2709

Optikai egérnek nem kell egérpad.

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

CSáttok!!!
szal van 1 ms 1.1a m és miota qpad om van beköcsögölt mert ha rántok akkor kevesebbet mozog mintha szélen lassan mozgatnám...
😞((
de mostmár minden geci pad on ien f0s 😞
tom hogy nem a pad tehet róla de csak azot ien kocsog 😞
ha van vcalakinek valami 5lete akkor irjon plz, thx ;]

Pl. az loál az mx1000-nél hogy idõnként kifagy, és csak másik usb portra átdugva mûködik tovább. Elég idegesítõ.
A 4.0 se rossz, de az mx1000 vagy a v500 elég keményen bûntet dizájnban is. Ezért az MS is rágyurmázott.

Wireless Laser Mouse 6000:

Wireless Notebook Laser Mouse 6000:

Ezek már nem rosszak, bár a fenti logitecheknél dizájnban nem jobbak. Tudásáról még nincs infó, sajnos az mx1000-nek van pár hülyesége amit lehetne már felülmúlni valamivel.
Sztem ez egy loál kategóriás dezinformáció. 😊
N1ggA
Valaki nekem azt mondta, hogy a RaZeR Diamondbacket belehet cserélni RaZeR Chopperhead-re ez igaz?

Spread De Love!

N1ggA
Valaki nekem azt mondta, hogy a RaZeR Diamondbacket belehet cserélni RaZeR Chopperhead-re ez igaz?

Spread De Love!

Davidus
végülis nem koppintották le az mx500 dizájnt😄

V9ykn8_TZL0

Hát nemtom, nekem volt explorer 4.0, aztán mx1000, és a logitech jobban bejött. Az ms se rossz, de nálam csak a 2.
Ha csak a formát nézzük, akkor az MS IME 4.0-nak a Logitechek még a cipõfûzõjét sem köthetik be. Csakhát technikailag jobbak a Logitechek.
Nem szoktak. Bár az mx1000-nél tapasztalok idõnként olyat hogy elfelejti odébbrakni a kurzort, de pl. a v500-nál sose volt ilyen, pedig az "csak" notebook egér, meg nem is lézerkardos.
Egy ideje használom az MX1000-et és nincs vele gondom , csak ha kezd lemerülni. 3 naponta felteszem éjjelre töltõre(2szer ennyit is bír csak nemkockáztatom meg hogy game közben merüljön le.) és így az a veszéj nem fenyeget hogy lemerül.

hááááát nem tom vezeték nélkülit nem használnék game ra bár még nem probáltam csak annyit tok hogy picit késnek...
de ha az ujjabak már nem akkor tuti jók 😊

Elektronika szempontjából a razor diamondback a legjobb, formára, kinézetre pedig a logitech egerek. Én spec már nem tudnék visszaállni vezetékes egérre, annyira kényelmes a hogy a rádióst oda teszem ahova akarom, nem akad be a kábel semmibe. Bár ezek valóban nehezebbek mint a vezetékesek (aksi), de akkoris. Nekem a logitech mx1000, v500 bejött, és a súlya se tûnik fel egy idõ után. Játékra is tökéletes. Kinek mi a fõ szempont, aszerint válasszon.

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

nahmost mivel lentébb már irtam hüe vok a dologhoz de abban segíthetek hogy ha fps re használnáld és értelmes szinten is akarod mûvelni a dolgot akkor ms 1.1a nel lentébb ne add!
ég és föld a különbség a kettõ közt hidd el!
és már 3-5e ért megkapod!
vagy ms 1.1a,ms 3.0, mx310,mx510,mx518,razer diamondback közül bármeik!
Ms4.0 szar mert MAX 125hz!

seAke
Mire?

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

A Samsung optival whel Mouse (kék alja van) az jó?
kicsit késve de köszi szépen 😊
amugy sík hüe vok ehez a témához ha valaki megtudná mondani hogy dpi is és hány ms el válaszol az ms wheel mouse optical 1.1a (nem intelli mouse) akkor azt megköszönném THX

seAke
Én is megcsináltam ment 1000-en az egér de nem ment a joystick,a kormány, a kártyaolvasó úgyhogy mondtam hogy bekaphatják elég nekem az apa is!

