Piercing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bocsánat, régebbrõl rám ragadt ez a "rövidítés".<#wow3>#wow3>
szerinted elhal a füled,ha fémet lövetsz bele...???
Nem hallottam még fogíny-sorvadásról mellékhatásként,azonban a fém ékszerrel azon a területen érdemes vigyázni,a piercerem szerint,mert leverheti (ismétlem feltételesen leverheti) a fogzománcot...
(pc-nek mióta röviditjük a piercinget?)
amúgy meg:
OLVASD EL ANAISZ!!!
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Csak mert szeretnék ajak pc-t de elõtte a "mellékhatásait".
<#wow3>#wow3><#kacsint>#kacsint>
-the invisible-
...olvass vissza<#eljen>#eljen>
pred
a tetoválást is jól meggondoltam, amúgy a tetkórol annyit hogy olyan helyre csináltattam csak, ahol eltakarhatom ha esetleg olyan munkahelyre mennék, ahol nemigen nézik jó szemmel, ezzel kezdõdik a felelõsségteljesség sztem. a piercingeket meg bármikor kiszedhetem akár
pred
pred
pred
pred

pred
pred
puszi!<#puszi>#puszi>
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
pred
Bár az az igazság,hogy kisebb karikákkal tartósan is meg lehetne csinálni,mert azért ezeken a képeken lévõ karikák eléggé nagyok... egy orrba vagy szemöldökbe szánt karika biztos kevesebb vizet zavarna 8)