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

most vettem razer plasmát és van ez a patch hogy 1000mherzen mennyen és megcsináltam de csak 500körül megy :s

A4tech NB-50 van valakinek?
Mennyire jó az játékra?
seAke

HI!
Annyi hogy van 1 ms 1.1a m és nemrég mondták hogy meglehet hekkelni az usb portot mert winfos xp ben csak 99 hz van usp...
vagy valami isemi
hogy lehet megcsinálni hogy az egér kihasználja tudását?
másik low senses qpad mennyi msotanság??

DanielT
Upvazeg!
Mert az egy más típusu egér. 😊
Nem a te USB portoddal/vezérlõddel van a gond , hanem az egér(MX1000) vs USB a gond.

??? Ha ez usb hiba lenne, akkor ms explorer 4.0-val (usb, vezetékes) miért nem volt ilyen gond?

Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp

A kurzor ugrálás megszûnik akkor is (100%-osan) ha PS 2 re dugod az adóvevõt.

Az MX1000-es játékra is tökéletes, a legfrissebb SetPointtal már a kurzor ugrálás is megszûnik 99%-ban.

Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp

burkusdió
nah ja... 😊

esetleg úgy mûködhet,hogy az egyik ps2-n van, a ásik pedig usb-re van dugva...

Loogan
sztem akkor is mûködnie kéne, de a puding próbája az evés ugye

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

burkusdió
csakhogy laptopoknál a touchpadot egyéb mutatóeszköznek látja a windows és nem pedig ps2 portra csatlakozó egérne 😊

Punkerwork
kivéve mikor nem 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Loogan
A notebookokból kiindulva a touchpad és a külsõ egér is mûxik egyszerre. Itt is fog valószínûleg.

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

Punkerwork
röviden f@szság, ha tudtad hogy játszani kell miért vettél olyan egeret 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Sziasztok.Szeretnék segítséget kérni:vettem 1 logitech rádios billentyûzetet és egeret(1 dobozban voltak),nem volt túl drága(8300Ft),és a következõ lenne a problémám:az egér...hát mit mondjak,nem valami alkalmas a játékokra(ráadásul néha önálló életet is él).Mindkét eszköz ps2-re csatlakozik(mármint a rádióadója),és arra gondoltam,hogy vennék játékra 1 usb-és logitech mx310-est,de úgy szeretném használni,hogy mindkettõt egyszerre(vagyishát az mx310-et csak játékra).Ezáltal talán még az élettartama is nagyobb lesz mindkettõnek.Szerintetek mûködni fog ez így?Vagy 1szerre csak 1 egér lehet?Vagy esetleg van-e valakinek még más ötlete?Elõrei is thx.

Abit IC7,P4 2.8E,2x256MB Kingston,Club 3D 9800Pro,SBLive 5.1 Digital,Dtk400W táp,Lg F700B,Lg4160B DVD író,120GB S-ata Maxtor

Pheel
Uhh! Micsoda hack! 😊
No, hát szétszedtem az egeret. A mikrokapcsoló egy darab spriccelt mûanyag, a közepén egy kis hengeres gombbal. Szal marhára semmit nem lehet kezdeni vele.
Mechanikus gondot nem észleltem, elkopva, eltörve semmi sincs. Sõt, igazából a két mikrokapcsoló mûködése, rugóerõssége között sem érzek különbséget, mégis a jobb gombom folyton kihagy.

Most ezt tettem: Fogtam két kis mûanyag darabot, ami kb 0,5mm vastag, és ráragasztottam a mikrokapcsolók gombjának tetejére. Szal így az egérgomb mélyebbre nyomja õket.
Jelenleg nem tapasztalok semmiféle kihagyást egyik gombnál sem... persze messzemenõ következtetést korai levonni, de egyelõre így mûködik jól most 😊
Mondjuk megér egy próbát bár szerintem csak akkor, ha van hozzá egy-két mûszered vagy csipesz nagyító. Szóval ez nem lehet valami könnyû.

Más fórumon azt mondják, hogy a mikrokapcsoló belsõ rugója szarik be.
Az egeret magát szét tudom szedni, node a mikrokapcsolót... hát...
Ha szétszeded összetod rakni ugyanúgy? Próbáld meg kitakarítani hátha csa tele ment porral az érintkezõ. (Porpisztoly)

Több mint 1 éve.
B@dsector
Mióta használód?
Na az emlegetett gombhiba az én MS 4.0A-mat is utólérte 😞
Elõször a jobb gomb, de mostmár a bal gomb is kezd kihagyni.

Kérdés: Szedte már szét valaki, hogy pontosan mi a hiba oka?